Mihai Morar și familia, pe coperta VIVA! de Octombrie! Prezentatorul TV a arătat-o tuturor pe micuța Roua - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Într-o lume a showbizului în care tentațiile sunt mari, Mihai Morar a reușit să rămână soțul perfect și tatăl-model, pentru fetele lui. Lucru rar întâlnit, în zilele noastre, trebuie să recunoaștem. În urmă cu două luni, s-a născut Roua, mezina familiei, prilejul perfect ca să vi-l prezentăm pe Mihai… „după 13 ani de căsnicie, cu trei fete și-o soție, după cum el însuși și-a caracterizat familia, într-o fotografie de pe Instagram. Vă invităm să savurați interviul, nu de alta, dar Mihai are un condei extraordinar și știe cum să-și aștearnă trăirile și sentimentele pe foaie…

Mihai Morar si micuta Roua 1Mihai Morar si micuta Roua 1

Mihai, au trecut deja două luni (la data apariției revistei) de când a apărut această fetiță minunată în viețile voastre. Cum a fost această perioadă?

Roua e copilul care încă nu și-a luat în primire „camera copilului. Am primit întrebarea asta obsesiv: „Ați amenajat camera copilului?. Da, era totul pregătit înaintea nașterii. Dar, în cazul ei, a fost un pic altfel. Pentru Roua am pregătit toată casa copilului. Am luat-o toți patru din maternitate, am adus-o acasă și am așezat-o în centrul casei. Ea e centrul Universului nostru. E inima casei. Noap-tea, pătuțul Rouăi e în dormitorul nostru.

Dimineața, Roua e micul dejun al gemenelor înainte să plece la școală, nu vor să se mai dea plecate. Seara, Roua e singurul televizor pornit în toată casa, e serialul preferat al tuturor din casă. Și, ca orice serial de succes, e și cu zâmbete multe, e și cu plâns mult, e comedie, e dramă. Dar, în primul rând, e multă dragoste.

Ai mare experiență ca tată, dar fiecare experiență este diferită, cu siguranță. Ce emoții te-au încercat și te mai încearcă, în prezent?

Un copil care vine în viața ta după aproape 11 ani, e felul lui Dumnezeu de a-ți spune: „Vă credeți niște părinți cu experiență? Ați crescut două fete mari și cuminți? Habar n-aveți! Nu știți nimic. Ea e Roua. Descurcați-vă! Așa începe povestea. Mi-am dorit o leoaică. S-a născut în primele zile din Leu. Și am o leoaică. Nu e cum vrem noi. E cum vrea Roua.

Iar Roua, la două luni, e legată și alimentar, și afectiv exclusiv de sânul mamei. Acolo e hrana, acolo e liniștea. Roua, bunăoară, nu doarme acolo unde credem noi că e confortabil. Confortul ei înseamnă somn în poziții imposibile. E primul copil pe care eu îl știu și care nu se liniștește când mașina e în mers. Asta e ea: la prima ședință cu părinții din clasa a V-a a fetelor, în mijlocul ședinței, Rouăi i s-a făcut foame și Roua a trebuit să fie servită de față cu profesorii și comitetul de părinți. Cu alte cuvinte, Roua e Noua Ordine.

Citiți continuarea interviului în numărul de octombrie al revistei VIVA!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton