Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut mama lui, Emilia Bendeac: "Te iubește muca..."

 Raiciu Adriana
.

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Mihai Bendeac își serbează astăzi, 16 februarie, ziua de naștere. Îndrăgitul actot a împlinit frumoasă vârstă de 40 de ani și a primit zeci de urări până la ora aceasta, însă cea mai specială a fost din partea mamei. Ce mesaj a scris Emilia Bendeac pe contul său de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. De asemenea, a scris toate cele 8 sezoane În Puii Mei pe care le-a și interpretat. A mai jucat în show-urile La Bloc (episodul 377), Românii au ArtiștiBăieți de OrașiComedyMondeniiJurnalul unui burlac și în Teatru Tv, dar a fost și jurat în emisiunea Iumor.

330546459_858509571910930_5022057407156385167_n-1330546459_858509571910930_5022057407156385167_n-1

Astăzi, 16 februarie, simpaticul actor își serbează ziua de naștere. Astfel, încă de la miezul nopții, Mihai a primit o urare extrem de emoționantă din partea Emiliei Bendeac, mama lui.

Citește și: De ce nu vrea Mihai Bendeac să se căsătorească și să aibă copii: „Nu va exista acel eveniment. De la un punct încolo…’

Citește și: Mihai Bendeac suferă de o afecțiune serioasă, de ani de zile: „Iau pastile, îți afectează și creierul'

Citește și: Cum se simte Constantin Enceanu după operația la genunchi: ‘O lună de zile am stat în cârje. Am avut 27 de copci…’ / EXCLUSIV

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, primele declarații despre nuntă: „Căsnicia e importantă. Cred că asta e miza. Una fericită’. Ce spun despre copii / EXCLUSIV

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani

În cadrul unei postări pe Facebook, Emilia Bendeac și-a adus aminte de momentul în care doctorul a anunțat-o că va aduce pe lume primul copil. Se întâmpla atunci când mama actorului avea 20 de ani, iar modul în care i-a fost dată vestea a fost unul cu totul și cu totul special.

'Este ziua lui. Poza aceasta spune multe despre noi doi, pentru că a fost așa:
-Emilia, ești însărcinată, o să creșteți împreună!
Au fost cuvintele medicului de atunci, așa a simțit el să îmi spună vestea, pentru că aveam 20 de ani și eram foarte tânără.

De atunci, se pare că tot creștem împreună, prin iubire, experiente și prin toate sentimentele care ne încearcă zi de zi.
Să trăiești sănătos, Mihai Bendeac. Te iubește muca. La mulți ani!', a fost mesajul mamei actorului, însoțit de o fotografie cu cei doi, pe Facebook.

Răspunsul actorului a venit imediat: „Doamne, muco… Nici daca erai mama mea adevarata nu ai fi scris asa de frumos… Multumesc! Te iubesc!”

Mihai Bendeac: „Mama mea a vrut sa facă un avort”

Mulți visează să aibă o așa relație ca a lor. Mihai Bendeac se înțelege de minune cu mama lui. Cei doi chiar au scris o carte împreună, unde au împărtășit mai multe momente din viața de familie. La un moment dat, în urmă cu ceva timp, în stilul său caracteristic, actorul dezvăluia că mama lui a fost la un pas să facă avort, însă, din fericire, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Deci, aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare. Lânga sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omor?' , povestea Bendeac în stilul său caracteristic.

Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV?

În urmă cu doar câteva zile, fostul jurat de la emisiunea Iumor a postat o fotografie în care apare doar sigla PRO TV, fără a scrie vreun mesaj. Fanii s-au gândit imediat că a decis să semneze cu postul concurent, după plecarea de la Antena1.

Oriunde, numai să te vedem!’, „Crește audiența PRO TV-ului cu 50%’„Abia aștept să te văd la TV’„Succes în noua etapă a vieții tale. Meriți să fii respectat și plătit așa cum ți se cuvine’„Mihai Bendeac îl va înlocui pe Dragoș Bucur în juriul Românii au talent începând cu sezonul următor’„Sper că nu în locul lui Esca… aș fi devastat’, sunt o parte dintre comentariile pe care le-a primit actorul la postarea despre PRO TV.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton