Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, cere în instanță ca Reghe să facă partajul cu Anamaria Prodan, din cauza unei datorii neachitate: "Vom face dovada..." / Reacția impresarei

 Dumba Gabriela
.

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al Universității Craiova, are de plătit o sumă consistentă lui Mihai Rotaru, patronul oltenilor, de 250.000 de euro. Prin urmare, Universitatea Craiova cere în instanță partajul judiciar între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pentru a-și putea recupera datoria. La rândul său, Anamaria Prodan, care este căsătorită în acte cu Laurențiu Reghecampf, refuză partajul, iar avocatul său a oferit câteva explicații în acest sens.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt din nou implicaţi într-un proces. Mai exact, Universitatea Craiova încearcă recuperarea acestei datorii de peste 250.000 de euro, procesul find inițiat în luna august la Judecătoria Buftea, însă nu a fost stabilit încă un termen de judecată.

0200d62f-f15a-4b92-942a-0c5ac36e23840200d62f-f15a-4b92-942a-0c5ac36e2384

Anamaria Prodan refuză să facă partajul cu Laurențiu Reghecampf

Mihai Rotaru vrea ca averea deținută în comun de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan să fie împărțită prin decizie judecătorească, astfel încât să-l poată executa silit pe fostul antrenor, fără ca impresara să fie afectată.

Comisia de Disciplină a FRF a stabilit că antrenorul datorează clubului 320.000 de euro, după ce a decis să rezilieze unilateral contractul cu Universitatea Craiova, ca urmare a unei oferte primite de la Al-Tai, echipă din Arabia Saudită. Se pare că, între timp, o parte din bani ar fi intrat deja în conturile clubului din Bănie.

Anamaria Prodan a avut o reacție tăioasă atunci când a fost întrebată de procesul în care este implicată, alături de fostul său soț, Laurențiu Reghecampf: „Vorbiți, vă rog, cu avocatul meu. Nu vreau să-mi stric vacanța discutând despre răposatul Reghe', a declarat Anamaria Prodan.

Oleg Burlacu, avocatul care o reprezintă pe Anamaria Prodan, a transmis că aceasta se va opune acestui partaj deoarece a avut o contribuție financiară mai mare, de-a lungul căsniciei.

„Ana este obligată să fie parte din acest proces. Altfel, dacă este coproprietara unor bunuri cu Reghencampf, iar Universitatea Craiova are hotărârea pentru executare silită, nu se poate pune în aplicare Neavând nicio datorie, este afectată proprietatea dumneaei. Se vor face mai multe expertize. Noi ne vom împotrivi acestui partaj judiciar.

Totul depinde de modul în care judecătorul va soluționa acest dosar. Dacă vom fi suficient de convingători încât să arătăm că bunurile noastre nu pot fi partajate, atunci va respinge acțiunea. Dacă Universitatea Craiova pretinde bunurile lui, se poate da însă o soluție și fără acordul nostru. Bănuiesc că Universitatea Craiova vrea să execute jumătate din totalul bunurilor. Dar dacă noi vom demonstra că Ana a avut o contribuție mai mare de 50%, există posibilitatea ca instanța să reducă pretențiile celor de la Craiova', a declarant Oleg Burlacu pentru Fanatik.

Citește și: Cine este Didi-Ionuț Cojocariu, câștigătorul Festivalului Mamaia Folclor 2024: „Soția este cel mai mare susținător, dar și cel mai mare critic al meu'. Este economist de profesie, dar pasiunea lui este muzica / EXCLUSIV

Citește și: Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie…’

Avocatul Anamariei Prodan, detalii despre partajul cu Reghecampf

Avocatul impresarei a mai precizat faptul că parteneră a lui Reghecampf va demonstra că a avut o contribuție financiară mult mai mare, în timpul căsniciei. Tot el a adăugat că Universitatea nu va putea pretinde, de exemplu, de la Reghe, jumătate din casa în care stă Anamaria.

„Noi vom face dovada pe partea noastră. Suntem forțați să intrăm în acest proces pe care cei de la Craiova l-au deschis în mod legal. Sunt mai multe mijloace de probă, dar cu siguranță înscrisurile au o cotă mai mare.

După ce se stabilește masa partajabilă a soților, cei de la Craiova se vor putea îndestula… Dacă de exemplu, se constată că Ana are 60 la sută, iar el 40 la sută, clubul își poate lua doar partea de 250.000 de euro sau cât solicită dânșii. Obligatorie va fi procedura de executare silită… În schimb, Craiova nu i-ar putea lua, de exemplu, jumătate de casă. Aceasta se va vinde, iar ei își vor lua drepturile. Se vor face însă expertize și pe valoarea imobilului. E complicată treaba.

Avem mai multe argumente în joben încât să nu-i fie afectată Anei contribuția ei în timpul căsătoriei. Cu siguranță, celor de la Craiova nu le va fi ușor', a completat avocatul Oleg Burlacu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton