Mihai Mărgineanu, paralelă între generația sa și tinerii de 16 ani din ziua de azi: "Nu văd nicio diferență. Eram la fel de proști"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Mărgineanu  a vorbit și despre generațiile actuale de tineri, dar și despre cum era el la 16 ani. Artistul nu crede că este o luptă între generații, așa cum se promovează intens și spune că nu vede nicio diferență între adolecenții din zilele noastre și felul în care gândeau și se purtau băieții de 16 ani de pe vremea lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mărgineanu nu face parte din tabăra celor care consideră că tineretul din ziua de astăzi este inferior celui de acum câteva generații și precizează că, în viziunea lui, era fix aceeași mentalitate și când era el adolescent. Mai mult, Mărgineanu chiar se bucură pentru dispariția unor tradiții din tinerețea sa și nu plânge deloc schimbarea vremurilor.

13-margineanu-01-1024×768-113-margineanu-01-1024×768-1

Ce spune Mihai Mărgineanu despre diferența dintre generații

Mihai Mărgineanu  a vorbit despre generațiile actuale de tineri, dar și despre cum era el la 16 ani. Artistul a mai adăugat că nu vede nicio diferență între cum erau tinerii cu decenii în urmă și cum sunt acum, iar palierele de educație ale acestora sunt aceleași. 

„Eu nu văd nicio diferență între generația mea, când aveam 16 ani, și generația asta de 16 ani. Eram la fel de proști. Poate că nu eram la fel de proști, dar cam pe aici. La același palier, că sunt paliere de educație, și îi văd pe cei de 16 ani la palierul acela la care eram și eu și nu văd nicio diferență.

Am fost cu fiica mea în mall, iar ea a vrut să mănânce o salată. Am  mers la un reataurant unde erau salate, iar acolo erau doi puști care erau la același palier cu mine la vârsta de 16 ani', a povestit Mihai Mărgineanu în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Actorul și-a mintit și de copilăria lui și de jocurile care au dispărut în ziua de astăzi. Din fericire, susține Mărgineanu!

„Dispar din tradiții, cum au dispărut și tradiții din copilăria mea. O monstruozitate de tradiție, bătutul halviței. Se lua o halviță, tare ca masa, se băgau niște monezi în ea și copiii trebuiau să vină să le scoate cu dinții din ea.

Îți rupeai dinții. Era o tradiție cretină. Știi câte halvițe mi-am luat în cap? Altceva. Mi-am jurat că nu o să am covor în casă. Am un covor mic, în rest, lemn. După a apărut moda aspiratoarelor de 2000 de dolari, pe un covor de 300 de lei', a spus Mihai Mărgineanu.

Citește și: Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți:Rochia de mireasă i-au făcut-o colegele

Citește și: Vulpița de la Acces Direct a lipsit de la ziua fiicei sale, după despărțirea de Viorel Stegaru. Maria a împlinit 6 ani

Citește și: Elev de opt ani violat de două ori în toaleta unei școli din București. Directoarea este acuzată că a ascuns totul, iar părinții au făcut un protest de amploare

Mihai Mărgineanu, despre soția sa și viața de cuplu, după 15 ani de căsnicie

În stilul propriu, Mihai Mărgineanu a vorbit nu o dată despre soția lui, Andreea, femeia care „a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza, după cum dezvăluia el într-un interviu pentru VIVA!

Artistul și soția lui sunt căsătoriți de 15 ani și au format o familie superbă. Deși acum spune că nu e interesat de alte femei, artistul nu exclude totuși complet această posibilitate.

Cred că sunt mișto ca tată. Mă înțeleg bine cu ai mei și cu Andreea mă înțeleg bine. Evident cu problemele cuplului, nu ai ce să faci, problemele în cuplu nu se pot ocoli. Alea există, trebuie să le iei pe toate în piept. Până la urmă dispar”, a mai povestit Mihai Mărgineanu, în podcastul lui Damian Drăghici.

Cât despre infidelitatea în cuplu, Mihai Mărgineanu mărturisește că nu a simțit până acum nevoia să-și înșele soția, chiar dacă au trecut 15 ani de când sunt împreună.

„Ce mă bucur eu foarte tare este că, am mai spus-o și o s-o mai spun, deocamdată nu mă interesează altă femeie, ceea ce mi se pare senzațional. Nu pot să bag mâna în foc că se va întâmpla, că poți s-o iei razna, pe la 60 de ani, pe la 70 de ani, pe la 80 de ani – eu sper să ajung și la 90 – aia e, o să fiu mai antipatic. Dar, momentan, e în regulă. Dacă prezentul este în regulă, sperăm ca și viitorul să fie la fel, a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton