Milionarii Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală: "Îi educăm noi, primesc 50 sau 100 de lei."

 Radulescu Ruxandra
.

Milionarii Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Orianda și Călin Donca sunt printre cei mai tineri milionari din România și împreună au cinci copii. Viața de familie a cuplului este documentată zi de zi la TV, în cadrul emisiunii „Mămici cu lipici”. Orianda și Călin Donca au luat decizia radicală de a-și retrage copii de la instituțiile de învățământ, unde mergeau. În prezent, copiii milionarilor nu mai sunt înscriși la nicio școală. Călin Orianda a explicat motivul din spatele acestei măsuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Familia Oriandei și a lui Călin Donca au făcut senzație la emisiunea „Mămici cu lipici”, cu stilul lor luxos de viață. Familia lor este una dintre cele mai unite și armonioase din showbiz-ul românesc, însă cea mai recentă decizie a lor i-a surprins pe mulți. Călin și Orianda Donca au mărturisit că au cinci copii, însă niciunul dintre ei nu merge la grădiniță sau la școală, deși au vârstele corespunzătoare pentru asta.

img-33img-33

Milionarii Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală

Călin și Orianda Donca și-au retras cei cinci copii din instituțiile de învățământ pe care le frecventau, școală și grădiniță. Călin Donca a declarat că cei cinci copii învață acasă în sistem home-schooling. Cuplul la o înțelegere, și anume faptul că Orianda rămâne acasă să aibă grijă de copii, iar Călin se ocupă de afacerile familiei.

Citește și: De ce nu se uită copiii Mirelei Vaida la emisiunea Acces Direct, prezentată de mama lor: „Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu…”

Citește și: Cum arată vila lui Bogdan de la Ploiești. Are un etaj, curte și un garaj imens

Citește și: Mascații au descins la casa lui Dan Diaconescu, sub suspiciunea de acte sexuale cu minori. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore

'Soția se ocupă în întregime de copiii noștri. Am decis să îi creștem noi, i-am scos și de la școală. Este home-schooling. Am decis că este mai bine să îi educăm noi, după gândirea noastră. Ei au anumite sarcini, când și le îndeplinesc, primesc 100 sau 50 lei. Dacă vor haine sau vor activități, trebuie să facă din banii lor.', a declarat Călin Donca, la Chefi la cuțite.

Orianda Donca spune cum este să fie mama a cinci copii

Orianda Donca este o mamă foarte dedicată și a ales să se focuseze în întregime asupra creșterii și educației celor cinci copii. Soția afaceristului a spus că a făcut acest lucru din plăcere și are mare grijă de fiecare în parte, chiar dacă nu este ușor. De asemenea, toți cei cinci copii dorm cu părinții în același pat.

'Să crești cinci copii, nu e chiar ușor. M-am dedicat din plăcere, nu din obligație. I-am alăptat foarte mult, din plăcere. Copiii au dormit de mici cu noi în pat.', a declarat Orianda Donca.

Orianda Donca, soţia lui Călin Donca, unul dintre cei mai tineri milionari din România, a spus motivul pentru care a acceptat ca viața ei de familie să fie documentată la emisiunea „Mămici cu lipici”

Am primit în viața noastră proiectul Mămici de pitici, cu lipici cu brațele deschise! A fost foarte multă emoție la început! Copiii, ca și noi, sunt deschiși pentru reality, deoarece nu avem nimic de ascuns, am povestit cu ei și le-am explicat să se poarte natural, așa cum sunt ei, și să ofere mai departe celor care ne privesc informațiile pe care noi i-am învățat deja de-a lungul anilor. Și, prin fiecare emisiune realizată, să aducem un plus de valoare celor ne privesc – atât copiilor, cât și adulților’, a declarat Orianda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton