"Am fost cei mai mari dușmani, dar niciodată nu ne-am lovit când am fost la pământ". Mihai Morar și Șerban Huidu s-au împăcat după 20 de ani

 Dumba Gabriela
.

Mihai Morar și Șerban Huidu s-au împăcat după 20 de ani și s-au așezat la aceeași masă unde și-au spus toate supărările acumulate de-a lungul timpului. Minunea s-a întâmplat în podcastul lui Mihai Morar, după 10 ani în care cei doi spun că au fost cei mai mari dușmani, însă niciodată nu s-au lovit atunci când au fost la pământ.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar și Șerban Huidu au fost la cuțite timp de 20 de ani din cauza iubirii amândurora pentru radio. Huidu și-a dorit dintotdeauna să fie cel mai bun om de radio din România și, de la debutul său, în 1995, a încercat prin aproape toate metodele să elimine concurența. De departe, cel mai mare dușman al său în ceea ce privește această meserie a fost Mihai Morar.

353353

Mihai Morar și Șerban Huidu s-au împăcat după 20 de ani

Șerban Hudu și-a făcut debutul la radio, în 1995, la canalul Radio 21, unde se ocupa de același format de emisiune care l-a și consacrat. La rândul său, Mihai Morar și-a început cariera la radio la începutul anilor 2000, alături de Daniel Buzdugan. Din 2003 a prezentat, tot cu Buzdugan, „Dimineața deMentă” la Radio 21, fiind, așadar, principalul rival al lui Șerban Huidu în această zonă.

Podcastul împăcării după 20 de ani. E prima noastră întâlnire față în față. Timp de 10 ani am fost cei mai mari dușmani, dar îmi dau seama acum că am fost doar cei mai buni adversari. Ne-am certat pe frecvențele radio până la isterie, dar mi-am dat seama acum că nu am fost certați niciodată. Ne-am luptat la cuțite în FM în fiecare dimineață, dar niciodată nu ne-am lovit când am fost la pământ.

Îi mulțumesc lui Șerban pentru cele 3 ore și jumătate în care vorbește asumat despre soarta lui'. Cum poți să te împaci și să rămâi în echilibru după două accidente majore în viață? În plus, e o adevărată istorie a radioului și a televiziunii din ultimele decenii, cu detalii neștiute: de la oferta de 4 milioane de euro pe care Huidu și Găinușa au refuzat-o până la dragostea infinită pentru radio a lui Șerban: aș munci și gratis!' Adevărul e că, în toată cariera mea, nu am întâlnit un alt om care să iubească mai cu patimă radioul decât Șerban.

Și mă bucur ca am putut avea această întâlnire deschisă, sinceră. Chiar și acum, când am încetat să ne mai luptăm și am ajuns să ne respectăm. Așa cum doar marii adversari se respect
',
spune Mihai Morar.

Mihai Morar a înțeles că dragostea lui Șerban Huidu pentru radio l-a determinat de multe ori să își dorească să înlăture din calea sa orice formă de concurență, motiv pentru care nu a mai ținut cont de nicio limită.

Voiam de mult timp să mă așez la o poveste cu Șerban Huidu, poveștile noastre mereu au mers în paralel, nu ne-am întâlnit, dar au mers așa. Foarte puțini oameni am întâlnit care să iubească radioul cu atât de multă patimă. Întotdeauna, încercând să-mi explic toate neînțelegerile noastre, mi-am explicat că tu pui foarte multă patimă în meseria asta, e ca o iubire care poate să devină toxică', a declarat Mihai Morar, în propriul său podcast.

Citește și: Mirela Vaida prezintă Revelionul la Antena Stars alături de Vali Vijelie. Ce artiști vor cânta

Citește și: Cum arată vila în care locuiesc Marcela Fota și fiul ei, după moartea soțului: ‘Refuz să mă desprind de acea parte a vieții mele’

Șerban Huidu a fost surprins când Mihai Morar l-a chemat la podcast

Șerban Huidu recunoaște că a fost foarte surprins de invitația lui Morar de a discuta, față în față, pentru prima oară. Cârcotașul are, totodată, și un regret cu privire la faptul că nu a avut la vremea aceea un dialog deschis cu Mihai Morar.

Eu am fost mirat, am zis „Hopa, mă sună Mihai'. Noi nu ne-am intersectat, dar ani de zile am fost competitori, ne-am respectat, ne-am porcăit, până la urmă rămâne povestea frumoasă cu și despre radio. Noi am avut multe povești și astea fac parte din istorie. Mie îmi pare rău atunci că nu am avut o discuție, poate ar fi cu totul altfel', spune Șerban Huidu Huidu.

Șerban Huidu povestește în podcastul lui Mihai Morar și cum a reușit să-și păstreze echilibrul după cele două cumpene din viața lui: ,,Accidentul acesta m-a învățat să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult.'

După ce și-a pierdut funcții vitale ca mersul și vorbitul, mulți dintre prieteni, dar și capacitatea de a-și urma o mare pasiune, Șerban a luat viața de la zero. ,,Așa cum am avut foarte mult noroc în viață, am avut și ghinion', spune Cârcotașul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton