Mike Godoroja iubește din nou după divorț. Cine l-a ajutat să treacă peste suferința despărțirii: „Am trecut foarte greu, pentru că despărțirea nu este un act pe care să-l asimilezi imediat. S-a întâmplat, din nefericire, în aceeași perioadă cu trecerea în neființă a tatălui meu"

 Tudorache Simona
.

Mike Godoroja a trecut printr-un divorț dureros. Artistul s-a despărțit de mama copiilor lui, Ana Maria și Alexandru, și a învățat să iubească din nou după ce în viața lui a apărut Cristina, femeia cu care împarte multe pasiuni și care adoră muzica rock ca și el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Astăzi încearcă să nu mai repete greșelile din trecut și să fie mult mai atent la persoana de lângă el. Cristina îi e tot timpul alături, îl înconjoară cu iubire, iar asta îi dă încredere. Astăzi, Mike Godoroja are o viață nouă și a lăsat în urmă experiențele dureroase din trecut.

mike-godoroja-1mike-godoroja-1

Mike Godoroja a trecut printr-un divorț

Mike Godoroja ajungea la divorț chiar în perioada în care își pierderea și tatăl. Cele două evenimente au fost greu de dus și l-au marcat deopotrivă.
„Divorțul este o consecință a greșelilor ambilor parteneri și asta o spun pentru că am trăit această situație. Am trecut foarte greu, pentru că despărțirea nu este un act pe care să-l asimilezi imediat. S-a întâmplat, din nefericire, în aceeași perioadă cu trecerea în neființă a tatălui meu. Practic a fost o dublă desprindere. Impactul emoțional a fost dur, derutant, producător de confuzie și de multiple îndoieli', spune Mike Godoroja pentru Unica.ro.

Cum l-a ajutat fiica lui

Fiica lui de 21 de ani a fost lângă el. I-a promis că nu o să rămână singur, iar vorbele ei i-au dat putere. S-a mobilizat și a mers mai departe.

„Am fost ajutat de fata mea, Ana Maria, care mi-a spus că nu voi rămâne singur. Și împins de la spate de Ana și mai ales mobilizat de vorbele ei am reușit să pășesc mai departe cu încredere și dorință că vreau să continui să-mi descopăr viața, așa cum e ea și nu cum eu închipuiam', povestește artistul.

Cum l-a schimbat Cristina, iubita lui

Cristina a venit în viața lui când nu se mai aștepta și a fost ca o gură de aer proaspăt. Iubirea pentru ea l-a schimbat, i-a dat încredere.

„Tocmai când mă pregăteam să răspund la întrebarea cu „ce urmează de-acum' s-a întâmplat să mi se deschidă o ușă și să o cunosc pe Cristina. Ea mi-a zâmbit și mi-a spus: „Sunt gata să merg alături de tine dacă ai să știi să mă auzi, să mă vezi și mai ales să mă simți'. M-am schimbat foarte mult sau, mai bine zis, Cristina m-a schimbat foarte mult. Am căpătat o încredere formidabilă în cariera mea iar Cristina, iubitoare de rock și blues, m-a purtat în multe locuri de la Dobrogea arhaică la concerte”.

Cum trăiește Mike Godoroja iubirea astăzi

Experiențele din trecut l-au făcut să fie altfel astăzi. Cumpără flori, e romantic și își surprinde iubita tot timpul. E fericit, chiar dacă a pătimit mult.

Sunt atent. Foarte atent. Încerc să nu mai las timpul să-mi joace aceleași feste din trecut. Așa că îmi face o reală plăcere să cumpăr flori aproape în fiecare zi, să-i spun soției mele că e frumoasă să fiu atent cu ce se îmbracă și să-mi dau cu părerea. Să fiu receptiv la ideile ei, la nevoile ei și mai ales să-i arăt încredere și susținere. Cred că trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea', adaugă Mike Godoroja.

Citește și: Tavi Clonda, uimit de prețurile mari de la Disneyland: „Știți cât am dat pe două pahare de șampanie? Noroc că mi le-a umplut!”

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat: „A venit să-și ceară scuze. Ne-am văzut și…'

Citește și:Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția: „Află acum. Nevastă, parcă e prima. Iartă-mă!'. Iuliana Palade l-a acuzat de infidelitate pe actor, în trecut

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu”. De ce s-a răzgândit

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…”. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Mike Godoroja, mândru de cei doi copii

Motive de mândrie are Mike Godoroja și datorită celor doi copii. Dacă Alexandru face carieră în IT, Ana Maria a ales ca și tatăl ei scena și astăzi este soprană.

„Povestea copiilor mei gemeni, Ana Maria și Alexandru, în vârstă de 21 de ani, este una care pare a fi desprinsă din basme. Dacă nu e chiar un basm trăit în realitate de către mine. Ana Maria a terminat Royal Academy of Music și este soprană, iar Alexandru a terminat Kings College și este un specialist în proiecte IT, AI, cu un viitor foarte atractiv. Anei Maria de mică i-a plăcut să cânte, de altfel amândoi copiii mei au făcut școala de muzică, pian, vioară și violoncel. Dar Ana Maria s-a manifestat foarte de timpuriu prin plăcerea și bucuria imensă de a cânta în fața prietenilor. Am învățat repertoriul Abba, Queen și Whitesnake, peste 200 de piese pe care le cântă în mod fluent cu textul integral. Am luat-o cu mine încă de la vârsta de 16 ani în concerte cântând blues și a cucerit publicul. Atunci am realizat că ea are în gena capacitatea de a magnetizata audiența și mai ales are talent', mai spune el.
 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton