Mihai Mărgineanu, despre rolul lui Ardiles din Las Fierbinți: „Ochelarii au devenit patrimoniu. Nu plec nici dacă mă dau afară". Actorul recunoaște că nu-i place să muncească

 Tudorache Simona
.

Mihai Mărgineanu se declară cucerit de rolul lui Ardiles din Las Fiebinți. Serialul de la PRO TV a ajuns la sezonul cu numărul 24 și continuă să atragă. „Ardiles' din Las Fierbinți a făcut mărturisiri surprinzătoare despre personajul  cu care a ajuns să fie identificat și are și o explicație pentru succesul producției.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă atunci când urcă pe scenă reușește să fascineze cu piesele lui, rolul care l-a pus, cu adevărat, în valoare este cel al lui Ardiles din Las Fiebinți, pe care îl abordează de 14 ani. De altfel, solistul are convingerea că prezența sa pe platourile de filmare a contribuit la audiența de necontestat a serialului.

mihai-margineanu-90mihai-margineanu-90

Mihai Mărgineanu, despre rolul lui Ardiles din Las Fierbinți: „Ochelarii au devenit patrimoniu”

„Ochelarii din Las Fierbinți au devenit patrimoniu. Și eu când mă duc la filmare las buletinul, iau ochelarii. Termin de filmat, iau buletinul, dau ochelarii înapoi. Deci, sunt acolo în siguranță', a spus Mihai Mărgineanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro Tv.

Artistul recunoaște, cu umorul ce îl caracterizează, că nu ar pleca nici dacă ar fi dat afară, pentru că aduce noroc producției și că, uneori, merge pe platourile de filmare pentru că mâncarea este foarte bună.

„Sezonul fără număr. Nu se mai spune numărul la sezon, pentru că nu mai contează ce număr are. Eu sunt de la primul episod, de la episodul pilot. Este incredibil că el crește în audiențe și eu cred că eu port noroc.

Nu plec nici dacă mă dau afară. Tot mă duc pe acolo. Sunt zile în care am fost acolo doar să mănânc, pentru că e o mâncare foarte bună. E complicată viața cu dusul și întorsul, vineri am o secvență', a adăugat „Ardiles' despre Las Fierbinți.

Mihai Mărgineanu: „În ciuda aparențelor, mie nu-mi place deloc munca”

Cu toate astea, Mihai Mărgineanu mărturisește că țelul lui în viață este să nu muncească. Chiar dacă are numeroase proiecte pe rol, artistul visează la o viață de huzur.  „În ciuda aparențelor, mie nu-mi place deloc munca.  Țelul meu este nu mai trebuiască să fac nimic. Eu vreau să fac lucruri dar nu mai trebuiască să fac. Să nu mai trebuiască să mă duc la filmare, să nu mai trebuiască să mă duc la concerte.  S-a lipit munca de mine. Am zis că o să cânt. O să fac ceea ce-mi place. Și nu mai am timp nici să-mi bag un deget în ochi', a precizat Mihai Mărgineanu, la Pro TV.

Citește și: De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India: „Îi duci o pălincă lui Salman? Îmi faci și o poză când ține țuica!'

Citește și: Kate Middleton, prima apariție la două luni după operația abdominală majoră suferită. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Citește și: Cum a sărbătorit-o Andreea Bălan pe fiica ei, Clara, care a împlinit 5 ani: „A fost super petrecere, cu mult dans, voie bună'. Victor Cornea le-a fost alături

Citește și: Suferința care a măcinat-o pe mama Mădălinei Manole. Ce nu poate uita fratele vedetei la șapte ani de la moartea Eugeniei Manole: „Din ochi îi ieșeau lacrimi, încerca să mi transmită ceva”

Mihai Mărgineanu merge la evenimente cu avionul personal

A tras din greu, dar se bucură și de roade, pentru că de o vreme se deplasează la evenimente cu avionul personal. Mihai Mărgineanu are convingerea că e mai avantajos să zbori, pentru că nu e un consum foarte mare. Ba mai mult, ajunge și mai repede la manifestările la care este invitat.

„Mă duc cu avionul meu, că fac mult până acolo. Eu mă duc și fac o oră și jumătate până acolo (n.r la Severin). Acum e la Clinceni în hangar. S-au făcut niște lucrări. Am niște rapoarte de date, eu informez autoritățile aeronautice că sunt în aer, la o anumită altitudine.

Zbor singur și mă întorc cu sunetistul. E mai avantajos să zbori, nu e un consum foarte mare, la 2200 de ture consumă cam 20 de litri de benzină. E o benzină specială, albastră', a completat actorul.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton