Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au sărbătorit 18 ani de căsătorie: „Filmul continuă...” / Cum arătau în ziua în care au spus marele DA

 Calin Maria Bianca
.

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au sărbătorit 18 ani de căsătorie. Mihai și Gabriela Morar formează una dintre cele mai apreciate familii din showbiz-ul românesc, iar asta nu este de mirare, fiindcă tocmai au împlinit 18 ani de mariaj. Trăiesc o poveste de dragoste superbă, iar din rodul iubirii lor au rezultat și trei fete minunate. Iată cum au sărbătorit însă cei 18 ani de căsnicie, dar și cum arătau în ziua cununiei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În urmă cu 18 ani, într-o zi la fel de specială, Mihai Morar și Gabriela puneau bazele unei familii, astfel că astăzi, după atât de mulți ani, omul de radio și-a împărtășit bucuria cu toată lumea, arătând fanilor o fotografie din 2006, când el și Gabriela au decis să meargă pe același drum pentru tot restul vieții.

mihai-morar-degustator-la-amuletamihai-morar-degustator-la-amuleta

Citește și: Mihai Morar, tată mândru de modul în care fiicele își gestionează banii: „Au bursă amândouă, am văzut cum au grijă de bani. Din familia mea eu sunt genul mai cheltuitor”/ Ce spune despre mezina Roua

Citește și: „Copiii fac ceea ce văd la părinți, nu ceea ce le spun părinții. Cel mai bun sfat este…'. Cum își educă Mihai Morar fiicele și ce activități desfășoară împreună

Citește și: Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 34 de ani, bolnavă de cancer: „Am plecat! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele…” / Alina Radi și Olguța Berbec i-au scris mesaje de adio

Citește și: Cum arată casa Gabrielei Firea și a lui Florentin Pandele. Una dintre camere are pereții tapetați cu icoane de sus până jos

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au sărbătorit 18 ani de căsătorie

Mihai Morar este unul dintre cei mai iubiți oameni de radio, astfel că se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online și nu numai, însă cu toate acestea, este discret când vine vorba despre viața privată, dar mai ales familia lui. Nu sunt dese momentele când divulgă lucruri din intimitate, însă astăzi nu a putut să nu scrie un frumos mesaj de dragoste pentru partenera lui de viață, care-i este alături de 18 ani și cu care trece atât prin etapele bune ale vieții, cât și prin cele mai puțin plăcute!

'Viața nu-i o dramă. Ei au transformat-o într-o comedie romantică' – Sclifosita și Scriiciosul, stă scris pe prima poză postată de Mihai Morar.

Omul de radio nu s-a oprit însă aici, ci a mai adăugat un mesaj siropos: „10 iunie 2006. 18 ani mai târziu, filmul continuă….„.

Cum arătau Mihai Morar și soția lui în ziua căsătoriei, în urmă cu 18 ani

Mihai Morar a vrut să le arate fanilor cum arătau, el și soția lui, în ziua în care au spus marele „DA„. Deși mulți se așteptau la o schimbare radicală, lucrurile stau fix invers. E clar că anii și-au pus amprenta și au existat multe schimbări în viața lor, însă din punct de vedere fizic, la prima vedere nu sunt multe detalii diferite față de cele din prezent.

Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Fiindcă se bucură de o mare comunitate de fani, așa cum era de așteptat, secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt la fotografiile postate de Mihai Morar. Mulți le-au urat „la mulți ani„ și să fie în continuare cel puțin la fel de fericiți cum au fost până acum.

Frumos a continuat povestea de iubire cu cel mai de preț rod, cele trei minuni,„ ce vor duce pe mai departe faima familiei Morar. La mulți ani frumoși! / Sunteți minunați! Dumnezeu să vă binecuvânteze! / La mulți ani frumoși înainte! / Ce familie frumoasă! / Felicitări! O continuare superbă! / Sunteți neschimbați! / Doamne, ce frumoși sunteți!„, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea lui Mihai Morar.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton