Mihai Dragomir, mesaj emoționant după ce a câștigat Chefi la Cuțite, sezonul 13: „Inițial, eram sigur că o să ajung destul de departe, însă puteam doar să visez la finală… premiul mi se părea atât de departe"

 Tudorache Simona
.

Mihai Dragomir trăiește un vis de când a fost desemnat marele marele câștigător al emisiunii Chefi la cuțite. Concurentul i-a uimit pe jurați cu preparatele lui până în ultima ediție, când a primit cel mai mare punctaj în finală și a obținut trofeul Chefi la cuțite. Mihai Dragomir a participat și în trecut la acest show.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Mihai Dragomir a avut și un debut spectaculos. Desertul cu care a venit în emisiune l-a impresionat pe Ștefan Popescu. Cheful i-a oferit cuțitul de aur și l-a susținut încă de la început, iar el nu i-a dezamăgit așteptările. Tânărul a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și de acum drumul lui va arăta cu totul altfel, pentru că succesul e de partea lui.

marea-finala_7marea-finala_7

Ce mesaj a transmis Mihai Dragomir după ce a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 13

Mihai Dragomir a transmis un mesaj după ce a câștigat competiția. El a vorbit despre munca depusă și despre trăirile care îl încearcă acum când a câștigat lupta.Fără cuvinte… Când a început emisiunea, inițial eram sigur că o să ajung destul de departe, însă puteam doar să visez la finală…premiul mi se părea atât de departe. Mi-am demonstrat că toată munca depusă de-a lungul anilor nu a fost degeaba', a declarat Mihai Dragomir, pe Instagram.

Mihai Dragomir a primit cuțitul de aur de la Ștefan Popescu

Concurentul a primi cuțitul de aur din partea lui Ștefan Popescu, care a avut încredere totală în el. Omul a venit aici să gătească și a făcut-o bine! Bravo, Mihai! Am crezut în omul acesta de la început și a câștigat! Trăiesc o bucurie enormă. L-am luat în brațe. Sunt fericit!', a spus Ștefan Popescu, la Chefi la cuțite.

Cel de-al 13-lea sezonul al emisiunii „Chefi la cuțite’ a debutat pe 18 martie, cu o nouă formulă de jurați – Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ştefan Popescu. Acesta din urmă nu și-a format echipă, însă a jucat un rol important în etapa battle-urilor.

Citește și: Mihai Bobonete, incident amuzant în lift. Actorul a tras un vânt, de față cu administratorea blocului: „A fost concert rock. S-a auzit tare' / Reacția surprinzătoare a femeii

Citește și: CRBL, surprins în compania unei tinere, la o lună de la anunțul divorțului. Imaginile demonstrează că e un adevărat gentleman / Cine este și cu ce se ocupă femeia

Citește și: Deși Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme, analiza i-a ieșit tot pozitivă: „Am încercat să nu mă mai gândesc la asta. Trebuie să am însă grijă să…”/ Cum se simte artista acum

Citește și: Andreea Tonciu a spus adevărul, după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu: „Nu vreau să mint, avem certuri săptămânale. Scandalul începe de la mine. Îi este frică…”

Citește și: Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Simona Florescu regretă că marele actor va lipsi de la Festivalul de Teatru, Muzică și Film Ion Dichiseanu de la Adjud: 'Noi l-am invitat, dar nu va putea veni…'/ EXCLUSIV

Cine este Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite

Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite, are 24 de ani și este din Constanța. El a intrat în atenția juraților încă de la preselecții. Mihai Dragomir nu este la prima participare la Chefi la Cuțite. A mai încercat o dată pe când avea doar 18 ani și era convins că va reuși. Avea să-și dea seama, în timp, că mai are multe de învățat.

„Am început să gătesc în vacanța de vară. După ce am terminat școala, am început să lucrez într-un Bistro unde făceam multă pizza, șnițel, mâncare confortabilă pentru toți, dar nu era ceea ce îmi doream eu.

Atunci am ales să plec, să mă mut la București. Mi-am găsit o școală, mi-am găsit un job în unul dintre cele mai bune restaurante la momentul respectiv pe piață. Este un restaurant de fine dining. Am plecat de jos, pe secțiunea de salate, apoi am trecut la carne. (…) Se auzea vorba prin Constanța că a venit un mare chef de la Londra: Alex Crăciun. Mi-am depus CV-ul, voiam neapărat să ajung acolo! Și în cele din urmă m-au contactat. Am lucrat alături de el 8 luni’, a mărturisit Mihai Dragomir, la Chefi la cuțite.

Foto: Pr

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton