Mile Povan, cauza reală a morții. Iubita lui dezminte zvonurile legate de pastilele de slăbit: "Era un om precaut și nu se expunea riscurilor inutile"

 Dumba Gabriela
.

Mile Povan nu a avut drept cauză a morții pastilele de slăbit, susține iubita lui. S-a vorbit mult în spațiul public despre legătura dintre pastilele de slăbit și moartea artistului Mile Povan, însă iubita acestuia infirmă categoric acest lucru și susține că bărbatul era un om precaut. Iubita lui Mile Povan a dezvăluit cauza reală a morții artistului de 31 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mile Povan, un tânăr cântăreţ de muzică populară din Arad, a fost găsit fără suflare, marţi, în propria locuinţă după ce, cu doar o zi în urmă, a ajuns la Urgenţe. Îi era rău, însă nu a vrut să rămână internat. La câteva ore, s-a prăbuşit în casă și fratele său l-a găsit fără viață.

3434

Iubita lui Mile Povan a dezvăluit cauza reală a morții artistului

Dispariţia prematură a cântăreţului de muzică populară, la doar 31 de ani, a fost un şoc pentru familie, colegi și prieteni, mai ales că nu îl ștau cu probleme de sănătate. În spațiul public s-a vehiculat informația că lua pastile de slăbit și aceasta ar fi cauza morții, însă iubita lui infirmă acest lucru.

'Cu durere în suflet, doresc pacea omului pe care l-am iubit cel mai mult, de aceea doresc să clarific anumite zvonuri. Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit și nici din cauza altor pastile care i-ar fi putut dăuna, deoarece era un om precaut și nu se expunea riscurilor inutile. În luna octombrie, a efectuat meticulos toate analizele, dorind să-și monitorizeze sănătatea.

Înțelept, a urmat sfatul medicului, începând să completeze deficiențele identificate, precum vitamina D și omega 6, optând pentru soluții naturale.

Cauza decesului său a fost un aterom care s-a oprit la nivelul inimii. Din nefericire, nu a prezentat niciodată simptome care ar fi putut preîntâmpina această tragedie', a scris Roxana, iubita lui Mile Povan, pe rețelele de socializare.

Citește și: Erika Isac, cea care cântă piesa „Macarena', a dezvălui ce meserii au părinții ei: „N-au nicio treabă cu partea de media'

Citește și: Gal Gadot a născut a patra fetiță, la 39 de ani, și i-a ales un nume special: „Sarcina nu a fost ușoară și am reușit să trecem peste'. Prima fotografie cu bebelușul

Citește și: De ce Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au amânat cununia religioasă timp de 5 ani: „Nu ne doream să trăim în păcat. Amândoi suntem credincioși’

Iubita lui Mile Povan, rugăminte pentru prietenii și colegii artistului

Iubita lui Mile Povan i-a rugat pe prietenii, colegii sau fanii de pe Facebook ai regretatului artist să nu mai vorbească despre viața lui personală, căci are o familie care îl iubește și care suferă cumplit în urma tragediei.

'Un alt aspect pe care aș vrea să-l lămuresc și care cred că l-ar fi afectat pe Mihai este povestea copilăriei lui. El, alături de fratele lui, Marius, au avut o copilărie fericită lângă familia lor. Au fost crescuți cu multă iubire, fiind mereu în centrul atenției familiei. Mihai a respectat întotdeauna oamenii din jurul lui și niciodată nu a provocat supărare cuiva.

Așadar, aș aprecia ca în acest moment să ne concentrăm pe ceea ce el a lăsat, ci nu pe viața lui personală. Cred că în acest moment, oamenii care l-au iubit ar fi suficient să se roage pentru sufletul lui', a mai scria iubita lui Mile Povan.

Ce a spus fratele lui Mile Povan despre cauza morții, conform raportului legiștilor

Mile Povan, Mihai Leric pe numele său real, fiul interpretului de folclor Viorel Leric, din Arad, avea doar 31 de ani când a fost găsit mort în locuință pe data de 27 februarie 2024.

„Infarct miocardic (n.r. cauza morții). Când i-au făcut autopsia au constatat că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct. Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav.

Nu știu dacă lua ceva (n.r. pastile). Stăteam în case diferite, eu stau la casa mea, el stă la casa lui. Acum detalii din acestea foarte, foarte mici, nu știu. El lua doar ce era pe bază de plante, lua Magneziu, lua Zinc’, a declarat Marius, fratele lui Mile Povan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton