Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost la un pas de moarte: "Nu e ușor să ți se spună că mai ai 5% șanse la viață. La o lună de zile după ce mi-am revenit, mama s-a stins"

 Dumba Gabriela
.

În toamna lui 2020, Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost la un pas de moarte, după ce s-a infectat cu COVID-19. A fost internat aproape o lună de zile la Terapie Intesivă și a avut 5% șanse la viață, dar a reușit să învingă boala. Din păcate pentru artist, mama sa a suferit enorm în acea perioadă și o lună mai târziu s-a stins din viață.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Vestea că Mihai Budeanu s-a infectat cu COVID-19 și că se află în stare gravă la ATI, a șocat o țară întreagă, în primul an de pandemie. După aproape o lună de luptă acerbă cu boala, Mihai de la 3 Sud Est și-a revenit și a fost extrenat din spital, însă nici acum, patru luni mai târziu, nu poate uita momentele dramatice prin care a trecut.

40624301_1966444630079321_8970062424879136768_n40624301_1966444630079321_8970062424879136768_n

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la un pas de moarte din cauza COVID

Chiar dacă avea doar 44 de ani atunci și nu suferea și de alte boli, Mihai Budeanu a făcut o formă gravă de COVID-19, deși, spune el, până să se îmbolnăvească nu a crezut că acest virus poate avea efecte atât de grave. În plus, în perioada spitalizării s-a luptat și cu atacurile de panică. Patru ani mai târziu, Mihai este bine, sănătos și recunoscător lui Dumnezeu că a mai primit o șansă la viață.

Întrebat, într-un interviu acordat Unica.ro, care a fost cel mai greu moment din viața lui, Mihai Budeanu a amintit perioada petrecută la ATI, cu șanse minime de supraviețuire și moartea mamei sale.

Cel mai greu moment a fost perioada de Covid19. Eu am stat aproape o luna la ATI Medgidia. Am fost la un pas de final de viață. Părinții mei și soția au trecut prin suferință, dar cel de sus mi-a dat o șansă să revin lângă ei. Am suferit și eu foarte mult pentru că nu e ușor să ți se spună că mai ai 5% șanse la viață. La o lună de zile după ce mi-am revenit, mama s-a stins din viață. Ea s-a consumat foarte mult în perioada cât am stat la ATI și era cardiacă.

Am trecut de cele două suferințe, iar astăzi mă bucur de viață și de succes. Cu toți avem un destin și un singur lucru am învățat din perioada aceea: doar sănătatea își da puterea să realizezi totul și să te bucuri de familie, de viață, de tot. Amin!„, a declarat Mihai Budeanu.

Citește și: Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19, după ce s-a vindecat ca prin minune de boală: „Încurajez pe toată lumea'

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie: „Nu a fost deloc ceva spontan'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a intrat Natalia Guberna în lumea artistică, de fapt. Își dorea să devină educatoare și se pregătise pentru Liceul Pedagogic, dar a făcut liceu de construcții: „Chiuleam de la ore pentru că aveam repetiții cu brigada artistică…' / EXCLUSIV

Cum s-a vindecat Mihai Budeanu de 3 Sud Est de COVID

După ce a fost la un pas de a-și pierde viața, Mihai Budeanu a reușit să se vindece cu un tratament inedit, care, în cele din urmă, s-a dovedit miraculos.

Medicul Ion Alexie (n.red. șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas) mi-a dat să iau Ivermectină, asta până să devină celebră Ivermectina. Am folosit-o în prima fază a bolii, mi-a adus-o managerul meu. M-am consultat cu doctorul Ion Alexie înainte de a mă duce la spital. Am avut un turneu în America în ianuarie 2020, atunci l-am cunoscut pe doctorul Ion Alexie și, la câteva zile, după ce ne-am întors noi din America s-au închis granițele.

Am rămas prieteni, e doctor infecționist și uite că acum, când am avut nevoie, m-a ajutat necondiționat. Am mers pe schema lui de tratament. Doctorii de aici au colaborat foarte bine cu el. Schema de tratamentul a conținut: ivermectina, remdesivir, cortizon, minerale, vitamine, dexametazonă și anticoagulante. Dacă vrei să iei Ivermectină o faci pe barba ta. Plasmă mi-au adminstrat în primele zile când am ajuns la spital.

Nu am avut sechele. Au fost doar stările de început, atunci când am ieşit din spital. Eram foarte slăbit, am dat jos 11 kilograme. Mă ţineam de pereţi. Primele zile când am ieşit din spital au fost critice, am luat tratament o lună vitamine multe, şi pastile pentru ficat', a declarat Mihai Budeanu pentru Click.

Artistul a dezvăluit că nu are nici cea mai vagă idee cum s-a infectat și a mărturisit că regretă că nu a mers la spital încă de la debutul bolii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton