Mihai Bobonete, ironie la adresa lui Florin Călinescu, fostul jurat de la Românii au Talent: „Ce traume ascundeau Andra și Andi când era el acolo…”

 Radulescu Ruxandra
.

Mihai Bobonete, ironie la adresa lui Florin Călinescu, fostul jurat de la Românii au Talent. Mihai Bobonete a făcut o echipă extraordinară alături de Andra și Andi Moisescu, în rol de jurați la „Românii a talent”. Invitat la podcastul lui Andi Moisescu, Bobonete a relatat câteva impresii surprinzătoare despre colegii săi de la show-ul de talente, pe care îi consideră extrem de emotivi, dar și despre fostul jurat Florin Călinescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete, ironie la adresa lui Florin Călinescu, fostul jurat de la Românii au Talent. Mihai Bobonete a fost invitat în podcastul lui Andi Moisescu, unde actorul de comedie a vorbit despre impresiile sale, de la emisiunea „Românii au talent”. Bobonete și-a dat cu părerea într-o manieră glumeață despre colegii săi, Andra și Andi. Bobonete a fost surprins când i-a văzut pe Andra și pe Andi triști, cu lacrimi în ochi. Iată care ar fi fost de fapt motivul!

download-10download-10

Mihai Bobonete, ironie la adresa lui Florin Călinescu, fostul jurat de la Românii au Talent

Mihai Bobonete, simpaticul actor de comedie și jurat de la „Românii au talent”, a oferit câteva detalii din culisele îndrăgitului show. Bobonete a dezvăluit că atunci când a ajuns în echipa „Românii au talent” a fost surprins să vadă cât de emotivi erau Andra și Andi Moisescu, care se emoționau până la lacrimi, atunci când un concurent avea o prestație de excepție, făcând o ironie la adresa lui Florin Călinescu.

Citește și: Theo Rose a publicat primele imagini alături de copilul ei și al lui Anghel Damian: „Am fost mai ingrozita de operație decat de…”

Citește și: Cine sunt semifinaliștii sezonului 11 de la Chefi la cuțite: „Eu chiar îmi doresc să câștig. Doamne ajută să…'

Citește și: Ce cadou a primit fiul lui Theo Rose de la bunica sa, mama lui Anghel Damian: 'Sunt fericită tare. O să-i poarte noroc și o să-l protejeze…'

Citește și: Andreea Bălan, primele imagini cu noul iubit. Artista și-a oficializat relația cu tenismenul Victor Cornea

„Așa mi s-a părut mie Andi cu Andra, atunci când era Călinescu acolo. Când am ajuns acolo asta am vrut să zic: Așa frumușei și totuși așa suflete triste? Atât de buni, arătau impecabil, erau la masa aia, a început show-ul, frumoși și totuși pe interiorul lor ce traume ascundeau, ce plângeau în batistă când apărea câte un copil'a spus Mihai Bobonete în cadrul aceluiași podcast.

Dragoș Bucur, despre relația cu jurații de la „Românii au talent”

În cadrul aceluiași popdcast, Dragoș Bucur și-a spus și el opinia despre atmosfera de la „Românii au talent”. Actorul s-a declarat impresionat de faptul că rezonează cu ceilalți colegi, alături de care poate construi un mediu relaxat, plin de bună dispoziție.

„Asta a fost de fapt teama mea, că dau de niște scorțoși din ăia, dacă zici două glume, gata, s-a terminat, se oprește filmarea. Auzisem și poveștile cu ăia care au plecat. Faptul că am putut să fac glume, decente, din prima, că ne-am permis lucrurile astea, pentru mine a însemnat foarte mult.

Adică tu vrei să-mi zici mie că până să venim noi se puteau face orice fel de glume. La televizor, mai ales când sunt mai mulți oameni, nu prea se fac glume. Mulți spun că au o imagine de protejat și nu poți să vii să-mi zici tu mie că fac o emisiune cu casele, în care plânge lumea', a spus Dragoș Bucur, în cadrul podcast-ul realizat de Andi Moisescu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton