Mihai Bendeac a filmat-o pe ascuns pe mama lui, în timp ce vorbea despre Theo Rose: "Eu n-am vârsta ei, dar...". Ce a spus despre ea și cum a reacționat artista

 Dumba Gabriela
.

Mihai Bendeac a filmat-o pe ascuns pe mama lui, în timp ce vorbea despre Theo Rose. Mihai Bendeac a postat pe Instagram o filmare cu mama lui, în care aceasta vorbea despre Theo Rose. Imaginile au uimit-o pe artistă, mai ales că nu se aștepta ca Emilia Bendeac să fie la curent cu aparițiile sale pe rețelele de socializare sau la televizor. Drept urmare, Theo Rose a repostat și ea clipul în care mama lui Mihai Bendeac vorbea despre ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac a filmat-o pe ascuns pe mama lui, în timp ce vorbea despre Theo Rose. Se pare că ultima apariție televizată a lui Theo Rose a impresionat-o pe Emilia Bendeac, căreia i-a plăcut foarte mult rujul pe care îl purta artista și a vrut neapărat să își cumpere și ea unul identic. De aici a și pornit discuția dintre Mihai Bendeac și mama lui.

5b862e7bcbfc1d1ddf90f7f3affe0a21_xl5b862e7bcbfc1d1ddf90f7f3affe0a21_xl

Mihai Bendeac a filmat-o pe ascuns pe mama lui, în timp ce vorbea despre Theo Rose

Mihai Bendeac și-a filmat mama pe neașteptate, în timp ce purtau o discuție despre Theo Rose, și a postat imaginile pe Instagram.

„Mihai Bendeac: Deci, după ce ai condus 400 de km, te duci să-ți cumperi un ruj că l-ai văzut tu, la cine l-ai văzut?(…)

Emilia Bendeac: La Theo Rose! Eu n-am vârsta lui Theo Rose, dar mi-l cumpăr și eu că era frumos!

Mihai Bendeac: Era frumos? Dar îi făcea reclamă?

Emilia Bendeac: Nu, dar îi stătea bine pe buze!

Mihai Bendeac: Păi de unde știi care e rujul ăla?

Emilia Bendeac: Păi mă uit și eu, să încerc să găsesc o culoare ca aia.

Mihai Bendeac: Doamne, zici ca ești o adolescentă! Ea se uită la Theo Rose, că a văzut-o pe Theo Rose cu un ruj'.

Cum a reacționat Theo Rose când a auzit ce spune mama lui Bendeac

Theo Rose a reacționat la discuția dintre Mihai Bendeac și mama lui, repostând imediat filmulețul pe contul său de Instagram. Cântăreața a fost amuzată de discuția celor doi, dar s-a și emoționat atunci când a văzut că mama actorului o urmărește cu atenție și că îi admiră aparițiile.

„Draga de ea', a fost mesajul transmis de Theo Rose, după ce a văzut că mama lui Mihai Bendeac o apreciază.

Citește și:Marina Dina și fostul soț, scandal de proporții în fața copiilor din cauza banilor: ‘El a încercat să mă excludă spunând că nu contribui financiar. Am sute de mesaje în care mă jignește și…’

Citește și:Iubitul Andreei Marin a devenit consul general, șef al Consulatului General al României în Israel: „Această propunere a rezultat în urma…'

Citește și:Jean Paler s-a externat după ce a stat patru săptămâni în spital: „Să te mute dintr-un loc într-altul, să-ți găsească fel de fel de motive…'. Cum se simte actorul acum / EXCLUSIV

Theo Rose a izbucnit în lacrimi în prima ediție Vocea României sezonul 11

Prima ediție Vocea României sezonul 11, difuzată vineri 8 septembrie, a fost una plină de emoții. Theo Rose a izbucnit în lacrimi în timpul filmărilor după ce una dintre concurente a interpretat o piesă specială pentru ea.

În acest sezon, Theo Rose împarte scaunul de jurat alături de Horia Brenciu la Vocea României sezonul 11. Însă, nici bine nu au început filmările, căci Theo deja a avut deja parte de un moment emoționant.

„Plângem de proști, de emoții. O și știu pe Denisa(n.red. concurenta), ne-am întâlnit prin concursuri și festivaluri când eram amândouă mai mici. Piesa asta e piesa Doinei Spătaru, am înregistrat-o neștiind dacă o să pun cover-ul ăsta undeva, dar, în cele din urmă, am descoperit pentru ce am înregistrat.

A fost coloana sonoră a imaginilor cu nașterea lui Sasha. E o piesă extraordinară! M-a emoționat și piesa, și interpretarea ta… Mă bucur tare că ești aici! Cânți foarte frumos și sperăm să vii în echipa noastră și să reproducem emoția asta de câte ori o să avem ocazia', a spus Theo Rose la Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton