Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022: „Din acest motiv absentez”

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision 2022. Cântărețul a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce s-a aflat că el este marele absent din rândul participanților din România, de anul acesta. Vestea a fost un șoc pentru admiratori, pentru că mulți dintre fanii lui s-au obișnuit cu perseverența lui în privința acestui concurs. Artistul spune că are unele nemulțumiri și că se declară mhânit în urma unor „clinciuri'. Iată declarațiile solistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision. El va lipsi din lista participanților de la noi, după ce ar fi avut anumite „clinciuri'. Acesta susține că nu poate fi deloc împăcat cu ceea ce s-ar întâmpla în spatele concursului, motivul pentru care în acest an alege să spună „pas'. Deși a avut mai multe variante de melodii, el simte că nu ar putea fi câștigător cu niciuna dintre ele.

mihai-traistariu-scandal-eurovision-6mihai-traistariu-scandal-eurovision-6

Eurovision Song Contest 2022 se va desfășura în Italia, la Torino. Semifinalele vor avea loc pe 10 și 12 mai, iar marea finală pe data de 14 mai 2022. Înainte de asta, însă, are loc Selecția Națională. În această etapă, artiștii și compozitorii pot propune melodiile cu care speră să câștige. Spre surprinderea tuturor, anul acesta, Mihai Trăistariu nu se va afla în rândul participanților.

Citește și: Ce probleme financiare are Mihai Trăistariu.Cu câți bani se descurcă pe lună artistul

Citește și: Ce clauză i-a trecut Pro TV lui Mihai Trăistariu, la Masked Singer:”O sumă care te pune pe gânduri”

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu.Fiul artistului e profund îndurerat

Citește și: Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă:„Cerul te-a vrut mai mult ca mine'

Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022

Așadar, Mihai Trăistariu absentează anul acesta de la Eurovision. Spune că nu a reușit să găsească o piesă suficient de bună în două săptămâni. Acesta a povestit că s-ar fi „ciondănit' la un moment dat și un Dan Manoliu, șeful delegației.

„Nu am reușit să găsesc o piesă bună în două săptămâni. Este greșit cum procedează TVR! M-am și ciondănit cu Dan Manoliu, care e șeful delegației, nu și anul acesta, care a zis că am timp un an și nu trebuie să fac piesa în două săptămâni.

Și am zis că da, dar anul trecut au trimis-o pe Roxen direct, iar noi degeaba ne făceam piese. Și atunci, artiștii nu s-au preocupat de Eurovision, nici eu. Și m-am trezit în postura de absent. Nu am găsit piesa AIA, deci din acest motiv absentez', a declarat Mihai Trăistariu pentru cancan.ro.

Mihai Trăistariu absentează de la Eurovision

În ceea ce privește lista participanților, Mihai Trăistariu recunoaște că a aruncat o privire asupra ei. Cântărețul e de părere că niciuna dintre piese „nu răsare' și că „nu e nimic care să poată să câștige'.

„Legat de listă, m-am uitat și eu că sunt fan și cunosc tot ce e pe acolo. N-au apărut piesele, am auzit doar vreo 10. Totul ține de piesă, așa că nu ține de câte vizualizări ai pe YouTube. Ține de prestația ta live din concurs. Din ce am ascultat, nu e nimic care să poată să câștige. Niciuna nu răsare!', a mai susținut Mihai Trăistariu.

Jurații ediției din acest an sunt Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu. Ei sunt cei care au decis ca piesele să intre în Selecţia Naţională. Conform sursei menționate anterior, pe listă sunt trecute mai multe nume cunoscute din România, precum Carmen Trandafir, Dan Helciug sau Rona Hartner.

Piesele care au reușit să treacă de preselecții vor intra în prima etapă a semifinalei. Atunci, juriul și telespectatorii vor califica 20 de melodii în următoarea etapă. Semifinala Selecției Naționale se va termina pe 12 februarie 2022, cu o emisiune transmisă live de TVR.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton