Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au rămas fără loc de muncă după Asia Express: "Din păcate, colaborarea s-a încheiat" / Au încheiat colaborarea cu Național FM

 Dumba Gabriela
.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au anunțat pe conturile de socializare că au pus punct colaborării lor cu Național FM, acolo unde prezentau de opt ani „Matinalul efervescent”. Fără a dezvălui care sunt motivele din spatele acestei situații, Mihai Găinușă a folosit, în mesajul său public, sintagma „din păcate”, care i-a dus cu gândul pe unii dintre fanii lor că nu a fost vorba despre o demisie, ci despre o concediere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Schimbare neașteptată în carieră pentru Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, după participarea la Asia Express. Aventurile lor pe Drumul Zeilor continuă la Antena 1 pentru că filmările au avut loc în urmă cu mai multe luni, însă în prezent cei doi găzduiau matinalul de la Național FM.

3-poza-interior-13-poza-interior-1

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au anunțat că pleacă de la Național FM și au rămas fără loc de muncă

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, cunoscuți pentru colaborarea lor de ani de zile la radio, au făcut echipă și în aventura Asia Express. Fanii celor doi au fost surprinși să afle că Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au întrerupt colaborarea cu Național FM, unde realizau emisiunea Matinal efervescent încă din 2018.

Lume, lume! Radio Team Oana și Mișu vă anunță că, din păcate, colaborarea cu Național FM s-a încheiat. Mulțumim pentru găzduire și plecăciune ascultătorilor noștri dragi. Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriți-ne aici. Radio Team și Asia Express continuă!', a scris Mihai Găinușă pe Facebook.

Și Oana Paraschiv a postat un mesaj similar, fără a preciza motivele din spatele acestei schimbări profesionale.

„Lume, lume! Radio Team Oana și Mișu vă anunță că, din păcate, colaborarea cu Național FM s-a încheiat. Mulțumim pentru găzduire și plecăciune ascultătorilor noștri dragi. Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriți-ne aici. Radio Team și Asia Express continuă!', a scris Oana Paraschiv pe rețelele de socializare.

Contactat de Paginademedia, Mihai Găinuşă a declarat: „Noi iubim meseria asta, aşa că ne dorim să facem radio. Şi sunt convins că cei care ne apreciază, ne vor urma pe orice frecvenţă vom lucra.', lăsând se înțeles că vor continua tot la radio.

Citește și: Dana Budeanu a anunțat că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc. Când ar avea loc nunta și cine sunt nașii cuplului

Citește și: Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu: decor spectaculos, tort de patru etaje și mărturii în formă de Cheia Sol. Mireasa a purtat două rochii și a cântat cu Viorica de la Clejani

Citește și: De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram. El a recunoscut totul: „A fost o decizie dificilă…’ /

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv erau colegi de 6 ani la Național FM

Timp de 13 ani, din 2001 până în 2014, a făcut echipă cu Şerban Huidu la una dintre cele mai longevive emisiuni de satiră, Cronica Cârcotaşilor, emisiune difuzată la Prima TV. Cei doi au avut, în pralel, şi matinal la Radio 21 şi ulterior la Kiss FM.

A realizat un matinal la Radio 21, Cusurgiii (care a avut şi emisiune  la Prima TV), şi ulterior s-a ocupat şi de matinalul Radio 7.  A avut şi o emisiune de satiră la TVR1, intitulată Ştirile de mâine.

Din 2018, face Matinal Efervescent la National FM, împreună cu Oana Paraschiv.

La rândul său, Oana Paraschiv a fost prezentatoare de ştiri la Kiss FM şi Magic FM (2006 – 2008). În 2008 s-a alăturat echipei Cronica Cârcotaşilor, matinalul de la Kiss FM din 2008 până în 2014. Ulterior a fost reporter la Cronica Cârcotaşilor. În 2017, a revenit în radio, la Smart FM, unde s-a ocupat de emisiunea matinală, alături de Marius Tucă şi de actorul Marius Manole.

Cei doi matinali au colaborat şi cu Canal 33, unde au prezentat emisiunea Râsu-Plânsu.

Participarea la „Asia Express' a fost una dintre cele mai mari provocări din viața lor, însă acum Mihai Găinușă și Oana Paraschiv se pregătesc pentru o nouă etapă, promițând că vor reveni cu surprize pentru publicul lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton