Mihai Trăistariu, reacție dură după ce s-a aflat că România riscă să rateze Eurovision 2024: „Aveam o piesă, oamenii care mi-au făcut-o au cheltuit 20.000 de euro” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mihai Trăistariu, reacție dură după ce s-a aflat că România riscă să rateze Eurovision 2024. Mihai Trăistariu este supărat foc. TVR riscă să nu mai participe în acest an la Eurovision, iar artistul spune că el și compozitorii piesei lui au investit bani grei deja. Celebrul cântăreț a mai reprezentat România la Eurovision în anul 2006, la Atena, când a obținut locul 4 și un record de puncte, 172, cu Tornero.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu, reacție dură după ce s-a aflat că România riscă să rateze Eurovision 2024. Mihai Trăistariu s-a pregătit intens pentru Eurovison 2024. Acesta ne-a povestit că cei care i-au compus piesa ar fi investit în melodia lui peste 20.000 de euro. De aceea, cântărețul e acum supărat, gândindu-se că e posibil să nu mai participe…

fb_img_1702042535240fb_img_1702042535240

Citește și: România riscă să rateze Eurovision 2024. De ce nu apare pe lista participanților și ce spune Mihai Trăistariu: 'Eșecul din ultimii ani i-a determinat să…'

Citește și: De ce este Mihai Trăistariu singur și de ce nu are copii, la 43 de ani: „M-am și logodit prin 2009, n-am avut nocorc în dragoste'

Citește și: Dan Negru și familia lui, pictorial de colecție pe coperta VIVA! Tot ce nu știai despre familia celui mai îndrăgit prezentator TV

Citește și: Cum este Tudor Chirilă ca tată și cum își educă cei doi fii: „Nu cred că generația asta seamănă cu noi. Părinții noștri acceptau ca noi să fim bătuți la școală'. De ce nu le cumpără telefon copiilor / EXCLUSIV

Mihai Trăistariu, reacție dură după ce s-a aflat că România riscă să rateze Eurovision 2024

Conform ultimelor declarații și detalii oferite de către organizatorii concursului, România nu apare pe lista de la Eurovision 2024 fiindcă încă nu a fost plătită taxa de participare, care nu este deloc una mică. Aceasta se ridică la suma aproximativă de 150.000 de euro. Deși momentan taxa nu a fost plătită de către România, au început însă demersurile pentru rezolvarea problemei. De asemenea, de menționat e și faptul că nu suntem momentan pe listă nu este o confirmare că nu vom participa.

Probabilitatea că România ar putea să nu participe la Eurovision anul acesta l-a întristat pe Mihai Trăistariu, care s-a declarat profund dezamăgit de ceea ce se întâmplă.

„Nu se mai ține Eurovision-ul. Am aflat vestea și sunt tare supărat. Aveam o piesă din Finlanda și trei luni am muncit la ea. Oamenii aceștia din Finlanda care mi-au făcut piesa sunt și ei tare supărați, pentru că au cheltuit 20.000 de euro să lucreze cu Orchestra Națională a Finlandei. Nu spun ce scandal a ieșit. Vorba vine scandal, sunt supărați și ei că au investit în piesă”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

Mihai Trăistariu: „Nu și-a achitat taxa”

Mihai Trăistariu susține că TVR nu a achitat taxa de participare pentru concurs. Artistul spune că a lucrat trei luni la o piesă, pe care o vedea drept câștigătoare.

„Le-am trimis vocea, mi-au modificat negativul după voce, orchestrația; fă din nou demo-uri. Trei luni au lucrat la ea și cei de la TVR au anunțat miercuri că România nu participă. Nu și-a achitat taxa și că cel mai sigur nu va participa. Când am văzut știrea, am înnebunit.”, a mai declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu: „Acum am piesa și nu am concursul”

Mihai Trăistariu ne-a mai declarat că acum are piesa pe care mizează la Eurovision, însă situația incertă în care se află țara noastră referitor la concurs îl îngrijorează. Acum, artistul nu exclude nici varianta de a se înscrie pentru o altă țară. El crede că această situație vine după ce, anul trecut, reprezentantul României la Eurovision, Theodor Andrei, nu a obținut niciun punct.

„Acum am piesa și nu am concursul. Ce să fac, să mă înscriu în altă parte? Habar nu am! O porcărie cu acest Eurovision. Pentru că a luat Theodor Andrei 0 puncte și din cauza aceasta nu se mai face la noi. La Campionatul de Fotbal, dacă România nu se califică în finală, nu te mai duci niciodată? Asta e. Ai un eșec, te duci la anul. Deci cei de la TVR nu mai fac Selecția Națională Eurovision.”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton