Mihai Petre a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat la mare, în Bulgaria: "O altă ruptură. Aveți grijă cu valurile, nu e bine să..."

 Dumba Gabriela
.

Mihai Petre a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat la mare, în Bulgaria. Mihai Petre a ajuns din nou la ortoped, același medic care l-a tratat și în luna martie, când s-a accidentat pe o pârtie din Austria. De data aceasta, Mihai Petre s-a ales cu un deget rupt când se afla în vacanță în Bulgaria, după ce s-a lăsat „luat de valuri”. Din cabinetul medicului, Mihai Petre a transmis și un mesaj celor care merg în vacanță la mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat la mare, în Bulgaria. Nici o vacanță fără peripeții pentru Mihai Petre! Dacă la snowboard, în Austria, și-a rupt ligamentele, de data aceasta, la mare, s-a accidentat în valuri. Dansatorul nu a pățit ceva foarte grav, din fericire, însă destul încât să ajungă la medicul ortoped.

332219188_564352042157005_4559673824623276079_n332219188_564352042157005_4559673824623276079_n

Mihai Petre a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat la mare, în Bulgaria

Dacă la munte și-a rupt ligamentele la picior, în vacanța de la mare, Mihai Petre și-a rupt degetul mic și a ajuns de urgență la același medic care l-a tratat și în trecut.

Întotdeauna o plăcere să mă văd cu doctorul chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură.

De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient.

Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!', a scris Mihai Petre pe o rețea de socializare.

Citește și: Pavel Bartoș, despre momentele grele din căsnicia cu soția lui: „Au fost foarte multe încercări. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți’ / EXCLUSIV

Citește și: Ispita Romeo Vasiloni recunoaște că a fost bătut de Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor: ‘Am rămas inconștient, am fost amenințat că…’

Citește și: Dorina Florea, de la TVR 1, a născut o fetiță: „O minune care ne-a schimbat complet viețile'

Mihai Petre și-a dus fetele la mare, dar în Bulgaria

Mihai Petre și familia lui au ales în această vară mai multe destinații de vacanță. Au fost în Italia, a urmat apoi Polonia, Clujul, iar în urmă cu câteva zile au ajuns în Bulgaria.

Cel mai bine mă simt în vacanță cu familia, cu fetele mele. De data asta mă bucur mult că a venit și mama. Am ajuns în Bulgaria, în stațiunea Obzor, aproape de casă, unde am fost surprinși de varietatea opțiunilor în ceea ce privește cazarea, activitățile – super child-friendly, meniul zilnic. Dacă va gândiți să dați o tura pe aici – scutiți-va de stresul inutil și lăsați-i pe profesioniști să se ocupe de pachetul vostru', spunea juratul de la Te cunosc de undeva înainte să aibă accidentul.

Ce a pățit Mihai Petre pe o pârtie din Austria

În luna martie a acestui an, Mihai Petre a plecat în vacanță în Austria, acolo unde spera să se bucure de zăpadă, însă totul s-a transformat rapid într-un coșmar. Vedeta a suferit un accident în timp ce era la snowboard.

Dansatorul s-a ales cu o ruptură de ligament în urma unei căzături. Nici nu știe când s-a întâmplat totul, dar își amintește doar că respira greu și avea o durere insuportabilă la genunchi, care a durat câteva minute.

„Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi și să merg pe jos. Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză, pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112.

Semnal nu aveam, mi se părea că pot să duc. Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum când am aflat că este rupt ligamentul', a povestit Mihai Petre în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton