De ce a renunțat Mihai Bobonete să colaboreze cu Adrian Văncică și Constantin Diță în spectacolele de stand-up, colegii lui din Las Fierbinți: "E vorba de..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a renunțat Mihai Bobonete la colaborarea cu Adrian Văncică și Constantin Diță, în spectacolele de stand-up comedy. Mihai Bobonete pregătește un no spectacol de stand-up „Sfaturi de viață”, ce va avea loc pe 27 noiembrie. Actorul nu îi va mai avea alături pe cei doi prieteni ai săi, Adrian Văncică și Constantin Diță. Iată motivul pentru care Mihai Bobonete a încetat colaborarea cu aceștia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a renunțat Mihai Bobonete la colaborarea cu Adrian Văncică și Constantin Diță, în spectacolele de stand-up comedy. Fanii care vor merge la spectacolul de stand-up al lui Mihai Bobonete, de pe 27 noiembrie, „Sfaturi de viață”, vor avea o surpriză majoră. Actorul va face show doar cu Mihai Rait, iar Adrian Văncică și Constantin Diță vor lipsi. Mihai Bobonete a întrerupt colaborarea cu cei doi prieteni. Iată care este motivul din spatele acestei decizii!

maxresdefault-14maxresdefault-14

De ce a renunțat Mihai Bobonete la colaborarea cu Adrian Văncică și Constantin Diță, în spectacolele de stand-up

Pe 27 noiembrie, Mihai Bobonete are un nou spectacol de stand-up, „Sfaturi de viață”. În deschiderea show-ului va urca pe scenă Mihai Rait, cunoscut pentru rolul „Dorel” din Las Fierbinți. Actorul spune de ce a ales să renunțe la colaborarea cu cei doi tovarăși ai săi, Văncică și Diță, în cadrul show-urilor de stand-up.

Citește și: De ce Andreea Antonescu nu a mers la nunta mamei sale. Ce spune artista despre căsătoria acesteia cu soțul ei: „Îi urez…”

Citește și: „Băiatul meu nu îmi spune mamă. Pentru că eu…'. De ce fiul Ralucăi Bădulescu o strigă pe vedetă pe nume. Cum arată și cu ce se ocupă Alex

„Nu cred că face subiectul unei știri. Îți spun că e vorba de o reorientare profesională în ceea ce privește stand-up comedy. Stand-up comedy se înțelege printr-un singur personaj sau singur om care face glume. Și… majoritatea pe care îi știi și tu din afară, o să îmi zici niște nume, da? Nu e vorba niciodată despre o trupă! Nu există! Nu există nicio ceartă. Noi suntem colegi.

Filmăm împreună la Las Fierbinți, suntem prieteni. Ieșim împreună la băut. Facem lucrurile așa cum trebuie. Doar că pe partea asta așa stau lucrurile. Acum facem spectacole și singuri', a declarat Mihai Bobonete pentru Fanatik.

Mihai Bobonete, probleme de greutate din cauza sedentarismului

Mihai Bobonete nu a ascuns niciodată că este un gurmand, că-i place să mănânce și să bea, iar asta, din păcate, l-a costat pe actor, pentru că viața dezordonată și abuzurile alimentare, mai devreme sau mai târziu, își spun cuvântul. Drept urmare, Mihai Bobonete a ajuns să aibă probleme de sănătate, iar acum se tratează într-un centru medical, după cum și-a anunțat fanii.

„M-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi plac păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața alții n-are toată viața! Haida, spor la cafeluță, suflete blajine! Încă o serie de 15 pe mrții mei…’, a scris Bobonete pe Facebook, unde și-a și ilustrat strădania.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton