Mihai Neșu crede în șansele României în meciul cu Olanda, la EURO 2024: "Edi Iordănescu i-a lăsat locul lui Dumnezeu, și atunci când îl lași pe Dumnezeu să-și facă partea, se întâmplă lucruri ieșite din comun!"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Neșu a urmărit toate meciurile Echipei Naționale la EURO 2024 și crede cu tărie în șansele României în meciul de astăzi, cu Olanda, chiar dacă „Portocala mecanică” este, teoretic, superioară nouă. Însă, fostul fotbalist, care este foarte credincios, apreciază că antrenorul Edi Iordănescu i-a cerut ajutorul lui Dumnezeu în acest campionat și este convins că va fi bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Azi, ora 19:00, România și Olanda se vor înfrunta la Munchen pentru un loc în „sferturile' Euro 2024. România a câștigat grupa E, cu 4 puncte, după 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia. Mihai Neșu crede că succesul tricolorilor i se datorează în principal lui Dumnezeu.

27973099_353932721754989_8374243986073915444_n27973099_353932721754989_8374243986073915444_n

Mihai Neșu, despre atuurile României în meciul de astăzi cu Olanda, la EURO 2024

Se estimează peste 25.000 de susținători ai României în tribune la ora meciului. Mihai Neșu se va afla și el în fața televizorului și are încrederea că tricolorii se vor descurca admirabil în meciul cu Olanda.

Olanda e favorită, am citit că și Edi a declarat asta, nu poate nimeni să ascundă lucrul ăsta. Dar noi, așa cum ne-am autodepășit în ultimii ani, poate reușim și acum. Uite, la meciul din Elveția, am jucat prost, dar până la urmă nu am pierdut și vezi că Elveția bate pe toată lumea, numai pe noi nu a reușit. Îmi doresc din tot sufletul ca băieții să se autodepășească și să facă un meci la fel de bun ca acela cu Ucraina.

Dar e important ca echipa noastră să facă mai mult decât a făcut până acum. Deși băieții au făcut mult și până acum, sacrificiu, luptă multă. Eu sper să ne intereseze mai mult de noi și mai puțin de olandezi. Îi știm, i-am văzut, sperăm să trecem mai departe, să avem șansa asta„, a declarat Mihai Neșu pentru gsp.ro.

Întrebat despre secretul succesului lui Edi Iordănescu în meciul cu Olanda, Mihai Neșu a răspuns:

„În primul rând, să începem cu lucrul cel mai important. Cred că Edi Iordănescu i-a lăsat locul lui Dumnezeu, și atunci când îl lași pe Dumnezeu să-și facă partea, se întâmplă lucruri ieșite din comun, apar lucruri frumoase. L-am văzut și acum că a fost la biserică, e un lucru foarte important să accepți că există Dumnezeu, să vedem cât suntem de, să zic așa, de mici.

Cred că Edi este un antrenor foarte bun și știe să-și motiveze foarte bine elevii. Cred că a știut cum să-i adune. Și după aia, cred că este și nucleul de la naționala de tineret care a făcut acea performanță izolată cu Rădoi. Au urcat treptat, au făcut pasul acesta, au trecut pe acolo și Contra, și Rădoi, cred că toți au meritul lor, chiar dacă atunci perioada a fost mai proastă.

Deci trebuie să luăm toată perioada, să vedem că s-au făcut niște progrese pas cu pas. Eu l-aș menționa și pe Gheorghe Hagi, are un grup mare de jucători la lot. În plus, el a fost tot timpul motorul nostru, al românilor, tot timpul a avut încredere în fotbalistul român, chiar și atunci când eram la pământ. El a fost tot timpul optimist.”

Citește și: Ce mai face și cu ce se ocupă acum Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la pupitrul știrilor. S-a reprofilat după retragerea din televiziune: „Visul ei a devenit realitate’

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre logodna cu iubitul ei, Florin Serghei, care a cerut-o în căsătorie în Grecia: „El a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura…' / Când are loc nunta

Mesajul lui Mihai Neșu pentru tricolori înaintea meciului cu Olanda

Azi ne așteaptă marele duel cu Olanda, țara unde Mihai Neșu a jucat, s-a accidentat grav pe 10 mai 2011. Mihai Neșu a urmărit fotbaliștii Echipei Naționale și are câțiva preferați:

Sunt câțiva foarte buni, în formă foarte bună, cum ar fi Man, Drăguș, Coman, chiar și Ianis Hagi. Mi-a plăcut foarte mult de el la meciul cu Slovacia. Chiar vorbeam aici cu cineva care a fost la meci și zicea că de pe stadion se vede exact toată munca lui Ianis de pe teren. Dacă ești pe teren observi cât de mult cere mingea, se demarcă, comunică cu colegii, e ca un argint viu, deși la televizor poate nu pare.

Plus că avem acum și un stâlp al apărării cum nu am mai avut de mult timp, pe Drăgușin. Toți s-au autodepășit, și Rațiu, și Bancu. De când era la Steaua, la FCSB, mie îmi place de Dennis Man. E jucătorul meu preferat. Și acum, la Euro, mi-a plăcut mult de el.”.

Fostul fotbalist a completat: „E un moment foarte bun, foarte frumos, plin de bucurie și de speranță. Nu numai pentru meciul cu Olanda, dar și pentru viitorul fotbalului românesc, cel puțin la echipa națională! Le ținem pumnii, suntem alături de ei și ne dorim din tot sufletul să meargă și mai departe!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton