Mina, fiica cea mică a lui Horia Brenciu, a împlinit 11 ani: "E iubitoare, sensibilă, plină de surprize și mereu zâmbitoare"

 Oana Pantazi
.

Mina, fiica cea mică a lui Horia Brenciu, a împlinit azi, 1 noiembrie, 11 ani, iar tatăl ei i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă și în mediul online. Artistul și partenera lui de viață au patru copii, însă doar unul este biologic. Alice este mama a două fete dintr-o căsnicie anterioară, iar fiul lor, Toma, este adoptat. Horia Brenciu este însă cel mai dedicat și iubitor tată pentru copiii lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mina, fiica cea mică a lui Horia Brenciu, a împlinit 11 ani, iar tatăl ei i-a dat o dovadă emoționantă de iubire și în mediul online, unde i-a transmis un mesaj adorabilei aniversate. Artistul, care mai are două fete mari, este, la 51 de ani, și tată de copii mici – pentru că Mina tocmai ce a împlinit 11 ani, în timp ce Toma, mezinul familiei, are 9 ani.

395629673_890586405762195_6968381091853954478_n395629673_890586405762195_6968381091853954478_n

Mina, fiica cea mică a lui Horia Brenciu, a împlinit 11 ani

Horia Brenciu formează un cuplu cu Alice Dumitrescu de 11 ani, iar din 2014 sunt căsătoriți. În tot acest timp, cei doi au reușit și-au mărit familia în care Alice venise deja cu cel edouă fiice dintr-o căsnicie anterioară. Întâi a venit pe lume Mina, iar apoi cei doi soți l-au adoptat pe Toma, care a intrat în familia lor la scurt timp după naștere.

Horia Brenciu își aniversează astăzi fiica cea mică, pe adorabila Mina, care a împlinit 11 ani. Spre deliciul fanilor din social media artistul a postat mai multe instantanee în care se află alături de fiica lui, alături de un mesaj la care fanii au reacționat în număr mare, conchizând că mina îi seamănă foarte bine tatălui ei.

„O cheama Mina. O cunosc de 11 ani. E iubitoare, sensibila, plină de surprize și mereu zâmbitoare. E fata mea cea mică, o iubesc la nebunie și astăzi e ziua ei! La mulți ani, minunea lu tata!”, a scris Horia Brenciu pe pagina sa de socializare.

Horia Brenciu și-a dorit întotdeauna o familie mare

Pe când avea doar 11 ani și fratele lui – 10, Horia Brenciu a rămas orfan, cei doi fiind crescuți doar de tată. Poate nu întâmplător artistul are azi o familie mare pe care o înconjoară cu multă dragoste. De altfel, cu ceva timp în urmă, el nu excludea posibilitatea ca el și alice să devină din nou părinți.

„Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea. Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei.

Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu. În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă', declara Horia Brenciu, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton