Mihai Dedu, despre începuturile sale în televiziune, în urmă cu 31 de ani: "Pasiunea a fost ucigătoare încă de la început. Așteptai momentul de a apărea la televizor"

 Oana Pantazi
.

Mihai Dedu, despre începuturile sale în televiziune, în urmă cu 31 de ani. Nume de referință în peisajul media, știristul PRO TV este de mai bine de trei decenii la postul din Pache Protopopescu, unde, de altfel, a și debutat în televiziune. Iată ce a dezvăluit despre acea perioadă și despre întâlnirea cu unul dintre cei mai carismatici oameni de televiziune – Cristian Țopescu.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Îl vedem în fiecare zi la știri, însă nu mulți sunt cei care știu că Mihai Dedu a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport, de unde a obținut specializarea de profesor de Educație Fizică și antrenor. Mai mult, vedeta PRO TV a fost de cinci ori campion național la atletism (seniori și juniori), la proba de 400 m garduri. Viața lui a luat însă un alt curs, iar Mihai a debutat în media. Nu s-a despărțit însă de sport, pentru că, în 1993, s-a angajat ca redactor al știrilor sportive de la PRO FM, dar la scurt timp, în iarna lui 1995, odată cu lansarea postului de televiziune PRO TV, Mihai a început să prezinte informațiile din sport.

7b6f0352-dae5-4888-9797-1dc814e273207b6f0352-dae5-4888-9797-1dc814e27320

Mihai Dedu, despre începuturile sale în televiziune, în urmă cu 31 de ani

La 56 de ani, Mihai Dedu este unul dintre oamenii de televiziune emblematici, alături de Andreea Esca, din PRO TV. A început prin a prezenta informațiile din sport, iar acum îl vedem în fiecare zi aducându-ne cele mai noi știri în Jurnalul de la ora 7. Prezent acolo încă de la lansarea postului, recent omul de televiziune a vorbit despre primii pași în profesie, despre relația lui cu celebritatea, dar și despre întâlnirea marcantă cu Cristina Țopescu.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Florin Zamfirescu și Daciana Toma: „Mi-e rușine, domle. Mă duc acum să mă fac ginere?. Care e secretul relației lor / EXCLUSIV

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela': „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…' Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…' Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

„Sunt de 31 de ani în televiziune. A fost o meserie pe care nu am cunoscut-o, nu am știut-o, nu am citit-o vreodată. Am învățat din mers radioul și apoi televiziunea. Și iată, din 1993, de la 1 martie, lucrez în presă. Nici nu știu când au trecut 31 de ani. Stau și dau înapoi timpul, mă uit la băiatul meu care are 24 de ani, și nu îmi dau seama când a crescut. Sunt niște lucruri fabuloase. Taică-su a crescut odată cu televiziunea și a și îmbătrânit în același timp. Copiii cresc, se maturizează și părinții îmbătrânesc, este un ciclu firesc. Dar televiziunea parcă a rămas tot acolo. Știu, sunt mulți care înjură, dar nu poți să îi mulțumești pe toți.

În 1994 l-am cunoscut și pe regretatul Cristian Țopescu de la care am învățat niște lucruri fabuloase, extraordinare. Era un om extrem de pregătit, de profesionist. Din toată inima spun asta. Pasiunea a fost ucigătoare încă de la început. Așteptai momentul de a apărea la televizor. Până când te oprea lumea pe stradă. Atunci pasiunea era și mai mare. Televiziunea, ca și fotbalul, e o patimă demolatoare. Te ridică într-un hal, nu ai idee. Ajungi în datorie de oxigen. După care, poți să cobori liber dacă nu ai grijă', a declarat Mihai Dedu, la podcastul lui Damian Drăghici.

Mihai Dedu, secretul unei căsnicii de 32 de ani

Omul de televiziune nu are doar o carieră longevivă, ci și o căsnicie pe măsură, Mihai Dedu fii căsătorit de 32 de ani cu Adriana, alături de care formează un cuplu de 38 de ani. Cei doi au un fiu, Alexandru, care a moștenit pasiunea pentru sport a tatălui său.

Deși Adriana și Mihai Dedu sunt colegi de trust, la PRO TV, doar el este vedeta familiei, pentru că soția lui a preferat să stea în spatele camerelor de filmat. Mihai recunoaște că a găsit sprijin și înțelegere lângă cea de lângă el, iar asta a făcut ca relația să dureze.

„Mie mi se pare o nebunie să creadă cineva că, într-o căsnicie, nu există certuri. Noi, dacă nu ne scoteam ochii în 37 de ani, nu rezistam. Nu există niciun secret, poate doar că nu trebuie să fii gelos. Totul se bazează pe încredere. În rest, nu avem bani în conturi de câte ori ne-am certat în 37 de ani, dar ce frumos e să te împaci. Nu există student fără restanțe așa cum nu există căsnicie fără certuri.

Cea mai mare calitate a ei e că m-a luat pe mine de bărbat. Nu avea cum să scape o asemenea ‘vrabie din mână (râde, n. red.). Nu are o singură calitate, dar principala este toleranța. Este o femeie extrem de înțelegătoare și de tolerantă.

Se mai și supără, are momentele ei, și e firesc cu unul ca mine. Eu, dacă eram femeie, nu stăteam cu mine. N-am răbdare, chiar dacă sunt înțelegător și tolerant, ea este foarte răbdătoare’, a spus Mihai Dedu, cu ceva timp în urmă, într-un interviu pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton