Mihai Găinușă recunoaște că și-a pus cariera înaintea familiei. Ce i-a cerut soției lui, înainte să nască: „Am rugat-o să...”

 Dumba Gabriela
.

Mihai Găinușă recunoaște că și-a pus cariera înaintea familiei. Mihai Găinușă a oferit câteva detalii neștiute despre viața sa de familie, dar și despre cearta cu Șerban Huidu și oferta acestuia de pace. Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor este căsătorit de 19 ani și are doi copii, iar moda divorțurilor nu-i place sub nicio formă. Preferă să ignore acest trend și a explicat cum este atmosfera în familia lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Găinușă recunoaște că și-a pus cariera înaintea familiei. Nu romantismul a ținut unită căsnicia lor atât de mult timp, însă Mihai Găinușă recunoaște că, totuși, îi oferă soției sale flori foarte des. Om de radio acum, după ce a renunțat colaborarea cu Cronica Cârcotașilor, Mihai Găinușă a dezvăluit recent cum și-a cunoscut soția și care este relația dintre ei după atât de mult timp.

32432433243243

Mihai Găinușă recunoaște că și-a pus cariera înaintea familiei

Mihai Găinușă a vorbit recent despre soția lui Ioana, care îi este soție din 2004 și care i-a dăruit doi copii, Eva și Andrei.

Am senzația că soția m-a cunoscut prima. Eram și vecini în Drumul Taberei și, la un moment dat, era să ne tamponăm cu mașinile. A fost cea mai frumoasă și lungă amiabilă din viața mea. Sper că și din a ei. Cred că atunci când am cerut-o de soție, am luat-o pe ocolite și i-am zis că o cer pentru un prieten. Jucam rolul unui pețitor și am fost ușor penibil. Dar dacă o supăram foarte tare, probabil pleca cu prietenul imaginar„, a dezvăluit Mihai Găinușă pentru unica.ro.

Ce i-a cerut soției lui, înainte să nască

Recunoaște că a făcut multe compromisuri în viața de familie, de dragul carierei, inclusiv în legătură cu nașterea fiicei sale, în 2005.

În 2005, când trebuia să se nască fata mea, am rugat-o pe soția mea, Ioana, să fixeze operația urgentă de cezariană miercuri, că marți aveam filmări. Plus multe alte momente în care am pus munca înaintea familiei„, a mai spus Mihai Găinușă.

Citește și:Alexandru Arșinel nu va fi omagiat Vasile Muraru, la 6 luni de la moartea lui, deși a promis. Fiul regretatului actor: „Nu ne-a mai căutat nimeni’

Citește și:„N-am fost ușă de biserică. Ea o să îmi pună capacul la mormânt. Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

„Nu-mi place să fiu la modă și, de ceva vreme, se poartă divorțurile'

Cu toate astea, familia lui a rămas unită și Găinușă spune că „moda divorțurilor” nu este una pe placul lui.

„Nu-mi place să fiu la modă și, de ceva vreme, se poartă divorțurile. Mai vedem când o să fie din nou în trend expresia 'au trăit fericiți până la adânci bătrâneți'. Atunci gata amiabila”, a mai declarat Mihai Găinușă.

Mihai Găinușă nu pare interesat să reia colaborarea cu Șerban Huidu

Recent, Șerban Huidu a spus că îi simte lipsa lui Mihai Găinușă din emisiunea „Cronica Cârcotașilor', cea pe care au prezentat-o până în 2014, când s-au certat.

Întrebat în cadrul interviului pentru Unica.ro, dacă este interesat să reia colaborarea cu Șerban Huidu, Găinușă a răspuns: „Îi urez multă sănătate”.

De asemenea, Găinușă a evitat să vorbească despre transformarea lui Huidu, în timp, după accidentul la schi și cel de mașină: „Prefer să vorbesc despre prezent. Am o colegă și frumoasă și deșteaptă, Oana Paraschiv. Ea se transformă pe zi ce trece într-o fată și mai frumoasă și mai deșteaptă. Și e nemăritată, aviz amatorilor”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton