Mihai Petre, despre finala de la Te cunosc de undeva 2023: „Au reușit să fie extrem de performanți. Veți vedea un...”

 Calin Maria Bianca
.

Mihai Petre, despre marea finală de la Te cunosc de undeva. Emisiunea Te cunosc de undeva este una dintre cele mai apreciate de către public, astfel că în fiecare sezon se bucură de recorduri mari de audiențe. Ei bine, și acest sezon a trecut extrem de repede, astfel că pe 24 iunie are loc marea finală, unde, conform declarațiilor făcute de către Mihai Petre, care după cum bine știm, face parte din juriu, o să fie un show neașteptat care o să bucure telespectatorii. Cu toate astea, doar o singură echipă pune mâna pe premiul cel mare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sezonul 19 de la Te cunosc de undeva a fost cu adevărat unul neașteptat, astfel că mulți dintr concurenți se bucurau de un public mare încă dinainte de a participa la această emisiune, audiența fiind extrem de mare pentru susținerea lor. Printre cei care au ales să facă față oricărei provocări s-a numărat inclusiv Nicole Cherry, Juno, Damian Drăghici, Codruța Filip și soțul ei, Valentin Sanfira, Anca Țurcașiu și multe alte nume mari.

concurenti-sezon-nou-te-cunosc-de-undeva-18832490-1concurenti-sezon-nou-te-cunosc-de-undeva-18832490-1

Bineînțeles, așa cum era de așteptat, pe locul juraților au stat în continuare Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Cristi Iacob, însă i s-a alăturat și Mihai Petre, care a fost noul jurat al acestui sezon. S-au înțeles de minune și au făcut o echipă grozavă, așa cum spune chiar dansatorul Mihai Petre!

Citește și: Cum se înțelege Mihai Petre cu ceilalți jurați de la Te cunosc de undeva: „Sincer, nu avem istorie împreună. Cel mai important este că…'

Citește și: De ce nu s-ar vedea Aurelian Temișan în ipostaza de concurent la Te cunosc de undeva. Monica Davidescu: „Nu cred că el ca femeie ar fi la fel de frumos ca Jorge'

Citește și: Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. A format un cuplu cu Alexandra Stan timp de 4 ani

Citește și: Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei ei, internată într-un centru de recuperare: „Nu există cale de vindecare. Are probleme…”

Mihai Petre, despre marea finală de la Te cunosc de undeva

Mihai Petre nu a ezitat și 'a dat din casă' referitor la marea finală care are loc pe 24 iunie la Te cunosc de undeva! Acesta a explicat clar că telespectatorii vor avea parte de un show neașteptat, spectacolul fiind pe măsură. Mai mult decât atât, a mărturisit că toate echipele au de interpretat personaje extrem de bune, iar asemănarea este foarte mare, astfel că a trezit suspansul și curiozitatea tuturor!

„Acum, în finală, spectacolul va fi total. De ce? Pentru că au primit și piese cu care ei rezonează și în care se simt foarte bine, ca interpretare, adică cumva li se potrivesc și de aceea au reușit să fie extrem de performanți. Veți vedea un spectacol total, bineînțeles cu reprezentații ale unor artiști celebri, dar foarte grele în același timp, cu multă coregrafie, cu interpretări vocale dificile, cu foarte multe detalii', a mărturisit Mihai Petre, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mihai Petre: 'Juriul este unul foarte bun'

Mai mult decât atât, Mihai Petre a spus clar faptul că personajele nu puteau ajunge să interpreteze atât de bine fără ajutorul și sfaturile juriului, care, din punctul său de vedere, este unul foarte bun, mai ales că se ocupă de câteva sezoane de acest lucru.

Juriul mi se pare foarte bun pentru că avem traseele noastre, fiecare se ocupă de ceva anume și cred că rolul unui juriu bun este să se completeze și să se completeze înseamnă să ai personalități diferite', a mai spus juratul.

Cum se înțelege Mihai Petre cu ceilalți jurați din emisiunea Te cunosc de undeva

Filmările pentru sezonul actual de la Te cunosc de undeva s-au încheiat în urmă cu mai mult timp, iar totul pare că a trecut foarte repede pentru Mihai Petre, inclusiv edițiile difuzate pe micile ecrane, astfel că pe 24 are loc marea finală. Totuși, experiența și-a spus cuvântul în juriu, mai ales că dansatorul a fost primit cu brațele deschise de ceilalți membri din juriu, deși nu-l lega o prietenie mai veche cu Aurelian Temișan, Ozana Barabancea sau Cristi Iacob.

„Foarte repede s-a întâmplat asta, colegii m-au primit cu brațele deschise, iar eu mă simt ca peștele în apă acolo. E un show extraordinar, mă simt foarte bine și pot spune asta cu mâna pe inimă, pentru că am terminat deja filmarile sezonului 19. A fost distracție maximă pentru mine, îmi place tare mult.

Fiecare secundă din filmare este o peripeție, pentru că spectacolul este total. Mă uimesc absolut toate transformările, e fantastic ce se întâmplă acolo. (…) Sincer nu avem istorie împreună, eu i-am cunoscut acum cu ocazia sezonului 19. Cel mai important este că ne înțelegem bine. Cred că ceilalți jurați își fac treaba foarte bine, iar pentru mine asta e un plus’, a spus Mihai Petre, potrivit impact.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton