Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți a fost la un pas de moarte după ce a consumat băuturi alcoolice și numeroase pastile: "S-a speriat și doctorul..."

 Dumitrache Laura
.

Mihai Rait, celebrul actor care în interpretează pe Dorel în serialul „Las Fierbinți” a fost la un pas de moarte. În urmă cu câțiva ani, actorul a ajuns de urgență la spital după ce a consumat băuturi alcoolice cu numeroase pastile. Mihai Rait a povestit totul în cadrul unui podcast de pe Youtube.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Rait este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, după ce i-a cucerit pe români cu personajul Dorel din Las Fierbinți. Actorul a povestit recent că a fost la un pas de moarte, după ce a consumat băuturi alcoolice cu pastile.

mihai raitmihai rait

Mihai Rait este discret cu viața sa personală, dar recent a povestit cum a fost la un pas de moarte. Actorul a luat aproape 20 de pastile oferite de mama sa și le-a combinat cu băuturi alcoolice. Mihai Rait a ajuns de urgență la spital.

Citește și: Actorul Mihai Rait din Las Fierbinți a fost somnambul, în copilărie: „Am luat cuţitul şi…”

Citește și:Mihai Rait Dragomir, interpretul lui Dorel din „Las Fierbinţi', s-a căsătorit. Cum arată aleasa lui în rochie de mireasă

Citește și:Cât costă prima rochie purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale. A avut două ținute superbe

Citește și:Andra Volos și Lele vor avea o fetiță: „Sunt cea mai fericită femeie din lume” / Au făcut o petrecere fastuoasă ca să anunțe sexul copilului

Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți a fost la un pas de moarte după ce a consumat băuturi alcoolice și numeroase pastile

Mihai Rait se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Interpretul personajul Dorel din Las Fierbinți are numeroase povești de viață surprinzătoare. Recent, Mihai Rait a povestit în cadrul unui podcast că a fost la un pas de moarte, în urmă cu câțiva ani. Actorul a luat circa 20 de pastile oferite de mama sa și le-a combinat cu băuturile alcoolice. „Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile anti greață. Că mie maică-mea când mi-a dat pasrtilele alea, mie mi-a venit rău de la mâncare. Nu mi-a zis cum să le iau. Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu. Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă. Pe drum așa, pe unde mă lăsase pe mine 42 a început să-mi plece gâtul. Puneam capul în barbă și nu puteam să-l ridic, să-l dau înapoi. În capul meu… îmi trecea, mă lua. Și în apropiere de Hârșova mi-a trecut. ” a povestit actorul.

Mihai Rait: „S-a speriat și doctorul”

Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți a ajuns de urgență la spital după ce a consumat băuturi alcoolice și pastile oferite de mama sa. Actorul s-a simtit foarte rău și a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, medicii au reușit să acționeze la timp și l-au salvat.

Zic, nu mă opresc acasă că mă iau ai mei, «ce ai făcut nenorocitule, ai băut». Zic că duc la Giurgeni, la intrare în sat, am trecut de cimitir, a tras pe dreapta și m-am dat de vale. M-am întins pe iarbă. Pe drum mi se răsucea capul…L-a sunat mamaia pe tata. A zis: «vino și ia-l pe ăsta că face urât din cap». M-am dus la Hârșova, la spital, la urgență, s-a speriat și doctorul. Căuta într-o agendă să vadă ce să facă', a mai spus Mihai Rait în podcastul lui Mihai Bobonete.

Mihai Rait s-a confruntat cu probleme serioase

Celebrul actor a fost trimis la un alt spital, la Constanța. În ambulanța cu care a fost transportat artistul mai era o femeie. Mihai Rait a dezvăluit că a făcut o supradoză și putea să moară. Doctorii i-au spus că muschii gâtului nu mai erau controlați de creier, iar capul avea tendinta să facă rotatie completă. Din fericire, medicii l-au salvat pe celebrul actor.

De asemenea, Mihai Rait a dezvăluit că timp de 7 ani a fost somnambul. „Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase. Alergam prin casă şi prin curte noaptea.În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: „Mamaie, adu, bre găina să o tai!', a povestit Mihai Rait pentru Adevărul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton