Mihai Bobonete, probleme de sănătate din cauza sedentarismului și a kilogramelor în plus: "M-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutarie!"

 Oana Pantazi
.

Mihai Bobonete se luptă cu probleme de sănătate destul de serioase, iar recent a ajuns la kinetoterapie, după ce a rămas țeapăn de spate, cum se zice în popor. Actorul a recunoscut că asta i se trage din cauza faptului că are niște kilograme în plus și, după cum se vede, până acum nu prea a fost prieten cu sportul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși cu siguranță a trecut prin momente dificile, Mihai Bobonete și-a anunțat fanii în stitlul specific că se confruntă cu probleme de sănătate care îl incapacitează. Mai de voie, mai de nevoie, actorul a trebuit să se ducă la kineto și fizioterapie pentru a reuși să se pună din nou pe picioare.

346847844_555914990065529_6908150609055842716_n346847844_555914990065529_6908150609055842716_n

Mihai Bobonete, probleme de sănătate din cauza sedentarismului și a kilogramelor în plus

Mihai Bobonete nu a ascuns niciodată că este un gurmand, că-i place să mănânce și să bea, iar asta, din păcate, l-a costat pe actor, pentru că viața dezordonată și abuzurile alimentare, mai devreme sau mai târziu, își spun cuvântul. Drept urmare, Mihai Bobonete a ajuns să aibă probleme de sănătate, iar acum se tratează într-un centru medical, după cum și-a anunțat fanii.

Citește și: Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță:„Nu mă așteptam să spui așa ceva…’

Citește și: Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct:’Vrei să faci o crimă?’

„M-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi plac păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața alții n-are toată viața! Haida, spor la cafeluță, suflete blajine! Încă o serie de 15 pe mrții mei…', a scris Bobonete pe Facebook, unde și-a și ilustrat strădania.

Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului

Cu toții îl știm pe marele actor după aparițiile sale nenumărate în rolul lui ‘Bobiță’ din Las Fierbinți. Este mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la el, astfel că toată lumea ar fi crezut că viața lui este mereu roz. Din nefericire nu este așa. Mihai Bobonete nu are doar probleme de natură fizică, actorul a dezvăluit că merge la terapie, de ani buni, pe fondul oboselii cronice acumulate de-a lungul timpului.

Prin carisma și umorul savuros reușește, alături de colegii săi de breaslă, să țină mii de români în fața micilor ecrane, doar pentru a se destinde și a mai uita de probleme. Totuși, în timp ce alții se amuză copios, în spatele personajului, actorul traversează momente grele pe care nu mulți le cunosc.

Actorul din Las Fierbinți a mărturisit că a ajuns la ceea ce azi se numește burnout, adică epuizare din cauza muncii. Nu știa cum să trateze acest lucru, astfel că a ajuns să meargă la terapie. Face asta de ani buni, însă a recunoscut că-l ajută foarte mult și nu are de gând să renunțe.

„Nu pot să mă plâng. Am găsit o măsură încât să fac față la tot ce îmi dă Dumnezeu să trăiesc în fiecare zi. Am avut momente când ajungeam la burnout-ul ăla. Am ajuns în momente în care eram într-o stare critică. Mă ajută mult și terapia. Fac terapie de ceva ani.’, este confesiunea făcută de Mihai Bobonete în podcastul lui Horia Brenciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton