Mira s-a îmbolnăvit, după ce a făcut o reacție alergică la un medicament. De ce afecțiune suferă artista: "Am mers la foarte mulți medici, am făcut foarte multe analize, am primit diagnostic greșit"

 Dumba Gabriela
.

Mira s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani și a decis ca acum să vorbească deschis despre ele, din dorința de a ajuta și alți oameni care trec prin aceleași situații ca și ea. Mira spune că a făcut foarte multe analize pentru a descoperi ce are cu adevărat și a primit chiar și diagnostic greșit.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Extrem de activă în mediul online, Mira își ține la curent fanii cu toate activitățile sale. Recent, cântăreața a vorbit din nou despre probleme de sănătate, așa cum și-a obișnuit fanii în ultimii ani.

aD0yNWUwYjUyMjVkMjg4NjI0NjNjNDAzOGRlZmQ4ZTUzMA==.thumbaD0yNWUwYjUyMjVkMjg4NjI0NjNjNDAzOGRlZmQ4ZTUzMA==.thumb

Cu ce boală neobișnuită se confruntă Mira

Cântăreața a explicat pe Insta Story că această experiență cu primirea diagnosticului a fost o lecție foarte importantă pentru ea, mai ales când vine vorba de spitalele și specialiștii la care merge. Din fericire, în prezent, se alfă în proces de tratare și vindecare a bolii, după multe investigații.

Dintre toate afecțiunile de care suferă Mira, una dintre ele a fost diagnosticată cel mai greu de medici și chiar de mai multe ori a primit diagnosticul greșit. Mira vorbește foarte rar despre asta, dar se confruntă cu eritem fix medicamentos.

Boala se manifestă cu pete și leziuni care apar pe piele, ca la o alergie. Tocmai de aceea e dificil ca boala să fie depistată pentru că simptomele se pot confunda cu cele ale altor boli de piele.

Un alt urmăritor a întrebat-o despre cum i-au ieșit ultimele analize.

Am mers la foarte mulți medici, am făcut foarte multe analize, am primit diagnostic greșit. Cumva această boală pe care eu o am acum, eritem fix medicamentos, îți dai seama de ea și prin excludere. E mai greu de depistat, într-adevăr. Este practic o reacție alergică la un medicament. Este o reacție adversă la un medicament pe care eu îl luam lună de lună și nu știam. (…) Am învățat multe din experiența asta și de-aia am ținut și am vrut să fac un material separat despre treaba asta pentru că eu sunt convinsă că o să mai ajute și alți oameni', a mai detaliat Mira.

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună'

Mira a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani

Mira a avut probleme și cu ochii și unul dintre fanii ei a întebat-o cum se simte după operație.

Singura chestie pe care am experimentat-o e că îmi simt ochii uscați. (…) Știți cum e senzația aia de la fum cum te ustură ochii? Ei, așa e și vezi așa un pic în ceață și când îți pui picături vezi 3D. Dar în rest este minunat. A fost cea mai bună alegere că am făcut operația asta și nici nu se compară vreodată cu ce-am făcut eu acum 9 ani', a povestit Mira.

Pe Insta Story, Mira a mai povestit și că are hernie hiatală și asta duce la reflux, ceea ce o face să simtă că are un nod în gât și îi vine să tușească, iar tusea aceasta îi afectează corzile vocale. Pentru a afla mai multe despre această afecțiune, Mira a făcut o endoscopie.

Anul trecut, Mira s-a confruntat cu probleme de sănătate după o vacanță pe care a petrecut-o în Bali și a fost nevoită să urmeze un tratament dur.

„M-ați întrebat mai mulți de ce trebuie să iau antibioticul acela și ce să evitați în Bali, că am spus că din Bali l-am luat, helicobacter mai exact. Helicobacter se tratează cu două antibiotice, o schemă de două antibiotice, timp de 14 zile și este foarte dur tratamentul. Mie în primele două zile mi-a fost foarte rău și trebuie să îmi pun fața, că arăt ca… mi se pare că arăt rău de tot, că am stat prin casă, nici nu am prea ieșit, nu am putut să fac nimic, nici la sală nu m-am dus. Aveți grijă, pentru că asta puteți să o luați de oriunde, nu doar din Bali, dar cu atât mai mult din locurile astea care nu sunt atât de îngrijite!', a povestit Mira pe rețelele de socializare. 

În urmă cu doi ani, Mira și-a îngrijorat fanii din social media după ce le-a dezvăluit că, în ultimul timp, a avut dureri cumplite de cap, iar acest fapt a determinat-o să meargă de urgență la neurolog. Tot atunci, cântăreața dezvăluia că a trecut printr-o operație pe care o mai făcuse și cu doi ani înainte, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton