Mihai Mitoșeru are o nouă iubită: „Vreau să mă însor, vreau să fac nuntă”

 Borcilă Andreea
.

Ce planuri are Mihai Mitoșeru cu noua lui iubită. Vedeta Kanal D se poate considera un om împlinit. Are o carieră de succes, dar mai ales este fericit în plan sentimental. Despre jumătatea sa, prezentatorul tv are numai cuvinte de laudă și nu i-a găsit niciun defect, până acum. Iată ce a declarat Mihai Mitoșeru! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai simpatici prezentatori tv de la noi. Oriunde merge, face un show de excepție și nu are cum să treacă neobservat. Face parte din echipa de la Kanal D, unde a colaborat, pentru o perioadă, cu Teo Trandafir. De fapt, el are weekendurile ocupate pentru că este prezentator la Se strigă darul. Astfel, se distrează și totodată muncește la nunți. 

mihai-mitoseru-8mihai-mitoseru-8

Mihai Mitoșeru este un om realizat atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Vedeta Kanal D iubește și este iubit. Iată ce a declarat! 

Citește și: Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic:„M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi:„Am făcut multe greșeli. Am fost fraier'

Citește și: Gheorghe Turda îi face nuntă nepotului cu 700 de invitați:”Toate tradițiile se respectă”

Citește și: La 69 de ani, Tudorel Filimon e urmărit în continuare de personajul din La Bloc:”Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa!”

Mihai Mitoșeru are o nouă iubită

Celebrul prezentator tv poate spune că este în culmea fericirii. Iubește de ceva timp și are numai cuvinte de laudă la adresa noii sale iubite. Într-un interviu pentru Impact, el a vorbit, pentru prima dată, despre posibilitatea de a se căsători din nou. Vedeta Kanal D a divorțat acum trei ani de fosta lui soție, Noemi, alături de care a petrecut 14 ani. 

Nu știu dacă mă inspir, știu cum e la nunți de 25 de ani pentru că am fost la filmări sau pentru că am prezentat nunți. Nunta mea o să fie cum vreau eu și cum vrea ea. Cum o să vrea ea, care o să fie ea.

Vreau să fac o nuntă, chiar dacă am divorțat, nu sunt din acela care zic că nu mă mai însor, din contră vreau să mă însor, vreau să fac nuntă.

Cred că îmi doresc mult și puțin. Îmi doresc puțin, în sensul că vreau o fată normală, dar pare că vreau mult în perioada asta. Chiar am cunoscut de curând pe cineva și e prea ok, prea normală, prea cuminte.

Mă tot gândesc că trebuie să îi caut un defect. Trebuie să aibă un defect, că e prea ok! Pare prea ok. Ne vedem de vreo două săptămâni, habar nu am ce va fi, dar e cum aș vrea eu o femeie să fie.

Habar nu am, timpul o să ne demonstreze ce se va întâmpla mai departe. Nu îmi propun nimic, nici că nu vreau să mă mai căsătoresc niciodată, dar nici că trebuie să fac nunta sâmbătă, a povestit Mihai Mitoșeru pentru sursa citată anterior. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton