Mihai Morar vrea să participe la America Express: "Nu aș merge cu Buzdugan". Cu cine ar face echipă

 Oana Pantazi
.

Mihai Morar este fan America Express și a urmărit proiectul încă de la primele sezoane. A fost chiar la un pas de a deveni concurent, însă, din păcate, visul nu s-a materializat… Deocamdată, pentru că omul de radio nu exclude posibilitatea de a participa la celebrul reality show. Paradoxal, însă, spune că nu ar face echipă cu Daniel Buzdugan, ci cu o femeie… Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar mărturisește că și-a dorit dintotdeauna să meargă la America Express, încă de la primele ediții, când show-ul se numea Asia Express, omul de radio fiind mare fan. De altfel, acesta recunoaște că și-ar dori să participe la show și a spus și ce partener de competiție și-ar dori.

261600804_10224997388429239_5526251460704274795_n261600804_10224997388429239_5526251460704274795_n

Mihai Morar vrea să participe la America Express

De-a lungul timpului, show-ul Asia/America Express a fabricat o mulțime de vedete, iar celor care erau deja cunoscuți le-a crescut enorm capitalul de popularitate odată cu participarea la acest show. Nu în ultimul rând, boost-ul de adrenalină și dorința de a cunoaște țări și culturi noi sau diferite i-a făcut pe mulți să se aventureze în această competiție, care îți pune nu doar forța fizică la încercare, ci și caracterul și rezistența psihică. Iată însă că Mihai Morar, om de radio și televiziune cu un program extrem de ocupat, soț și tată a trei fete, a dezvăluit că își dorește să participe la America Express. Mai mult, mărturisește că a fost la un pas de a participa cu ceva timp în urmă…

Citește și: De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, după mai bine de 10 ani:„A fost un sentiment de eliberare

Citește și: Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Nu am povestit niciodată

Omul de radio a dat un răspuns surprinzător când a fost întrebat dacă l-ar lua pe partenerul său de radio, Daniel Buzdugan, în competiție alături de el. Acesta a spus că, în locul lui o preferă pe Iuliana Tudor… Cu siguranță, vedeta de televiziune este o luptătoare, dar cuplul Morar-Buzdugan e greu de despărțit fie și în glumă… Important este că nu e exclus ca în următorul sezon să-l vedem pe Mihai Morar printre concurenți.

Cred că este singurul proiect la care mi-ar plăcea să merg. Anii trecuți a fost cât pe ce să se întâmple, dar nu s-a întâmplat…

Cine știe? Un om pe sufletul meu cred că se va găsi pe lumea asta, cu care să merg. Cu Buzdugan?

Nu! Nu aș merge la America Express. Cu Iuliana Tudor mă duc la America Express!', a spus Mihai Morar pentru Playtech.

Mihai Morar: „Am o grămadă de anxietăți”

Deși este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune, Mihai Morar spune că nu are niciun talent, în schimb este un foarte bun ascultător, iar asta l-a ajutat în profesie. E greu de crezut și că suferă de anxități, în condițiile în care este un bărbat realizat, atât pe plan personal, cât și profesional. Cu toate astea, Mihai Morar a mărturisit că multă vreme s-a temut că va fi dat afară de la radio… Cine știe, poate că, dacă Mihai Morar va participa la America Express, va scăpa de multe frici, doar cui pe cui se scoate!

Eu n-am talent, n-am niciun talent, dar am darul ăsta sau mi l-am educat, de a asculta oamenii, știu să îi ascult până la capăt, nu îi întrerup la virgulă.

Am o grămadă de anxietăți. Să nu mă dea afară! Până acum vreo doi ani aveam treaba asta, să nu mă dea afară de la radio, în general asta cu sentimentul ăsta al eșecului, a fi aruncat în stradă, pentru că vine din copilărie. Când eu am auzit chestia asta și cred că toată generația mea a auzit asta de la părinți, O să ajungi să cureți veceuri, o să ajungi să mături străzile!’. Nu că ar fi rușinos asta, și dacă ajungeam, ce, făceam ceva decent, onorabil. Că o să ajung ultimul om îmi mai spunea maică-mea și am trăit și trăiesc și acum cu frica asta, să nu fiu exclus, să nu fiu dat afară, să nu fiu validat!’, a spus Mihai Morar, potrivit Cancan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton