Mihai Onilă a vrut să moară după ce fiica lui de 10 ani s-a stins de cancer: "Nu mai puteam să merg, îmi căzuse părul, am făcut diabet" / Susține că a fost contactat de fiica lui, din lumea de dincolo

.

În urmă cu 7 ani, fiica lui Mihai Onilă s-a stins din viață din cauza cancerului, iar acela a fost momentul în care artistul a vrut să moară. Recent, acesta a povestit despre momentele teribile pe care le-a trăit după pierderea fiicei sale, dezvăluind că micuța l-ar fi contactat din lumea de dincolo. Nu în ultimul rând, iată ce spune artistul și despre divorțul care a urmat imensei pierderi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nu există tragedie mai mare pe lume decât pierderea unui copil, iar Mihai Onilă a trecut prin asta, din păcate, așa că nu e de mirare că artistul și-a dorit să moară după ce a rămas fără fiica lui, care s-a stins din viață la o vârstă extrem de fragedă, din cauza unei boli necruțătoare – cancerul. Din păcate, pierderea copilei a mărit distanța creată între el și soție, iar asta a dus la divorț.

326000395_3037031293110217_7952226111953642346_n326000395_3037031293110217_7952226111953642346_n

Mihai Onilă a vrut să moară după ce fiica lui de 10 ani s-a stins de cancer

Mihai Onilă a renunțat la muzică și s-a mutat în 2014 în Belgia, unde a lucrat ca șofer la o firmă de livrări. Din nefericire, doi ani mai târziu avea să trăiască o dramă, când fiica sa, Oana Emily Hope, a murit răpusă de cancer, la numai 10 ani. Artistul a mărturisit recent că și-ar fi dorit să o urmeze pe fiica lui în neființă, fiindu-i extrem de greu să accepte că a pierdut ce avea mai scump.

Citește și: Mihai Onilă se însoară, la un an de la divorț!Cum și-a cerut iubita de soție

Citește și: Mihai Onilă, totul despre iubita care l-a făcut să-și revină după drama pierderii fetiței:„Lucrăm și la un copil’

Denis Hanganu s-a căsătorit. Cum arată și cu ce se ocupă soția protagonistului din „Clanul”

Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital. Ne-a zis să-i dăm voie să investigheze și să lăsăm copilul o noapte. A doua zi m-a sunat doctorul și mi-a zis să vin să discutăm. Copilul va pleca în șase luni. Și așa a fost, cu o zi înainte de șase luni s-a stins.

Atunci am zis gata, pentru că eu am transferat sufletul meu în copilul meu, am considerat că dacă a plecat copilul meu, trebuie să plec și eu. Și m-am hotărât să ies de aici. Săteam acasă, foarte afectat, nu mai puteam să merg pe picioare, îmi căzuse părul, am făcut diabet, nu mai puteam să mănânc nimic, luam două-trei pastile pe zi. Doar că nu s-a făcut voia mea', a declarat Mihai Onilă în cadrul podcastului ALTCEVA.

Mihai Onilă susține că a fost contactat de fiica lui din lumea de dincolo

Mihai Onilă s-a mutat în 2014 în Belgia, dar a revenit în România și are de gând să intre în afaceri. Artistul de autointitulează „al patrulea mag’, oamenii apelând deseori la el pentru a-i ajuta să scape de problemele pe care le poartă cu ei din viețile anterioare. De altfel, acesta a povestit ca fiica lui l-a contactat nu o dată din lumea de dincolo.

Stăteam în baie și plângeam ca orice suflet care crede că a pierdut ceva. Și ea apare lângă mine și mă strigă: ‘tati, tati! De ce plângi, de ce ești supărat? Tu simți că eu sunt bine, nu mai am nimic, nu mă mai doare nimic. Nu am nicio problemă! Simți? Vorbind cu tine, știi că sunt vie? Atunci de ce joci rolul celui rănit, celui care a pierdut ceva? Eu sunt aici cu tine.

Momentul acela a fost ca un ciocan în cap pentru mine. În ce postură mă pun singur? Și ușor, ușor am ieșit de acolo. Și am zis să o iau ușor de la început și să mă repoziționez față de viață, față de spirit. În prima perioadă după ce a plecat, cred că dialogam din oră în oră. Mă preocupa doar starea ei de bine. Într-o zi, din nou m-a întrebat: ‘tati, ce vrei? Am treabă acum! M-am pierdut! Vroiam doar să știu că e bine. Și mi-a zis: ‘Tati, eu fac studii, eu muncesc aici', a mai povestit Mihai Onilă.

De ce a divorțat artistul de prima soție

Mihai Onilă și-a găsit echilibrul alături de Laura, actuala lui soție, însă după pierderea fiicei sale a trăit momente dificile. Fondatorul trupei AXXA a dezvăluit că moartea fetiței lor nu i-a apropiat, ci a mărit distanța dintre ei, afectându-le grav căsnicia.

Relația cu fosta nu a mai funcționat, pur și simplu. Eu vroiam, sunt un om pozitiv, hai să facem treaba aia, hai să fie bine… Ea era în suferința ei, eu în a mea. Nu aveam cum să mai… Se adâncinese prăpastia. Și am hotărât să ne eliberăm unul de celălalt ca să nu mai suferim. Nu ne mai puteam susține unul pe celălalt. Nu știam ce să fac… Dar cumva a apărut Laura, care este acum partenera mea. S-a format o legătura între noi, fără controlul meu. La rândul ei, și ea avea o relație atunci. Am început să vorbim, să comunicăm pe mesaje', a mai precizat artistul pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton