Mihai Mitoșeru nu mai vorbește cu Noemi, fosta lui soție, dar ar mai da o șansă relației cu ea: „Cred că nu și-a refăcut viața"

 Tudorache Simona
.

Mihai Mitoșeru nu a reușit să se împace cu Noemi, fosta lui soție. În prezent, prezentatorul recunoaște că nu o are alături decât pe mama lui, Camelia Mitoșeru, și cățeii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși a petrecut 14 ani cu femeia pe care o iubește, atunci când a mai vrut o șansă după divorț, ea nu a mai venit. În ultimele luni, cei doi nu și-au mai vorbit. Cu toate astea, dacă Noemi și-ar dori să mai dea o șansă mariajului lor, Mihai Mitoșeru nu ar spune nu.

mihai-mitoseru-3mihai-mitoseru-3

Mihai Mitoșeru regretă că nu s-a împăcat cu fosta lui soție

Mihai Mitoșeru crede că nu a știut să aprecieze ce are lângă el, iar acum regretă.„Eu pe mama o mai am și cățeii. Că așa a fost situația. Îmi asum că am ajuns aici. A fost din cauza mea, recunosc tot. Nu am frate, nu am soră, nu am nevastă, nu am copil. Am început să accept situația și am început să mă bucur din orice.

Eu am trăit 14 ani cu nevastă-mea și 13 au fost superbi, senzaționali. Ultimul an a fost cel în care nu mai știi să gestionezi și fiecare dă vina pe celălalt pentru orice. Tot ce era rău era din cauza mea sau din cauza ei, depinde cine zicea.

Dacă nu știi să gestionezi, nu poți să treci mai departe. Cred că în orice relație se întâmplă treaba asta, dacă știi să o faci, ai lângă tine soția, iubita, prietenul cel mai bun. Eu n-am știut. N-am știut că-s fericit.

N-am știut să apreciez ce am lângă mine. Am crezut că eu nu am greșit cu nimic. Am crezut că numai ea e de vină că se poartă urât cu mine. Am văzut că dacă toți ceilalți făceau aceleași nasoale ca și mine, e normal să fac și eu nasoale. Nu dau pe anturaj. Îmi asum absolut tot ce am făcut', a povestit Mihai Mitoșeru în podcastul Ameritat cu Ameri Nasrin. 

Cum a încercat Mihai Mitoșeru să o recucerească pe Noemi

Prezentatorul recunoaște că a încercat prin orice mijloace să își recâștige fosta soție, dar nu a reușit. Noemi nu a putut fi înduplecată. Astăzi, Mihai Mitoșeru crede că nu a realizat ce fericit era în acele vremuri.

„Dar eu după ce am greșit, un an de zile n-am recunoscut. Am și făcut greșeala să dau vina pe ea. Chiar am și scris un mesaj prost pe Facebook și lumea a interpretat. După mi-am cerut scuze, că nu era așa. Dar în anii ăștia m-am dus la fosta soție, mi-am cerut scuze, mi-am pus cenușă în cap. M-am schimbat, în primul rând pentru mine.

Am încercat să-i spun și ei și poate să ne împăcăm. Ea nu a vrut să accepte și are impresia că nu o să mă schimb niciodată. Mai mult nici nu mai ce să fac.
Eu nu mă cred puternic. Mi-am și băgat în cap că sunt slab, că sunt de vină pentru orice. Am început să cred tot ce spune fosta soție, vezi?'
, a adăugat Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a relizat târziu ce mariaj fericit a avut

Prezentatorul are convingerea că situația putea fi alta dacă lua anumite decizii. „Aș fi încercat să fiu mai mult lângă ea, să gestionez relația. Aș fi încercat să-mi dau seama că sunt fericit. Eu nu știam că sunt fericit. Nu am știut să apreciez ce am lângă mine. Astea le înveți din greșeli', precizează el.

Mihai Mitoșeru: Dacă mai era Noemi cu cineva mă mai duceam în patru labe să-i cer scuze?”

Mihai Mitoșeru susține că Noemi nu a ieșit cu un pilot după despărțire, deși și prietenii lui „l-au atacat” cu asta.

„A apărut o tâmpenie, că Noemi a fost cu un pilot. Alții mai cretini, chiar prieteni de-ai mei, au luat o poză de pe Facebook de la ea, ea cu unul…
Îți dai seama, ea dacă era cu unul nu punea pe Facebook, că nu e cretină. Săracul… ăla nici nu e cu fetele, e cu băieții. Treaba lui. Dacă mai era Noemi cu cineva mă mai duceam în patru labe să-i cer scuze?

Mă duceam patru ani să stau să mă împac cu ea? Să mă duc la notar să mă pup și să plâng? Sunt cretin? Până la urmă, aveam și eu orgoliu bărbătesc. Pe mine m-au deranjat prietenii mei, care vorbeau pe la spate. Și acum un an m-am dus la ea. Și am zis că nu mai, gata! Și de atunci eu trăiesc pentru mama, trăiesc pentru căței', a declarat Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a încercat să își refacă viața

Prezentatorul recunoaște că a încercat să mai iasă cu o fată, dar Noemi i-a reproșat. Ba mai mult a venit după el în club. „S-a întâmplat după un an să găsesc o fată ok. Ne-am dus într-un club și a venit Noemi, că eu am pus o poză. Și a zis, ‘Nu ți-e rușine? Eu te-am lăsat să suferi pentru tot ce mi-ai făcut. Cum să faci așa ceva? Eu nici n-am vorbit la telefon cu cineva. Și am încercat a doua zi.
Am mers la psiholog. Tot a fugit. Eu din momentul în care mi-a zis că nu mă voi schimba niciodată, am rupt orice legătură. De Revelion mi-a dat mesaj, de ziua mea, n-am mai răspuns la nimic. Dacă tu îmi zici asta, hai să rupem relația!', a povestit Mihai Mitoșeru.

Citește și: Cum e Codin Maticiuc ca tată, după venirea pe lume a celor două fiice: „Eu nu le iubesc doar, sunt și îndrăgostit. Dacă una dintre ele zâmbește altcuiva, mă apucă spumele, mă apucă geloziile' / EXCLUSIV

Citește și: Care este singurul viciu al Crinei Abrudan și cum și-a schimbat stilul de viață: 'Dacă-mi dădeai înainte un bol cu frunze, nu aș fi consumat…' Ce preparate preferă acum / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a pierdut Gheorghe Turda soția și ce spune artistul de un alt mariaj: „Cum au spus, exact așa s-a întâmplat, ei văzuseră mii de cazuri”

Citește și: Prințul William, criticat după ce a postat un prim mesaj despre o altă femeie, după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer: „Mulțumesc pentru…”

Mihai Mitoșeru o vrea și acum înapoi pe Noemi

Astăzi, dacă Noemi i-ar spune că îl vrea înapoi, ar accepta. Până acum șase luni, fosta lui soție nu avea o relație. „Dacă ea n-o să mă mai vadă Bau-Bau și ăla rău… Iubirea poate deveni ceva mai mișto. Că nu e numai iubire. E prietenie, e altceva. Cred că nu și-a refăcut viața. Până acum șase luni sigur nu'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton