Mihai Mărgineanu, decizie radicală! Ce a ajuns să facă actorul pe timp de pandemie

 Lupescu Anca
.

Mihai Mărgineanu a plecat din țară în urmă cu o lună și nu plănuiește să se întoarcă prea curând înapoi. Cunoscutul actor din „Las Fierbinți' a explicat care este motivul pentru care a decis să părăsească România.

A plecat din România din cauza pandemiei

Mihai Mărgineanu a plecat din țara noastră în urmă cu aproape o lună. El a așteptat momentul în care s-au reluat zborurile către alte țări din afară, iar apoi și-a luat familia cu el și a plecat într-o aventură prin Europa.

Prima oprire a fost în Sofia, iar apoi Spania, în Madrid și pe urmă în Grecia.

'Sunt plecat de acasă cam de o lună. Am plecat în Spania via Sofia, pentru că zborurile din România către Spania erau interzise în detrimentul total al Aviației Române, deși autocarele și trenurile mergeau către Vest absolut normal. Din Madrid am plecat acum două zile, în zbor cu Iberia către Atena, completând formularul-cerință al autorităților grecești și nu am fost vreo secundă lezat de măsurile spaniolilor sau ale grecilor'

Citește continuarea pe radiosimplu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton