Mihai Mitoșeru recunoaște că vrea să se împace cu fosta lui soție, Noemi: "Dacă după patru ani sunt singur și ea la fel..."

 Dumitrache Laura
.

Mihai Mitoșeru are o carieră de succes, dar pe plan sentimental pare că nu a avut același succes. În urmă cu patru ani, moderatorul TV a divorțat de soția lui, Noemi. Cei doi au decis să se despartă amiabil, iar în prezent sunt prieteni. Chiar și așa, Mihai Mitoșeru recunoaște că își dorește să se împace cu fosta parteneră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi, fosta soție, în urmă cu patru ani, dar se pare că între cei doi încă mai există sentimente. Omul de televiziune regretă că s-a despărțit de partener asa și speră la o împăcare.

mitoserumitoseru

Mihai Mitoșeru și Noemi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au fost discreți cu relația lor și mereu apăreau cu zâmbetul pe buze. În urmă cu patru ani, Mihai Mitoșeru anunta divortul de fosta soție.

Citește și:Mihai Mitoșeru, despre fosta lui soție, Noemi, la 3 ani de la divorț: „Ne certam foarte rău și ne vorbeam urât”

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit foarte mult după Noemi, fosta lui soție, dar acum spune că este fericit, deși nu are o relație: 'Când o să fie momentul o să simt și o să o am…'/ EXCLUSIV

Citește și:Elena Chiriac, după ce s-a zvonit că are o relație cu fiul Madonnei, Rocco Ritchie: 'Îl văd ca pe un potențial iubit. Ne-am simțit bine împreună' / S-au afișat împreună la SAGA Festival

Citește și :Din cauza procesului de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu n-a putut să-și planifice vacanța cu fiicele: 'Nu se pune problema să cedez. Situația noastră atipică legat de tot procesul…'

Mihai Mitoșeru recunoaște că vrea să se împace cu fost lui soție, Noemi

Recent, Mihai Mitoșeru a prezentat evenimentul Unica Urban Party și a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu fosta lui soție, Noemi. Prezentatorul TV a divorțat de fosta soție în urmă cu patru ani, iar în prezent cei doi au relație de prietenie. Mai mult, Mitoșeru a recunoscut că și-ar dori să se împace cu Noemi.

Nu am iubită oficială. Nu am. Încă mai copilăresc. Este momentul să mai copilăresc și eu, după 14 ani de căsătorie, mai stăm un pic. Îmi place, mă distrez, de ce să mă căsătoresc? Am prea multe nunți pe care le prezint. Nu am timp de nunta mea. Mai vorbesc cu fosta soție. Am vorbit și azi (n.r. –  joi, 22 iunie). Mă duc mâine la ziua ei, pe cuvântul meu de onoare. Suntem foarte buni prieteni. Nu ne-am certat, n-am împărțit mobila, am fost la notar și ne-am pupat.Nu ne-am afișat cu altcineva, ea chiar nu a fost cu nimeni de 4 ani, cât a trecut (n.r. – de la divorț). Nu știu ce înseamnă prietenia aceasta… Bănuiesc că încă mai ținem unul la altul foarte mult. Noi spunem că e doar prietenie, nu știu dacă e mai mult. Habar nu am. Lăsăm timpul să rezolve situația. Nu știu (n.r. –  dacă el și fosta soție se vor împăca), ce o vrea Dumnezeu. Dacă după patru ani sunt singur și ea la fel, bănuiesc că e ceva acolo. E ceva de care nu putem să trecem, să scăpăm ', a declarat Mitoșeru, potrivit unica.

Mihai Mitoșeru și Noemi au fost împreună vreme de 13 ani

Mihai Mitoșeru și Noemi au trăit o poveste de dragoste frumoasă și pură. Cei doi au fost într-o relație 13 ani, dintre care patru au fost căsătoriti. Mihai Mitoșeru a declarat public că regretă despărțirea de Noemi.

„Am divorțat că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, am fost fraier.' , a declarat vedeta TV.

Mihai Mitoșeru, despre cel mai mare regret din relația cu fosta soție, Noemi

Noemi și Mihai Mitoșeru au fost împreună peste un deceniu, dar nu au avut copii. Actorul a povestit în urmă cu ceva timp că cel mai mare regret pe care îl are din relația cu fosta soție este faptul că nu au avut copii. Mihai MItoșeru, 46 de ani, a dat de înțeles că el și fosta soție și-ar fi dorit un copil, dar nu au reușit.

„Acum îmi pare rău că am fugit de copil. De copil am fugit toată viața mea. Amândoi am fugit, pentru că ea, fiind stewardesă, eu fiind la spectacole, am zis când avem timp liber să fim împreună. A fost și altceva, noi avem nepoți și finuți și mi se plângeau părinții lor cât de greu e. Și toate astea ne-au făcut să fugim.Iar în momentul în care, în sfârșit, am vrut și noi să facem un copil, deja murise tatăl ei, noi am amânat nunta, că atunci s-au schimbat niște lucruri. În momentul în care se întâmpla așa ceva, fără să vrea, ea a dat totul pe mine, eu eram de vină pentru orice. Cred că și pentru COVID eram eu de vină, noroc că ne despărțisem. Am încercat să fiu lângă ea, n-am avut cum, n-a vrut.

Eu n-am știut că trebuie să mai fiu lângă ea și m-am enervat și am zis „Gata, hai să divorțăm, că m-am săturat să ne certăm, nu e viață!„’, a mărturisit Mihai Mitoșeru pentru CANCAN.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton