Minodora, secretul unei căsnicii fericite, după 20 de ani cu soțul ei. Ce condiție i-a pus artista: „Nu permit așa ceva. Mi-a fost greu să induc treaba asta...”

 Dumba Gabriela
.

Minodora și soțul ei au reușit, în 20 de ani, să depășească toate obstacolele din căsnicia lor și chiar și gândurile de divorț, apărute după nașterea fiului lor. Cântăreața susține că în prezent se iubesc ca la început, au o căsnicie fericită și spune că asta se datorează unor reguli simple pe care le-a stabilit încă de la început. Chiar dacă soțul ei s-a obișnuit mai greu cu ele, Minodora spune că acestea le-au salvat căsnicia.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Minodora și Liviu sunt împreună de aproape 20 de ani, iar artista l-a cunoscut pe actualul soț când era într-o relație cu Cătălin Arabu. Minodora dezvăluia, la un moment dat, că a făcut depresie postnatală după ce l-a născut pe fiul ei, care s-a accentuat pe măsură ce vedea ignoranța soțului ei. Au reușit să-și rezolve, însă, problemele și acum sunt foarte fericiți.

87734-20597454-1755172927893142-8244661034029587358-n_XL87734-20597454-1755172927893142-8244661034029587358-n_XL

Minodora, secretul unei căsnicii fericite, după 20 de ani cu soțul ei

Minodora nu permite sub nicio formă ca în familie să existe supărare și a avut de lucrat cu soțul ei pentru a-l face să treacă peste anumite certuri. Asta le-a salvat căsnicia, în timp.

Nu există la noi așa ceva. Nu am admis noi, în familia mea, în toată familia, nu doar eu cu soțul, am mers pe ideea că nu este frumos în familie să ții dușmănie. Spui ce ai de spus, ne calmăm într-o oră, două, iar dacă ții cu mine supărare, e foarte nasol.

Nu permit așa ceva. Mi-a fost greu să induc treaba asta, să implementez aspectul acesta în el pentru că el ține dușmănie. Așa se spune în termeni populari, ținea ranchiună. Ținea și nu mai vorbea și i-am spus: dacă ești nesimțit și faci așa, fii atent că o terminăm definitiv.'

Mi-am spus punctul de vedere, ne-am certat, ne-am ciondănit, stăm o oră, două, dar te rog frumos să-ți revii și să știi că am avut dreptate. Ulterior am văzut un preot care spunea că nu este frumos să mergi la culcare ca soț și soție supărați. Că trebuie să faci într-un fel să-ți dai Bună seara' și să te pupi de noapte bună.', a dezvăluit Midorora în emisiunea Viața fără filtru.

Citește și: Monica Pop trage un semnal de alarmă după lupta dură cu cancerul: „Nu m-am dus la timp la spital pentru că am zis că e colon iritabil. Aveam dureri așa de mari, că mi-a făcut morfină ca să poată să mă examineze’

Citește și: Cum a aflat Larisa Iordache că e însărcinată și cum și-a anunțat soțul: „I-am făcut o surpriză, ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult’

Citește și: Fiul Florentinei Fântânaru a plecat să studieze în străinătate: „Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui'

Citește și: Cum se menține Minodora de când a slăbit 40 de kilograme. Ce reguli alimentare respectă: „Niciodată nu mănânc până mi se umflă stomacul. Nu mă culc mâncată'

Ce motive de ceartă au Minodora și soțul ei, după 20 de ani de căsătorie

Important este că iubirea la mine și la Liviu nu a dispărut, nici măcar un strop. Noi ne iubim la fel ca în prima zi, cu aceeași ardoare, ne iubim foarte mult, ne pupăm, ne luăm în brațe. La noi este cu un omor real când suntem în studio și imprimăm. Acolo e câmpul de bătălie pentru că întotdeauna îi spun că trebuie să mă lase pe mine că artist să execut ceea ce simt eu.

Însă, de foarte multe ori, arătându-mi interpretări multe, am constatat că are și dreptate. Dar din 100%, are 30%. Are 30% dreptate, dar câteodată încearcă să sară peste 30%. Îi spun: lasă-mă în pace să cânt cum simt eu, nu mai cânt nimic, te rog frumos să nu mă deranjezi pentru că îmi cade vocea'.

Și sforăitul lui Liviu a fost, o perioadă, motiv de ceartă în familie, dar Minodora a decis că este mai bine să doarmă separat.

„Muncește non-stop (n.r. soțul), e mereu în studio, vine doar când îi pun masa. Da, îl cert, cum să nu? Una caldă, una rece. Muncește, acum nu-i mai dau voie să mănânce seara, a făcut burta prea mare, și mă ascultă. Bărbații în două săptămâni sunt ce trebuie. Ascultă, pentru că eu i-am dat voie să fie atât de gras, îmi plac bărbații cu burtică, el are și picioarele subțiri, nici nu i-ar sta bine, acum, însă, s-a dus, sforăie și nu-i OK”, a declarat Minodora acum ceva timp.

Minodora recunoaște că nu mai doarme deja de ceva vreme cu soțul său, din cauza faptului că aceasta nu se poate odihni deloc lângă el.

„Dacă e foarte obosit, categoric dormim separat, eu am mai declarat asta. Eu sunt un om dacă aud atât și gata, m-am trezit. Tot am mai încercat „Dragule, mi-e dor de tine, haide să dorm și eu cu capul pe pieptul tău’ și când adorm și începe, gata, du-te, nu pot, nu mă odihnesc efectiv. El mănâncă și mult cantitativ, nu ciugulește, cum sunt eu. Cina clar nu, nu o mai servește deloc, și atunci întârziem prânzul, neapărat îi dau ceva la mic dejun. Dacă mănâncă prânzul, nu îi mai trebuie, nu are mult de dat jos, 5-6 kilograme”, a mai adăugat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton