"Nu m-am gândit doar la divorț, ci intrasem și în depresie. A fost șoc, eram pe altă lume...". Minodora a fost la un pas de divorț, la scurt timp după ce a născut

.

Minodora a fost la un pas de divorț, la scurt timp după ce a născut. Este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Reușește să aducă mereu zâmbetul pe fețele celor din jur, însă puțini știu cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul anilor. Depresia postnatală a fost o perioadă cumplită din viața ei, unde totul era să se destrame, inclusiv mariajul cu soțul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Minodora este tot timpul cu zâmbetul de buze și mereu a dat de înțeles că duce o viață perfectă. Ei bine însă, adevărul este cu totul și cu totul altul. De-a lungul anilor a fost de multe ori pusă la încercare, chiar dacă pe plan profesional se bucură de un succes colosal.

minodora-povesteste-despre-copilaria-sa-umbrita-de-saracie.-si-a-castigat-primii-bani-la-doar-14-animinodora-povesteste-despre-copilaria-sa-umbrita-de-saracie.-si-a-castigat-primii-bani-la-doar-14-ani

Citește și: Minodora și soțul ei au fost la un pas de divorț: „L-am amenințat, i-am zis că băiatul va rămâne la mine”/ Care a fost motivul

Citește și: Cum arată Minodora acum și câte kilograme are: „Cu slăbitul m-am oprit aici, căci sunt ok'. Ține dietă de mai bine de un an

Citește și: Cum arătau sărbătorile în familia numeroasă a Lidiei Buble, în copilărie: „Eram peste 50 de persoane în casă. Se mânca în ture. Nu aveam loc la masă'. Cei 11 frați au locuit într-un apartament cu 4 camere

Citește și: Cum se simte Michael Bolton după operaţia de îndepărtare a unei tumori pe creier: „Sunt înconjurat de dragostea familiei mele și…”

Minodora a fost la un pas de divorț, la scurt timp după ce a născut

Un episod deloc plăcut prin care a trecut l-a făcut public recent, astfel că toată lumea a rămas surprinsă. Are o relație frumoasă cu soțul ei, iar împreună au o familie demnă de invidiat, însă pe când se năștea fiul lor, ei erau la un pas de divorț. Venirea pe lume a băiatului lor a venit la pachet cu o depresie postnatală pentru artistă, care s-a accentuat pe măsură ce vedea ignoranța soțului ei. Dovezile de iubire, momentele tandre și intime, cât și tachinările lipseau cu desăvârșire dintre ei.

A fost un moment de vreo 8-9 luni, după naștere, în care nu m-am gândit doar la divorț, ci intrasem și în depresie. Țin minte că filmam o emisiune care nu se mai face acum, mergeai patru zile acasă la artiști și găteai. Eu nu știam nimic. Intram în limuzina, dădeai declarații trebuia să vorbești, lumea era învățată să vorbesc, să fac atmosfera toată, să iasă ediția cum trebuie, să fie atmosferă.

Eu eram pe altă lume, nu auzeam, nu vedeam.  După ce am născut și am ajuns acasă, hai să zic că două-trei până te stabilești, te obișnuiești cu copilul, dar să zic că și următoarele luni nu existam. Nu mă vedea. Și a început să îmi dea cu virgulă.'a spus Minodora în cadrul emisiuni În oglindă.

Minodora a vrut să divorțeze fiindcă soțul nu-i oferea iubire și atenție

Minodora a tot așteptat, crezând că totul o să treacă. După câteva zile însă l-a atenționat pe soțul ei și i-a spus că are nevoie de iubire și atenție. În continuare, lucrurile mergeau la fel de rău, astfel că a decis să divorțeze de el, fiind totodată în depresie postnatală. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, soțul ei a fost șocat de ceea ce aude din gura artistei.

  Lună de la lună, virgulă de la virgulă, am intrat în depresie pentru că nu mă vedea. Și i-am și spus o dată, de două ori, de trei ori, de patru ori și tot nu mă vedea. Băiatul avea vreo 7-8 luni. Și i-am spus că bag divorț. Atunci s-a dezmeticit. A fost șoc.', a continuat Minodora.

Cum a reacționat soțul ei când i-a spus că divorțează

Era momentul cel mai special din viața lor, când își clădeau o familie în adevăratul sens al cuvântului, astfel că bărbatul nu a rezistat și s-a pus imediat în genunchi. I-a spus artistei că nu poate să trăiască fără ea și fiul lor, moment în care Minodora și-a dat seama de faptul că o iubește foarte mult, chiar dacă nu știe să arate așa cum își dorea ea la acel moment.

S-a pus în genunchi lângă canapea.„Eu nu pot să trăiesc fără tine, fără voi.' „Nu, eu nu pot să trăiesc așa, ți-am spus că nu mă vezi, că nu mă bagi în seamă, nu se întâmplă nimic între noi. Nu doar partea intimă. Noi. Eu nu sunt asta. Nu am cum.' „Atunci îmi iau casă lângă voi. Să fiu vecin cu voi.'a mai povestit Minodora.

Din fericire, toate aceste episoade au trecut, însă cu numeroase lecții despre iubire, dragoste și căsnicie. De atunci, au învățat cum să facă față problemelor și să treacă peste momentele grele împreună.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton