Mihai Bendeac s-a pus în genunchi în fața lui Florin Piersic și i-a pupat mâna: „O întâmplare care m-a rupt. Te iubesc mult”

 Calin Maria Bianca
.

Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic. Mihai Bendeac a luat pe toată lumea prin surprindere în mediul online, asta imediat după ce a făcut public un videoclip în care le arată tuturor că s-a reîntâlnit cu marele actor Florin Piersic, pe care el, pur și simplu, îl are drept idol de mulți ani. Mihai Bendeac nu a putut să nu împărtășească cu toți cei care-l urmăresc discuția dintre ei, pentru a se observa legătura puternică dintre ei. Iată ce și-au spus, dar și gestul neașteptat la care a recurs Mihai Bendeac!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac este destul de discret cu viața lui personală, cât și profesională, astfel că nu sunt dese momentele în care împărtășește cu mare sa comunitate de care se bucură pe rețelele de socializare clipele prin care trece sau noutăițile și evenimentele de zi cu zi. Ei bine, de data aceasta nu s-a putut abține, așa că după o lungă perioadă în care nu s-a mai văzut cu Florin Piersic, au avut un dialog de-a dreptul neașteptat.

whatsapp-image-2023-05-17-at-14.47.05whatsapp-image-2023-05-17-at-14.47.05

Mihai Bendeac nu a ezitat și i s-a adresa cu maestre, având un mare respect pentru el și pentru tot ceea ce a făcut de-a lungul anilor prin cariera sa de succes. Totuși, nici Florin Piersic nu a fost indiferent, ci din contră, a ținut să-i spună că-l apreciază foarte mult și de asemenea îl îndrăgește încă de când l-a vzăut pentru prima dată. Totuși, se pare că au fost persoane rău intenționate care au stat în calea relației lor de amiciție.

Citește și: Mihai Bendeac vrea o iubită cu aceleași calități ca ale mamei lui. Ce admiră cel mai mult la ea: „Nu mi-aș dori să semene din punct de vedere caracterial, dar mi-ar plăcea să aibă…'

Citește și: Mihai Bendeac a pozat în lenjerie intimă, la 40 de ani: „Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt”. Cum au reacționat internauții

Citește și: Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la Cuțite. Locuiește în Austria și se ocupă de curățenia într-un hotel / Ce operații estetice are

Citește și: Armin Nicoară face un tratament special pentru a putea deveni tată: „Va trebui să merg la spital să facem toate cele necesare și să mergem înainte cu procesul”

Mihai Bendeac s-a pus în genunchi în fața lui Florin Piersic și i-a pupat mâna

Mihai Bendeac a avut ocazia să stea pe aceeași scenă de mai multe ori cu Florin Piersic și să poarte un dialog împreună, însă de data aceasta, când s-au reîntâlnit, nu a ezitat și a îngenuncheat în fața lui, spunându-i 'maestre'. De asemenea, a vrut să-i sărute mână în semn de respect, însă marele actor nu l-a lăsat să facă acest lucru inițial, ci l-a luat la o discuție serioasă, în care i-a povestit că a tot încercat să dea de el, însă în zadar.

Florin Piersic: 'Tu îmi spui mie 'Maestre'?! Atunci eu cum să îți mai spun ție? Pai cum, măi Bendeac… Eu ți-am scris, îți dau semnale, comunic la toată lumea și zice 'nici nu te cunoaște ăsta„'

Mihai Bendeac: „Cine a spus așa ceva?'

Florin Piersic: „Am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat, ne-am tăvălit prin platou amândoi… Cum… tu știi ce însemni pentru mine?! Cum să îmi pupi mâna? Tu ești nebunie de om! Ești adorabil! Îți aduci aminte de mine? Bendeac, te iubesc mult! Nici nu îmi vine să cred! E cea mai mare satisfacție pe care o am în ultimii ani. De ani de zile te caut și nu îmi dai un semn.', a fost discuția dintre cei doi din videoclipul postat de Mihai Bendeac pe Instagram.

Mihai Bendeac, copleșit de întâlnirea și dialogul cu Florin Piersic

Mihai Bendeac a rămas profund șocat de vorbele pe care i le-a spus marele actor Florin Piersic. Nu a mai avut cuvinte să poarte un dialog cu el, astfel că a lăsat gesturile sale să vorbească de la sine. Deși prima dată a fost refuzat, a încercat, din nou, să-i pupe mâna actorului, în semn de apreciere, moment în care și Florin Piersic a vrut să facă același gest. Dacă de data aceasta marele actor nu l-a mai oprit, Mihai Bendeac a făcut-o și l-a privit în continuare, cu lacrimi în ochi, și cu multă admirație, fiind în continuare în genunchi în fața lui.

'O întâmplare care m-a rupt. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane 'binevoitoare' i-au spus că „nu mai vreau să știu' de dumnealui. ?? I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. ??‍ Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema.', a scris Mihai Benedeac pe Instagram-ul personal.

Mihai Bendeac: 'O să vă sun, o să vă vizitez'

Mihai Benedeac a explicat clar în fața tuturor că cineva a stat în calea relației lui de amiciție cu Florin Piersic, așa cum și marele actor i-a povestit că a încercat să dea de el însă fără răspuns. Acesta i-a explicat că nu și-a făct curaj să-l sune, însă acum, după acest dialog extrem de profund dintre ei și revederea emoționantă, Mihai Benedeac a promis că o să-l sune și viziteze ori de câte ori simte să facă acest lucru.

'De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez.', a concluzionat Mihai Bendeac pe pagina sa personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton