Mihai Constantin va juca în serialul Tătuțu, alături de George Mihăiță. Actorul a făcut senzație în filmul Liceenii, în rolul lui Ionică

 Tudorache Simona
.

Mihai Constantin va juca în serialul Tătuțu, o producție a cărei poveste este legată de cea din Clanul. Actorul îi dă viață lui Nelu Stavrositu, care are legături cu Bebe Măcelaru. Mihai Constantin a cunoscut faima cu rolul lui Ionică din Liceenii. El este fiul regretatului actor George Constantin și nepotul Tamarei Buciuceanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

De-a lungul timpului, Mihai Costantin a fost văzut atât în producții cinematografice de top, cât și pe scena teatrului, cu roluri remarcabile, iar din toamnă,va putea fi descoperit în serialul Tătuțu, unde va interpreta personajul Nelu Stavrositu, care va avea legături importante cu Bebe Măcelaru`.

mihai-constantin-567mihai-constantin-567

Ce rol are Mihai Costantin în serialul Tătuțu`

Mihai Costantin se întoarce pe platourile de filmare într-un rol remarcabil. Cunoscutul actor va avea parte de multă acțiune în rolul lui Nelu Stavrositu.

„Ce pot să vă spun despre Nelu Stavrositu este că va sta în coasta lui Bebe Măcelaru… sau, drept spus, Bebe se va băga peste el. O să fie o luptă de putere și orgolii, fiecare cu legea din „cartierul' său. Stavrositu se bucură și de familie, are o soție frumoasă și doi copii care îi vor da bătăi de cap. Mai multe, descoperiți voi din toamnă', a spus actorul Mihai Constantin.

Transpuși la începutul anilor 2000, o parte dintre actorii care au făcut, prin personajele lor, un fenomen din serialul Clanul sunt pe setul de filmare, acolo unde se conturează povestea din Tătuțu`.

Citește și: Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei, Cornel Lipă: „Nici nu e bine să fie totul roz, pentru că te-ai plictisi. Trebuie să mai fie și un pic de ceartă, dar ce este important…”. Cum a început povestea lor de dragoste și cum s-au căsătorit pe fugă, „cu perdelele trase” / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Citește și: Fiul Monicăi Anghel are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior: 'Trebuie să fiu cu el acolo, la spital, nemâncat, nebăut de seara…' Cât durează recuperarea / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pavel are un nou iubit. Cine e bărbatul care o face fericită / Artista s-a stabilit în America împreună cu fiul ei, Noah

Citește și: Decizia luată de Shannen Doherty cu trei luni înainte să moară. Ce măsuri a luat privind bunurile și proprietățile sale: „Prioritatea mea este mama'

Care este povestea serialului Tătuțu`

Am fost fascinați de tot ce s-a petrecut în serialul Clanul. De la povestea celor doi frați, la viața lui Bebe Măcelaru`, până la dorința lui Costoiu de a-l prinde pe Bebe. Toate au un trecut, iar acel trecut își va spune povestea în noul serial: Tătuțu` – care ne va transpune în timp și ne va duce cu 20 de ani în urmă.

Cum a ajuns Costoiu să aibă brigada lui, cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru`să fie în fruntea Clanului, dar și cum a primit apelativul de Tătuțu`, toate astea le vom afla cu toții din povestea care ne va duce în perioada anilor 2000, acolo unde a început totul!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton