Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, s-a căsătorit. Primele imagini de la eveniment

 Oana Pantazi
.

Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, s-a căsătorit cu iubita lui Corina Corolevschi, fiica unui cunoscut om de afaceri din Constanța, în acest weekend. Cei doi tineri și-au oficializat relația la Primăria Sectorului 1, în prezența familiei și a prietenilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihnea, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, s-a căsătorit în acest weekend cu iubita lui Corina Corolevschi, fiica unui influent om de afaceri de la malul mării. După ceremonia de la Starea Civilă, cei doi tineri și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, în cardrul unei impresionante ceremonii religioase.

fiul-lui-Adrian-Nastase-s-a-casatorit-15fiul-lui-Adrian-Nastase-s-a-casatorit-15

Mihnea, fiul lui Adrian Năstase s-a căsătorit cu Corina Corolevschi

Pe 4 august, Mihnea Năstase și Corina Corolevshi și-au unit destinele în fața prietenilor și a familiei. În cea mai importantă zi a lor, cei doi tineri au ales să se asorteze cromatic – el a purtat un costum alb, iar ea a ales o rochie peste genunchi, simplă, la care a adăugat o capă. Petrecerea a avut loc la Clubul Diplomaților din București.

Citește și: Ce spune Monica Bârlădeanu despre căsătorie, la 42 de ani: „Un partener trebuie…”/ EXCLUSIV

Citește și: Are Bianca Comănici un nou iubit? Declarații neașteptate: „Sunt îndrăgostită de…'

Citește și: În ce relație sunt acum Oana Marica și Alex Bodi:„Fericirea mea e relativă’

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:„Sunt câteva ingrediente de bază’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Shiloh, fiica Angelinei Jolie, la 15 ani. Adolescenta și-a dorit să devină băiat

Mihnea și Corina s-au cunoscut în urmă cu 6 ani, au locuit o vreme la Bruxelles, iar anul trecut s-au logodit. Proaspăta soție a lui Mihnea este cu patru ani mai mare decât el și este originară din Constanța.

Adrian Năstase, fostul premier al României, este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Dana Năstase și au doi băieți, Mihnea și Andrei. Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit pe 4 septembrie.

Cine este Corina Corolevschi

Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, s-a căsătorit weekendul trecut cu Corina Corolevschi, după o relație de șase ani și la un an de la logodnă. Corina a fost sportivă de performanță și a început să activeze în atletism de la vârsta de 9 ani, însă în 2011 s-a oprit, fiind nevoită să se retragă din activitate din cauza unei accidentări.

De-a lungul vremii, Corina Corolevschi a devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1.

Acum, Mihnea și Corina sunt colegi inclusiv în Parlamentul European și au o relație foarte frumoasă. Atât fiul fostului premier, cât și proaspăta lui soție obișnuiesc să publice pe rețelele lor de socializare instantanee cu ei doi și nu se sfiesc să-și facă declarații de dragoste. Pasionați de călătorii, cei doi tineri sunt de nedespărțit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton