Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a împlinit 14 ani: "Minunea mea...". Ce mesaje a primit adolescenta de la părinții divorțați de 10 ani

 Radulescu Ruxandra
.

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a împlinit 14 ani. Fiica Iuliei Albu și a fostului ei soț, Mihai Albu, s-a făcut o adevărată domnișoară. Mikaela a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 14 ani, iar părinții ei au celebrat-o cu mult entuziasm, chiar dacă sunt despărțiți de 10 ani. Iată ce mesaje superbe a primit Mikaela de mama și tatăl ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a împlinit 14 ani. Criticul de modă Iulia Albu și designerul Mihai Albu au trăit o frumosă poveste de dragoste din care a rezultat o fiică superbă, pe nume Mikaela. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 10 ani, însă se străduiesc să fie cei mai buni părinți pentru fata lor, Mikaela, care azi împlinește 14 ani. Iată ce mesaje i-au transmis Iulia și Mihai Albu fiicei lor, cu ocazia acestui moment special!

screenshot-2023-10-02-172700screenshot-2023-10-02-172700

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a împlinit 14 ani

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a împlinit 14 ani, ceea ce este un mare motiv de bucurie și mândrie pentru ambii părinți. Atât Iulia cât și Mihai Albu i-au transmis Mikaelei câte un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare și au imagini de colecție. Iulia Albu a publicat o serie de fotografii profesioniste, făcute chiar de ziua de naștere a adolescentei, care a moștenit frumusețea mamei sale.

Citește și: Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată”

Citește și: Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fosta ei soacră, mama lui Mihai Albu, a murit: 'Mami Miși, îți mulțumesc pentru clipele frumoase și…'

Citește și: Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că nu plătește pensia alimentară pentru fiica lor: „Nu mă ajută absolut deloc'. Ce sumă au stabilit de comun acord, după divorț

Citește și: „Și de la copii fura, că avea și ea copii”. Magicianul Robert Tudor, șocat după ce a văzut pe camerele de luat vederi ce făcea bona în lipsa lor

'La mulți ani! 14 ani! Inima mea', a scris Iulia Albu, pe contul ei personal de Instagram

Creatorul de modă Mihai Albu a transmis și el o urare de suflet fiicei sale, alături de o fotografie cu Mikaela:

Și Mihai Albu, aflat și el într-o relație, a ținut să-i transmită fiicei sale o urare, de ziua ei.

'Minunea mea împlinește astăzi 14 ani. La mulți ani, Mika! ', a scris el pe Facebook.

Ce spune Iulia Albu, despre talentul fiicei sale pentru modelling

Chiar dacă fiica Iuliei Albu a moștenit talentul și abilitățile mamei sale pentru modelling, vedeta spune că nu îi va impune niciodată să urmeze același drum ca al ei. Iulia Albu vrea să acorde libertate fiicei sale de a conștientiza singură ce vrea să facă în viață.

„Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content.

Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.

Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum'mărturisea în trecut Iulia Albu.

Mesajul lui Mihai Albu pentru fiica sa

Mihai Albu a vorbit despre obstacolele pe care le-a avut de înfruntat pentru a menține o relație armonioasă cu fiica sa, de când el și Iulia Albu s-au despărțit.

'Mikaela nu e ok, dar pentru ce copil e bine când părinții nu mai sunt împreună? Sigur că sunt niște traume, eu unul am încercat și am avut grijă să resimtă cât mai puțin. Dar sigur e un șoc pentru un copil. Unii trec mai ușor, alții mai greu…

Și relație e greu de ținut. Nu e ceva complet. Ideal ar fi ca un copil să crească în familia lui, cu tatăl, cu mama lui. Facem cât se poate!

Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine. Tatăl care e plecat, el e plecat. Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi', declara Mihai Albu, conform cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton