Mihai Mitoșeru are o nouă iubită, pe care a cunoscut-o în Italia: "Chiar am găsit o fată frumoasă, deșteaptă. N-am cum să plec din România, ne mai întâlnim la mijloc, mai departe..."

 Tudorache Simona
.

Mihai Mitoșeru a reușit să lase în urmă divorțul de Noemi. Deși s-au despărțit în 2019, după 13 ani de mariaj, prezentatorul a sperat în toți acești ani într-o reluare a relației. Acum e interesat, însă, de o altă muză. Problema e că nu locuiește în țară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Tânăra se află în Italia, la Torino, iar legătura lor va fi una la distanță, dar acest lucru nu pare să îl sperie pe Mitoșeru. Prezentatorul e recunoscător pentru ce trăiește și lasă timpul să aleagă. Între timp, alege să călătorească mai mult și să se bucure de această trăire.

mihai-mitoseru-1mihai-mitoseru-1

Mihai Mitoșeru are parte de o dragoste nouă

Mihai Mitoșeru a avut multe lucruri de înfruntat până să se regăsească pe plan amoros. După ani în care și-a dorit o împăcare cu Noemi are puterea să se uite și către alte zări.

„Și la dragoste să știi că e bine. Pe vremuri plecam pe la Timișoara, pe la Cluj. Acum mai plec și eu la Torino, la Roma, mi-am lărgit aria. Mă gândesc să și vizitez un pic', a spus Mihai Mitoșeru, pentru Cancan.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre dragostea pe care o întâlnește la distanță

Prezentatorul și-a întâlnit actuala iubită în Italia. E încântat de ea, dar nu știe ce o să fie mai departe, pentru că nici unul dintre ei nu poate pleca de unde trăiește acum.

„Parcă n-aș pleca nici eu, n-ar veni nici ea. Ne mai întâlnim la mijloc, e bine așa. Chiar am găsit o fată frumoasă, deșteaptă, ne-am cunoscut. Ce-o vrea viața mai departe, nu se știe niciodată. N-am cum să plec din România, că aici e mama, aici îmi fac treaba', adaugă el.

Citește și: După despărțire, CRBL și Elena vorbesc aproape zilnic, iar fiica lor a trecut „foarte matur peste acest hop”. Confesiunea artistului, după 16 ani alături de soție: „Se întâmplă lucruri care nu am visat niciodată. Dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta că se va întâmpla asta…'

Citește și: Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: „Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec…”. Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry, destin tras la indigo cu cel al mamei sale! Florina Ghinea și-a cunoscut soțul în urmă cu 33 de ani, tot prin intermediul părinților: „Lucra alături de tatăl meu”. Ce sfaturi de aur a primit artista în privința mariajului și cum se înțelege soacra cu ginererele Florin Popa / EXCLUSIV

Citește și: Victor Vrînceanu susține că Andreea Antonescu știa că e însărcinată când a plecat la America Express: „Avem ecografia făcută. M-a sunat plângând, după 5 zile, că ea crede că a pierdut sarcina, că a avut sângerări” / Artista ar fi vrut despărțirea înainte de reality show

Citește și: Gabi Bădălău, foarte emotiv de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. A izbucnit în lacrimi când a atins un subiect sensibil: „Sunt și foarte încărcat în perioada asta…” / În paralel, fosta lui iubită petrecea la un botez, unde se afla și fostul ei soț, Alex Bodi

Cum și-a cunoscut Mihai Mitoșeru iubita

Mihai Mitoșeru și-a cunoscut muza în urmă cu o săptămână, dar pare fascinat de ea. Ba mai mult, nu a ezitat să facă relația publică, semn că e decis să se lase purtat de aceste trăiri.

„Oho, de o săptămână. Acum ne-am cunoscut, când am fost la Torino. Dar o să încerc să merg mai des oricum la Torino, că mie-mi place Italia', mai spune el.

Prezentatorul mărturisește despre actuala iubită că are familia în Italia și și-a făcut un rost acolo. Are familie acolo, lucrează, dar ne mai cunoaștem pe parcurs”, precizează el.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton