Mihai Dedu, amintiri emoționante cu regretatul Cristian Țopescu: "Mă rog pentru el și pentru Cristina. Amândoi au plecat prea devreme"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Dedu și-l amintește cu emoție și recunoștință pe Cristian Țopescu, unul dintre cei mai iubiți comentatori sportivi din România, care a plecat dintre noi în mai 2018. Mihai Dedu a avut o relație apropiată și cu Cristina Țopescu, care a murit în decembrie 2019, lăsându-i cu sufletul împietrit pe cei care au cunoscut-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mihai Dedu a fost și el prezent la pupitrul știrilor sportive timp de patru ani și recunoaște că marele Cristian Țopescu l-a învățat foarte multe în acest domeniu. Jurnalistul Pro TV dezvăluie că a fost și mai apropiat, însă, de Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv.

11_4164940011_41649400

Ce spune Mihai Dedu despre Cristina și Cristian Țopescu

În anul 1994, Mihai Dedu l-a cunoscut pe Cristian Țopescu, unul dintre cei mai îndrăgiți comentatori sportivi din România, de la care a mărturisit că a avut de învățat lucruri extraordinare. Prezentatorul de la Pro TV a avut ocazia să o cunoască și pe fiica lui, Cristina Țopescu, despre care are numai cuvinte de laudă.

L-am cunoscut pe regretatul Cristian Țopescu de la care am învățat niște lucruri fabuloase, extraordinare. Mă rog pentru el și pentru Cristina. Pe Cristina am cunoscut-o și mai bine decât pe Cristian. Niște oameni deosebiți, niște oameni culți, niște oameni deștepți, incredibili, care, din nefericire au plecat mult prea devreme și mai aveau multe de făcut pe pământ. Un om extrem de pregătit, un om profesionist și cu pasiune', a mărturisit Mihai Dedu în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Citește și: Rapperul american Fatman Scoop a murit la 53 de ani, după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Cauza decesului este încă neclară: „Lumea a pierdut un suflet radiant’

Citește și: Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu, mama eroină care a născut la 67 de ani. Eliza a împlinit 15 ani și mama ei i-a găsit tată adoptiv în caz că ea pățește ceva!

De ce au murit Cristian Țopescu și fiica lui, Cristina Țopescu

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. El se afla internat la Spitalul Elias, suferind de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani, la un an și jumătate după ce tatăl ei a încetat din viață. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni. O vecină, care nu a mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni, a fost cea care a dat alerta.

Cristina Țopescu a fost extrem de afectată de moartea tatălui ei și povestea, la un moment dat, că regretatul Cristian Țopescu a încurajat-o de pe patul de moarte să fie puternică și să nu înceteze niciodată în a-și spune părerile sincere în spațiul public.

„Știți, zilele și nopțile astea am stat numai pe net, pe youtube, să-l văd și să-l tot revăd pe tatăl meu, să-l ascult. Nu simt că a plecat în mod definitiv, nu procesez încă. Ieri dimineață m-am trezit cu un sentiment cumplit de neputință că vineri am plecat de la cimitir și l-am lăsat acolo singur, în pământ. Iar acum simt că tot crește în mine încă un sentiment. Printre ultimele cuvinte pe care mi le-a spus, când încă mai putea vorbi, au fost: „Nu te lasă!”.

Știa că, deși el, introvertit, iar eu opusul lui din acest punct de vedere, ceva i-a ieșit cu mine, ca om: mi-a transmis niște principii de viață (știu, sună pretențios), niște convingeri, credințe, pe care avea liniștea că le-am asimilat ușor, pentru că aici eram la fel. Sau el m-a modelat așa. Voi vorbi despre ce m-a învățat el, ce avea el și nu mai văd în jurul meu decât rar, iar ce voi spune știu că nu va fi pe placul unora.

„Crede ceea ce spui și spune ceea ce crezi” – era una dintre convingerile lui nestrămutate și de la asta știu sigur că nu s-a abătut niciodată. Am încercat să fac și eu asta tot timpul, mi-am atras prieteni și neprieteni, poate și pentru că eu nu am făcut-o întotdeauna cu echilibrul sau cu toleranță lui cea aproape ireală. Încerca des să mă tempereze, îmi spunea „o să mori cu dreptatea de gât, oamenii, lumea, nu sunt doar în alb și negru” și, întrucâtva, a reușit de multe ori să-mi deturneze reacții care ar fi fost prea tranșante„, scria Cristina Ţopescu pe contul ei de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton