Mihai Bobonete a prins-o pe bona copilului său sub influența alcoolului și că fura haine: "Mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă"

 Dumitrache Laura
.

Mihai Bobonete se numără printre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară. Dincolo de cariera de succes, actorul are o familie minunată alături de soția lui, Cătălina. Împreună au doi copii, pe Octavian, de 12 ani și Maria, de 9 ani. Recent, Mihai Bobonete a povestit peripețiile pe care le-a trăit cu una dintre bonele copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete are doi copii cu soția lui și întotdeauna i-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Recent, actorul a povestit în cadrul podcastului pe care îl moderează, experiența șocantă pe care a trăit-o cu una dintre bonele copiilor săi. Femeia a consumat alcool în timp ce avea grijă de fiul actorului.

mihai bobonete familiemihai bobonete familie

Mihai Bobonete l-a invitat de curând pe Dani Oțil în podcastul său de pe Youtube, unde au vorbit despre propriile întâmplări pe care le-au avut cu bonele copiilor săi. Actorul a povestit că a avut o experiență teribilă cu una dintre bonele micuților. Mai exact, Mihai Bobonete a descoperit că femeia consumase alcool în timp ce se afla singură cu fiul lui.

Citește și: Mihai Bobonete, detalii neștiute de la nunta lui Dani Oțil: „Ne-au dat afară ospătarii!'. Actorul i-a dat darul pe card, iar prezentatorul TV și-a cumpărat verigheta cu o sumă infimă

Citește și:Ce spune Cătălin Neamțu despre perioada în care a locuit cu Mihai Bobonete: „Nu știu dacă îmi este dor să mai stau cu el în casă…'. Ce obișnuiau să facă

Citește și:Ce pretenții are Monica Bîrlădeanu de la partenerul de cuplu: „Eu nu am nevoie să-mi cumepre mașină, să-mi rezolve problemele, să mă ducă în vacanțe”. Vedeta e într-o relație cu Valeriu Gheorghiță

Citește și:Bianca Drăgușanu își micșorează sânii: „Sunt o regină a operațiilor estetice'. Ce intervenție își face și la ochi

Mihai Bobonete a prins-o pe bona copilului său sub influența alcoolului

Mihai Bobonete și Cătălina sunt împreună de peste 25 de ani și au doi copii minunați. Actorul a povestit recent o întâmplare șocantă prin care a trecut cu una dintre bonele copiilor săi. Mihai Bobonete l-a invitat pe Dani Oțil în podcastul său de pe Youtube, unde au vorbit despre problemele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului cu bonele copiilor lor. Bobonete a povestit că a prins-o pe bona fiului său sub influența alcoolului. La acea vreme, actorul și soția lui plecase în Vama Veche și l-a lăsat pe cel mic în grija bonei, fără să știe situația prin care avea să treacă.

„Noi am avut bonă, Ioana o chema, și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00, și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare. Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit.', a declarat Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO!'.

Mihai Bobonete: „Nu putea să mai vorbească”

După ce a sunat-o pe bona fiului său, Mihai Bobonete a observat că aceasta se exprima foarte greu și a întrebat-o dacă consumase alcool, iar femeia a recunoscut că se afla sub influența alcoolului. În acel moment, actorul l-a sunat pe fratele său să meargă să verifice cum stă situația.

Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește'.Și zic „Alo, dar copilul?', „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme'. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo.', a povestit actorul.

Deși a trecut cu vederea acea situație, femeia l-a trădat pe Mihai Bobonete și a furat haine din casa acestuia. „Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele.Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier, și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea.',a mai spus Bobonete.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton