Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu. De ce se simte prezentatorul vinovat față de Lucian Viziru: „A fost marea greșeală a vieții mele. Și acum când îl văd mi-e rușine"

 Tudorache Simona
.

Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu. Prezentatorul a pus ochii pe suava blondă la câțiva ani după ce viața îi fusese marcată de o tragedie, își pierduse iubita, pe Cristina Duca, în accidentul de mașină din care el scăpase cu viață. Pe atunci nu o cunoștea pe Noemi, care i-a devenit soție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru a făcut mai multe dezvăluiri despre această acea etapă din viața lui, pe care a ajuns să o regrete. Prezentatorul are convingerea că a greșit atunci când nu i-a mărturisit lui Lucian Viziru, cu care era prieten, care erau sentimentele lui.

mihai-mitoseru-98-1mihai-mitoseru-98-1

Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu

Mihai Mitoșeru a avut două relații amplu mediatizate, dar a iubit în secret și o vedetă. „Între cele două relații pe care le-am avut, că ți-am zis că au fost 6 ani, m-am îndrăgostit de Catrinel Sandu, care la momentul respectiv era în certuri cu Lucian Viziru. Eu cu Lucian eram oarecum prieteni. Cred că prieteni. Aia a fost marea greșeală a vieții mele. Pentru că eu, trecând prin niște chestii și rămânând singur și crezând că nu o să mă mai îndrăgostesc, eu chiar m-am îndrăgostit atunci. S-a întâmplat la nu știu câți ani exact. Eu nu m-am dus să-i spun lui Lucian asta. Aia a fost marea greșeală. El merita să mă duc să spun: „Măi, prietene, uite m-am îndrăgostit de ea, sunt un idiot sau ceva'. Și a aflat tot de la prietenii drăguți care s-au dus și au vorbit. Aia a fost o mare greșeală a vieții mele. a povestit Mihai Mitoșeru în podcastul „Ameritat cu Nasrin'.

Citește și: De ce s-a ras în cap Erika Isac, interpreta piesei Macarena: „Cea mai nasoală parte este că de acum va trebui să-mi pun perucă ceva timp. Mă rad pentru că…' / Cum arată acum

Citește și: Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce Pepe a spus că Raluca Pastramă l-a înșelat în timpul căsniciei: 'Este un subiect…' Ce a povestit artistul / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Mandache, declarații neașteptate despre relația cu Florin Piersic: „Nu e prietenie, este chiar o dragoste fierbinte, este un semizeu. După ce am jucat cu el…'

Citește și: Cum arată apartamentul cu trei camere în care locuiește Amalia Enache: „L-am renovat după gustul meu”/ E la mansarda unui bloc de lângă parcul Cișmigiu, iar cada din baie a adusă de la Paris

De ce crede Mihai Mitoșeru că a greșit față de Lucian Viziru

Prezentatorul a rămas marcat de acest episod din viață, asta pentru că nu consideră că a procedat corect. De aceea, astăzi, când se întâlnește cu Lucian Viziru, are și acum o tresărire.

„În primul rând nu trebuia să mă îndrăgostesc de ea, că nu știam că a terminat-o cu Lucian și mai ales că el era prieten cu mine. Și acum când îl văd mi-e rușine, pentru că trebuia să-i spun: „Băi, m-am îndrăgostit!' Și poate mă înțelegea și el prin ce situație am trecut, că eu văd că încă mai pot să mă îndrăgostesc, poate chiar mă înțelegea, că e un băiat extraordinar. Uite, îmi pare rău, dar mă îndrăgostisem de Catrinel', a mai spus Mihai Mitoșeru în podcastul „Ameritat cu Nasrin'.

 Lucian Viziru și Catrinel Sandu au plecat pe drumuri separate după cinci ani de relație, în 2004.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton