Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"

.

Minodora recunoaște că nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani, însă nu pentru că sunt probleme între ei, ci din cu totul alt motiv, care nu ține de sentimentele unuia pentru celălalt. Minodora și soțul ei au reușit să treacă peste gândurile legate de divorț, apărute după nașterea fiului lor, și sunt foarte fericiți împreună, doar că în dormitoare diferite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Minodora și Liviu sunt împreună de mai bine de 18 ani, iar artista l-a cunoscut pe actualul soț când era într-o relație cu Cătălin Arabu. Fostul iubit a aflat din presă că este părăsit de partenera sa. Cântăreața a mai povestit că mereu Cătălin Arabu o amenința cu despărțirea, iar ea îl implora să se împace, până într-un punct în care ea a fost cea care a spus „stop!”.

dcfddcfd

De ce nu mai doarme Minodora cu soțul ei

Minodora dă vina pe sforăitul soțului ei atunci când explică de ce nu mai dorm împreună, ci în dormitoare separate. Cântăreața are somnul sensibil și aude orice zgomot, așa că evită să mai doarmă în același pat cu soțul ei.

„Muncește non-stop (n.r. soțul), e mereu în studio, vine doar când îi pun masa. Da, îl cert, cum să nu? Una caldă, una rece. Muncește, acum nu-i mai dau voie să mănânce seara, a făcut burta prea mare, și mă ascultă. Bărbații în două săptămâni sunt ce trebuie. Ascultă, pentru că eu i-am dat voie să fie atât de gras, îmi plac bărbații cu burtică, el are și picioarele subțiri, nici nu i-ar sta bine, acum, însă, s-a dus, sforăie și nu-i ok.', a declarat Minodora, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată cu Cristina Șișcanu.

Minodora recunoaște că nu mai doarme deja de ceva vreme cu soțul său, din cauza faptului că aceasta nu se poate odihni deloc lângă el.

„Dacă e foarte obosit, categoric dormim separat, eu am mai declarat asta. Eu sunt un om dacă aud atât și gata, m-am trezit. Tot am mai încercat „Dragule, mi-e dor de tine, haide să dorm și eu cu capul pe pieptul tău' și când adorm și începe, gata, du-te, nu pot, nu mă odihnesc efectiv. 

El mănâncă și mult cantitativ, nu ciugulește, cum sunt eu. Cina clar nu, nu o mai servește deloc, și atunci întârziem prânzul, neapărat îi dau ceva la mic dejun. Dacă mănâncă prânzul, nu îi mai trebuie, nu are mult de dat jos, 5-6 kilograme.', a mai adăugat artista.

Citește și: Prietenii și fanii lui Florin Piersic s-au rugat pentru sănătatea actorului, la Mormântul lui Iisus, din Ierusalim. Maestrul a fost acolo de peste 40 de ori / EXCLUSIV

Citește și: Monica Pop trage un semnal de alarmă după lupta dură cu cancerul: „Nu m-am dus la timp la spital pentru că am zis că e colon iritabil. Aveam dureri așa de mari, că mi-a făcut morfină ca să poată să mă examineze'

Citește și: Cum se menține Minodora de când a slăbit 40 de kilograme. Ce reguli alimentare respectă: „Niciodată nu mănânc până mi se umflă stomacul. Nu mă culc mâncată”

Citește și: Minodora a avut o copilărie foarte grea: „Mâncam pâine cu untură și cu sare…” Cu ce se ocupa mama ei

Minodora a fost la un pas de divorț, la scurt timp după ce a născut

Minodora dezvăluia, la un moment dat, că a făcut depresie postnatală după ce l-a născut pe fiul ei, care s-a accentuat pe măsură ce vedea ignoranța soțului ei. Dovezile de iubire, momentele tandre și intime, cât și tachinările lipseau cu desăvârșire dintre ei.

A fost un moment de vreo 8-9 luni, după naștere, în care nu m-am gândit doar la divorț, ci intrasem și în depresie. Țin minte că filmam o emisiune care nu se mai face acum, mergeai patru zile acasă la artiști și găteai. Eu nu știam nimic. Intram în limuzina, dădeai declarații trebuia să vorbești, lumea era învățată să vorbesc, să fac atmosfera toată, să iasă ediția cum trebuie, să fie atmosferă.

Eu eram pe altă lume, nu auzeam, nu vedeam.  După ce am născut și am ajuns acasă, hai să zic că două-trei până te stabilești, te obișnuiești cu copilul, dar să zic că și următoarele luni nu existam. Nu mă vedea. Și a început să îmi dea cu virgulă.’a spus Minodora în cadrul emisiuni În oglindă.

La un moment dat, văzând că nu se schimbă nimic în relația cu soțul ei, Minodora a decis să divorțeze de el.

  Lună de la lună, virgulă de la virgulă, am intrat în depresie pentru că nu mă vedea. Și i-am și spus o dată, de două ori, de trei ori, de patru ori și tot nu mă vedea. Băiatul avea vreo 7-8 luni. Și i-am spus că bag divorț. Atunci s-a dezmeticit. A fost șoc.‘, a continuat Minodora.

Soțul Minodorei s-a pus în genunchi în fața ei, atunci, și i-a spus că nu poate să trăiască fără ea și fiul lor, moment în care artista și-a dat seama de faptul că o iubește foarte mult, chiar dacă nu știe să arate așa cum își dorea ea la acel moment.

S-a pus în genunchi lângă canapea.„Eu nu pot să trăiesc fără tine, fără voi.’ „Nu, eu nu pot să trăiesc așa, ți-am spus că nu mă vezi, că nu mă bagi în seamă, nu se întâmplă nimic între noi. Nu doar partea intimă. Noi. Eu nu sunt asta. Nu am cum.’ „Atunci îmi iau casă lângă voi. Să fiu vecin cu voi.’a mai povestit Minodora.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton