Mihai Leu, după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni: "Sper să mă refac repede". Cum se simte acum și cu ce problemă s-a confruntat

 Tudorache Simona
.

Mihai Leu a fost internat de urgență la spitalul Fundeni din Capitală, iar asta din cauza unei complicații survenite în urma unei operații recente. În urmă cu trei săptămâni,Mihai Leu, în vârstă de 55 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală. După acest episod, sportivul făcea febră, avea leucocitele crescute și s-a bănuit că ar putea avea o infecție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Medicul Irinel Popescu afirmă, însă, că nu sunt probleme majore, ci doar o ușoară complicație la plagă. Mihai Leu se luptă din 2014 cu cancerul de colon și pe parcursul timpului a trecut prin mai multe operații.
El susține acum că starea lui este bună, că așteaptă să se refacă și să revină în concursuri. Marele sportiv și-a arătat toată încrederea în medicul Irinel Popescu.

mihai-leu-74mihai-leu-74

Medicul Irinel Popescu a explicat ce se întâmplă cu Mihai Leu

Medicul Irinel Popescu a explicat cum stau lucrurile de fapt. „A venit la Institutul Clinic Fundeni și a fost internat de urgență. A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara, cei de acolo au vrut să fie mai prudenți, pentru că a avut mai multe operații. Dar starea lui este bună, nu sunt probleme majore', a spus Irinel Popescu pentru Libertatea.

„El a fost din nou operat luna trecută la Spitalul Militar, dar acum nu s-a găsit nimic în abdomen', a mai spus Irinel Popescu. „A avut o ușoară complicație la plagă, cumva neimportant', a mai spus specialistul pentru Gândul.

Care este starea lui Mihai Leu

Mihai Leu susține că are o stare bună și abia așteaptă să revină în competiții. „Nu mai merg la Raliu acum, merg la viteză în Coastă și la Super Rally. Mă simt foarte bine, a apărut așa doar o mică problemă. Ieri am făcut puțină febră și din cauza asta am venit urgent la domnul profesor Irinel Popescu, la București. Mă simt foarte bine, e totul ok',  a spus Mihai Leu pentru Cancan.

Citește și: Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, condamnat la închisoare. Decizia magistraților la un an de la accidentul produs, după ce s-a urcat beat la volan și a avariat două mașini

Citește și: Ioana Ginghină critică modul în care vedetele își etalează vacanțele scumpe. Cum a reacționat când fanii i-au dat-o exemplu pe Adela Popescu: „Chiar nu o văd…'

Citește și: Cum și-a descoperit Carmen Ionescu pasiunea pentru actorie, deși părinții aveau alte planuri privind profesia ei: „Dovadă că făceam un liceu cu profil economic…”/ Primul lucru pe care l-a făcut când a luat admiterea, după ce a dat de 8 la Teatru – EXCLUSIV

Citește și: Fetele lui Codin Maticiuc nu au văzut niciun film în care joacă actorul: 'Nu le-am putut arăta nimic până acum…' Ce proiect a acceptat de dragul lor și când va intra în cinematografe / EXCLUSIV

Mihai Leu vrea să revină în competiții

Sportivul a mai spus că nu au apărut complicații, așa cum s-a crezut inițial. „Se pare că e totul în regulă. Acum să vedem. Sper să mă refac repede. Sunt pe mâinile bune ale domnului profesor Irinel Popescu, cu care am o relație specială de când am fost operat de dânsul, în 2014. Am încredere totală în domnul profesor. Abia aștept să mă refac complet, pentru a participa la următoarea cursă, pe Transalpina, din 25- 26 mai', a mai spus', a mai spus Mihai Leu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton