Mihai Coadă, Nelu Curcă din „La Bloc”, s-a retras la mănăstire din cauză că și-a înșelat soția: "Poate că i-am nenorocit viața"

 Radulescu Ruxandra
.

Mihai Coadă, Nelu Curcă din „La Bloc', s-a retras la mănăstire, din cauză că și-a înșelat soția. Actorul Mihai Coadă a devenit cunoscut românilor, după ce a interpretat personajul Nelu Curcă din serialul La Bloc', de la Pro TV. Spre surprinderea fanilor, actorul a dispărut brusc de pe micile ecrane și s-a retras din viața publică. Acesta a ales să plece la o mănăstire, pentru a-și dedica viața lui Dumnezeu. Invitat la podcastul lui Măruță, Mihai Coadă a recunoscut că luat această decizie radicală, după ce și-a înșelat soția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Coadă, Nelu Curcă din „La Bloc' a dezvăluit de ce s-a retras la mănăstire. Actorul Mihai Coadă (70 de ani), care a interpretat personajul lui Nelu Curcă din serialul La Bloc', de la Pro TV, s-a retras la Mânăstirea Turnu, aflată la câțiva kilometri de Ploiești, orașul său natal. Mihai Coadă a decis, cu ani în urmă, să lase în urmă celebritatea și să îmbrace strae monahale. Actorul este în prezent căsătorit, are un băiat și o fată, dar și două nepoțele, Bianca Maria (10 ani) și Sofia Maria (8 ani). Mihai Coadă a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Măruță, că motivul pentru care a decis să ia calea mănăstirii a fost momentul când și-a înșelat soția.

images-7-1images-7-1

Mihai Coadă, Nelu Curcă din „La Bloc', s-a retras la mănăstire din cauză că și-a înșelat soția

Mihai Coadă a mărturisit la emisiunea lui Măruță că regretă profund faptul că și-a înșelat soția și că i-a provocat suferință.

Am căzut într-un păcat greu, care se numește adulter. Eu am greşit şi poate că i-am nenorocit viaţa. De multe ori cazi, dar prin spovedanie reuşeşti să treci peste ele. Am stat singur trei ani, nu ştiam ce să fac. Voiam să mă călugăresc de atunci. Îmi venea să-mi las meseria, adică nu mai puteam s-o practic. De exemplu, când veneam de la serial, noaptea târziu, nu mai puteam să mă rog. ' – i-a povestit actorul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic. Prima Doamnă a României a atras toată atenția

Citește și: „Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins'. Primul mesaj postat de Monica Odagiu pe rețelele sociale, după ce a accidentat mortal un pieton

Citește și: Victor Slav și iubita lui, Selina, s-au despărțit: „Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere…' / În ce relații sunt acum

Citește și: Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj neașteptat lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui onomastică. Ce fotografie a postat impresara: „Să trăiți…’

Mihai Coadă a explicat că îi este dificil să scape de personajul pe care l-a interpretat în serialul „La bloc” și a menționat că mulți actori ajung să se confrunte cu astfel de probleme. Actorul a mai adăugat că, în ciuda celebrității de care se bucura și statutului financiar, nu mai putea continua, deoarece avea conștiința încărcată.

Știi ce ce întâmplă? Actoria din tine… o ocupi în timp cu alte vieți ale altor personaje. Aici este problema. Mulți actori confundă viața reală cu a personajelor. Uite, eu acum nu mai pot să scap de personajul Nelu Curcă. Se întreabă lumea ce l-a făcut pe ăsta (n.r. – pe el) să se retragă? Era celebru, era la Pro Tv, avea bani, ce l-a făcut să lase totul şi să aleagă viaţa duhovnicească? Conştiinţa m-a făcut. În timpul vieții, dacă te adoarme conștiința, s-a terminat. Ești un mort viu. Dumnezeu vrea să se mântuiască toți oamenii și să ajungă la înțelegerea adevărului său. Asta înseamnă voia lui Dumnezeu. Dar vrea să facă şi omul un pas. Dacă omul să facă un pas, El face o mie', a completat fosta vedetă de la Pro TV.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton