Mioara Roman va fi operată de urgență! De ce boală suferă mama Oanei Roman

 Oana Pantazi
.

Pentru Mioara Roman anul nu a început sub cele mai bune auspicii… Mama Oanei Roman urmează să fie operată de urgență, din cauza unei afecțiuni care s-a agravat, procedura nemaiputând fi amânată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman are mai multe probleme cronice de sănătate, printre care și un Parkinson foarte agresiv, însă problema care a trimis-o la spital de urgență este de altă natură. Mama Oanei Roman a fost internată pe 13 ianuarie, pentru analize medicale, însă medicii au luat decizia de a o opera.

boala-mioara-roman-1-1boala-mioara-roman-1-1

Mioara Roman, problemă gravă de sănătate

Oana Roman se ocupă cu multă grijă de mama ei, care în acest moment locuiește alături de ea și de fiica ei. Din păcate, starea de sănătate a mamei sale s-a deteriorat în ultima perioadă. După ce a fost internată în spital de către fiica ei, în urma investigațiilor, a reieșit că Mioara Roman, care suferă de mai multă vreme de colecist, va trebui operată de urgență. Vestea a fost dată chiar de către fiica ei cea mică, Oana împărtășindu-le fanilor săi de pe Instagram cu ce probleme se confruntă mama ei.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă.

Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei: „Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie, după patru luni de relație. Cine este iubitul secret

Citește și: Lucian Barbu părăsește Survivor! Războinicul a suferit un accident grav

Citește și: Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România. A ajuns de urgență la spital

Oana Roman: „Dacă o vezi, nu o recunoști

Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, suferă de mai multe boli cronice, însă cea care îi afectează cel mai mult calitatea vieții este Parkinsonul. din păcate, este vorba despre o boală care duce doar la agravarea simptomelor, nefiind șanse ca Mioara să își revină. Evoluția agresivă a luat-o prin surprindere pe Oana Roman. Deși a fost o femeie extrem de puternică, acum Mioara Roman nu își mai poate folosi o mână deloc. Depinde de sprijinul și înțelegerea Oanei, care suferă cumplit când își vede așa părintele.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?’, a declarat Oana Roman.

Din păcate, Mioara Roman a ajuns la spital și la mijlocul lunii decembrie, după ce s-a simțit rău, iar Oana a decis să cheme Salvarea. La aproape o lună de la acest moment, mama Oanei Roman va suferi o operație laparoscopică de colecistectomie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton