Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica ei, Oana Roman: ”Te iubesc! Îți datorez atâtea...”

 Calin Maria Bianca
.

Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica ei, Oana Roman. Azi este motiv de sărbătoare în familia Roman, asta fiindcă Mioara Roman își serbează ziua de naștere. Deși se află într-un centru de îngrijire al bătrânilor, pentru a fi supravegheată în permanență și pentru a se asigura că totul decurge perfect, fiica ei, Oana Roman, a știut cum să-i aducă zâmbetul pe buze și să o facă să se simtă bine astăzi. Iată cum a surprins-o vedeta încă de la primele ore ale dimineții pe cea care i-a dat viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman are mare grijă de mama ei, iar asta nu o spunem noi, ci se poate observa cu ochiul liber în postările și story-urile ei. Se ocupă în permanență de cea care i-a dat viață, astfel încât să nu-i lipsească nimic. Deși a dus-o la un centru de îngrijire, vedeta consideră că a fost cea mai bună soluție, pentru a ști că este mereu bine și sub supravegherea specialiștilor.

whatsapp-image-2023-04-19-at-16.21.01whatsapp-image-2023-04-19-at-16.21.01

Azi, de ziua ei de naștere, Oana Roman a avut grijă să o viziteze, așa cum face zilnic, însă totodată și cu o surpriză de data aceasta. Mai concret, vedeta i-a cumpărat tort și a pregătit cu cei de la centrul unde se află o masă festivă. Ei bine, surprizele pentru sărbătorita zilei nu se opresc aici, ci șirul poate continua.

Citește și: De ce Oana Roman și-a dus mama la azil, dar și cât plătește lunar pentru îngrijirea ei: 'Costă foarte mult. Nu e demnitate să…'

Citește și: Oana Roman a împlinit 47 de ani. Ce cadou și-a făcut de ziua ei: „Prețul e mare. Nu-mi permit încă…”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan. E cu 8 ani mai tânăr decât impresara

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii se căsătorește din nou, la patru ani de la divorțul de Hannelore: „Este pregătită…”

Ce surpriză i-a făcut Oana Roman mamei sale la împlinirea a 83 de ani

Oana Roman i-a scris mamei sale un mesaj frumos pe rețelele de socializare încă de la primele ore ale dimineții. Vedeta s-a asigurat că alături de mesaj pune și o serie de fotografii frumoase, care să-i surprindă pe fani. Ce-i drept, așa a și fost, iar cei care o urmăresc în mediul online nu au putut să nu-i lase o serie de mesaje frumoase și urări în secțiunea comentariilor.

'La mulți ani mama! Să ți dea Dumnezeu putere și sănătate, liniște și zile frumoase. Te iubesc! Îți datorez atâtea și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat.', a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a vorbit cu cei de la centrul unde stă mama sa pentru a o răsfăța ca la carte astăzi pe sărbătorita zilei. Prin urmare, nu doar că a fost îmbrăcată frumos, ci Mioara Roman a arătat ca o adevărată doamnă, pentru care vârsta este doar un număr. A mers la manichiură, la coafor, apoi Oana Roman a machiat-o, și au mers la petrecerea surpriză cu cei dragi din centrul unde stă de mai mult timp.

'La mulți ani, mama! Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să îi facem o surpriză. (…) Azi o serbăm. I-am adus tort și am machiat-o. A fost și la coafor și la manichiură, aici unde stă ea.', a continuat Oana Roman pe Instagram.

De ce a ales Oana Roman să o ducă pe mama ei la un centru de îngrijire

Oana Roman își dorește tot ceea ce este mai bun pentru mama ei, astfel că mulți se întreabă de ce vedeta a ales să o ducă la un centru de îngrijire, unde lasă mulți bani lunar, în loc să o țină în casa ei cea mare. Pentru a nu mai lăsa loc de speculații, vedeta a explicat că nu i se pare demn ca un copil să schimbe scutecele părintelui, iar totodată a precizat și faptul că programul încărcat nu-i permite să fie 24/24 alături de cea care i-a dat viață.

Mai mult decât atât, Oana Roman a ținut să argumenteze decizia sa de a-și duce mama la un centru de îngrijire special. Vedeta a declarat că acolo are cele mai bune condiții și este îngrijită corespunzător. Totodată, este supravegheată din punct de vedere al sănătății constant și mereu când se simte rău, medicii știu cum să-i fie de ajutor și să o facă bine.

„A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. (…) Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate.

Dacă ea acum doi ani, un an și jumătate era bine, acum nu mai este același lucru. Prima oară am fost cu ea acum un an și opt luni într-un centru ca să o evaluăm. Am mai adus-o acasă, nu a fost bine, așa că am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea, împreună cu ei am decis că varianta cea mai bună ca această degenerare să fie ținută sub control și pentru ca ea să nu se degradeze prea repede e să stea într-un loc în care să primească toate îngrijirile de care are nevoie în timp real.‘, a povestit Oana Roman în podcastul „Vorba lui Jorge’.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton