Mihai Mitoșeru, revoltat la înmormântarea Mioarei Roman: "Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care... Oana e un suflet minunat. Oricine ar spune că are gura mare..."

 Dumba Gabriela
.

Mihai Mitoșeru se declară revoltat de apropiații familiei Roman care lipsesc de la înmormântarea Mioarei Roman sau care nici măcar nu s-au oferit să o ajute cu ceva pe Oana în aceste zile crunte pentru ea. Mihai Mitoșeru a mers să o conducă pe Mioara Roman pe ultimul drum și să fie alături de prietena lui din copilărie, Oana Roman, într-un moment atât de greu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 26 februarie, Mioara Roman este condusă pe ultimul drum, la înmormântare fiind prezenți unii dintre prietenii apropiați ai Oanei și Catincăi Roman. Zeci de persoane au participat la slujba din biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București și au adus flori albe la căpătâiul Mioarei Roman, printre care și Mihai Mitoșeru.

3535435354

De ce a răbufnit Mihai Mitoșeru la înmormântarea Mioarei Roman

La ora 14:00 a început slujba de înmormântare a Mioarei Roman la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București, urmată de înhumarea la cimitirul Reînvierea. Bun prieten cu Oana Roman, Mihai Mitoșeru a fost și el prezent la funeraliile Mioarei Roman, dar nu a ratat ocazia de a-și exprima revolta vizavi de lipsa de solidaritate a unora dintre apropiații familiei Roman.

„Cred că pentru momentul ăsta, ea este foarte puternică, așa cum a fost toată viața ei. Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care ar fi trebuit să vină. Mă surprinde că nu au sunat-o chiar și cei care ar fi trebuit să o sune, măcar să spună „Bă, suntem aici, în caz că ai nevoie de ceva „, dar mă bucur că măcar suntem noi, prietenii vechi și vom fi toată viața ei.

Chiar dacă nu ne vedem ani de zile, în momente din astea, suntem acolo. Când e nevoie, acolo am fost și acolo vom fi pentru Oana pentru că Oana e un suflet minunat. Oricine ar spune că are gura mare… are un suflet minunat și e un om extraordinar și asta reprimă pentru toată lumea.

De asta suntem noi aici și vom fi cât putem de mult. Voi sta lângă ea cât are nevoie. V-am zis, Oana e prea puternică. Oana parcă nici nu arată durerea. Eu nu sunt atât de puternic.

Am cunoscut doar câțiva oameni atât de puternici. Pare că e ok, dar nu e. O să mai treacă timpul și poate o să fie din ce în ce mai bine, dar de trecut, nu o să treacă niciodată că e vorba de mama', a declarat Mihai Mitoșeru.

Citește și: Cine a fost Mioara Roman. A trecut prin două divorțuri și a avut multe greutăți: „Am pierdut sarcini cât am fost cu Petre Roman. Am avut accidente, sarcini extrauterine, la 42 de ani, era sa mor'

Citește și: Ce spunea Mioara Roman despre Petre Roman, după divorț: „Adevărata iubire a vieții mele’. S-au iubit vreme de 30 de ani

Citeste si: Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie înmormântată. Cum a apărut Oana Roman la funeraliile mamei sale și ce mesaj a transmis: „Generozitatea este lucrul care îți umple cel mai bine sufletul”

Și Petre Roman a fost la priveghiul Mioarei Roman, cea care i-a fost soție pentru 33 de ani!

Sfâșiată de durere, palidă, Oana Roman trece prin clipe extrem de grele după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, fiind copleșită de tot ce se întâmplă în aceste momente. Pe crucea Mioarei Roman stă scris numele complet al regretatei profesoare universitare, și anume Roman Mioara Iulia.

Petre Roman a venit să-i aducă un ultim omagiu celei care i-a fost soție timp de 34 de ani, cu un buchet de flori albe. Petre Roman nu s-a putut apropia de sicriul ei și a rămas doar 10 minute în biserică, potrivit celor prezenți la fața locului.

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. – Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta„, a povestit Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton