Mihai Mărgineanu, despre soția sa și viața de cuplu, după 15 ani de căsnicie: "Nu mă interesează altă femeie, ceea ce mi se pare senzațional. Nu pot să bag mâna în foc că..."

 Oana Pantazi
.

Mihai Mărgineanu spune, după 15 ani de căsnicie, că singura femeie care îl interesează este soția lui… deocamdată, iar acesta este un compliment frumos pentru, Andreea, femeia care îi este alături și care i-a dăruit doi copii superbi. Iată ce dezvăluiri face actorul care-l interpretează magistral pe Ardiles din Las Fierbinți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mărgineanu, despre soția sa și viața de cuplu, după 15 ani de căsnicie. În stilul propriu, Mihai Mărgineanu a vorbit nu o dată despre soția lui, Andreea, femeia care „a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza’, după cum dezvăluia el într-un interviu pentru VIVA! Artistul și soția lui sunt căsătoriți de 15 ani și au format o familie superbă. Deși acum spune că nu e interesat de alte femei, artistul nu exclude totuși complet această posibilitate.

186477931_10159193127383560_2159057538389439177_n-copy186477931_10159193127383560_2159057538389439177_n-copy

Mihai Mărgineanu, despre soția sa și viața de cuplu, după 15 ani de căsnicie

Extrem de onest atunci când vine vorba despre viața personală, Mihai Mărgineanu nu ezită să răspundă atunci când e întrebat despre familie. Fără modestie, artistul consideră că e un tată bun și că relația sa cu familia este, de asemenea, una bună. Pe de altă parte, admite că și în cuplul lor există probleme.

'Cred că sunt mișto ca tată. Mă înțeleg bine cu ai mei și cu Andreea mă înțeleg bine. Evident cu problemele cuplului, nu ai ce să faci, problemele în cuplu nu se pot ocoli. Alea există, trebuie să le iei pe toate în piept. Până la urmă dispar', a povestit Mihai Mărgineanu, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți:’Rochia de mireasă i-au făcut-o colegele’

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor: „Să nu dispere că…'

Citește și: Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. Imagine rară cu cei doi copii ai săi

Cât despre infidelitatea în cuplu, Mihai Mărgineanu mărturisește că nu a simțit până acum nevoia să-și înșele soția, chiar dacă au trecut 15 ani de când sunt împreună.

'Ce mă bucur eu foarte tare este că, am mai spus-o și o s-o mai spun, deocamdată nu mă interesează altă femeie, ceea ce mi se pare senzațional. Nu pot să bag mâna în foc că se va întâmpla, că poți s-o iei razna, pe la 60 de ani, pe la 70 de ani, pe la 80 de ani – eu sper să ajung și la 90 – aia e, o să fiu mai antipatic. Dar, momentan, e în regulă. Dacă prezentul este în regulă, sperăm ca și viitorul să fie la fel', a mai spus el.

Cum și-a cunoscut Mihai Mărgineanu soția

Cu siguranță artistului și soției sale le-a fost menit să fie împreună, cu atât mai mult cu cât au fost vecini de bloc și chiar de scară. Când el era adolescent, ea abia intrase în clasa I și Mihai Mărgineanu a mărturisit, cu umor, că nu era interesat la vremea aceea de Andreea, cea care peste ani avea să-i devină soție, ci mai degrabă de… mama ei. Deși soarta i-a despărțit timp de 20 de ani, tot ea i-a făcut să se regăsească.

„Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!).

Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare). Practic, ne-am adus aminte unul de altul. De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur„, ne-a dezvăluit Mihai Mărgineanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton